Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

Quad LNB cu 4 iesiri una nu functioneaza

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
RamonaCozac

RamonaCozac

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 06.07.2019
Am 2 LNB-uri cu 4 iesiri pentru 2 sateliti ( 1  pt THOR si unul pentru ASTRA),  2 cabluri sunt bagate printr-un Diseq 4.2 la  unul dintre cabluri( care este foarte lung) nu am semnal de la THOR. Am incercat si numai pe un satelit (LNB THOR) si  acelasi cablu nu functioneaza in orice iesire las pune ( 3 functioneaza tot timpul, unul nu). Semnalul si calitatea sunt undeva intre 80-90. Ma poate ajuta cineva?

#2
gladioc

gladioc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 804
  • Înscris: 23.05.2019

View PostRamonaCozac, on 06 iulie 2019 - 12:01, said:

Am 2 LNB-uri cu 4 iesiri pentru 2 sateliti ( 1  pt THOR si unul pentru ASTRA),  2 cabluri sunt bagate printr-un Diseq 4.2 la  unul dintre cabluri( care este foarte lung) nu am semnal de la THOR. Am incercat si numai pe un satelit (LNB THOR) si  acelasi cablu nu functioneaza in orice iesire las pune ( 3 functioneaza tot timpul, unul nu). Semnalul si calitatea sunt undeva intre 80-90. Ma poate ajuta cineva?
mai bine luai lnb unicable... aveai 5 receptoare înseriate la 2 milioane buc. plus prize de distribuţie... knothow-ul costă...

ps: nu duce curentul la lnb probabil...

Edited by gladioc, 06 July 2019 - 12:18.


#3
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 10,000
  • Înscris: 14.04.2016
Sau poate e strical acel LNB !

#4
RamonaCozac

RamonaCozac

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 06.07.2019

View Postgladioc, on 06 iulie 2019 - 12:14, said:

mai bine luai lnb unicable... aveai 5 receptoare înseriate la 2 milioane buc. plus prize de distribuţie... knothow-ul costă...

ps: nu duce curentul la lnb probabil...
Ce are in plus un LNB unicable, cu ce mar ajuta?

View Postsuper8, on 06 iulie 2019 - 12:30, said:

Sau poate e strical acel LNB !
nu e stricat, e  nou , si numai acel cablu nu functioneaza in orice iesire l-as pune

Vreau sa am pe doua receivere doi sateliti Astra si thor ( intelsat), dar la un receiver nu vine semnal de la Thor.

Vreau sa am pe doua receivere doi sateliti Astra si thor ( intelsat), dar la un receiver nu vine semnal de la Thor.

#5
gladioc

gladioc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 804
  • Înscris: 23.05.2019

View PostRamonaCozac, on 06 iulie 2019 - 12:53, said:

Ce are in plus un LNB unicable, cu ce mar ajuta?


nu e stricat, e  nou , si numai acel cablu nu functioneaza in orice iesire l-as pune

Vreau sa am pe doua receivere doi sateliti Astra si thor ( intelsat), dar la un receiver nu vine semnal de la Thor.
fă şi tu o schemă cum le-ai legat şi spune setările din receivere şi ce modele sunt... tu vrei să ghicim noi?
Până la urmă câte receivere vrei să pui/ai?

Ai spus că ai 2 lnburi şi intră 2 fire în diseq şi unul e lung şi restul e nebuloasă...

ai setat lnb in receiver pe direct la ăla de nu vine? pe diseq 1.1, 1.2 etc? lnb universal? vezi să nu fi pus intelsatul cu banda c dacă-l ai separat în receiver... adică Intelsat 10-02... ăsta are mai mult feeduri, bandă c şi ceva canale...
uite aici şi dă-i manual o scanare...
https://www.lyngsat....lsat-10-02.html

poţi încerca U TV

Edited by gladioc, 06 July 2019 - 13:17.


#6
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 10,000
  • Înscris: 14.04.2016

View PostRamonaCozac, on 06 iulie 2019 - 13:04, said:

nu e stricat (LNB-ul pt. ca), e  nou , si numai acel cablu nu functioneaza in orice iesire l-as pune
Vreau sa am pe doua receivere doi sateliti Astra si thor ( intelsat), dar la un receiver nu vine semnal de la Thor.
Daca LNB-ul nu e defect, atunci:
1. ori cablul dintre receiver si LNB e intrerupt;
2. ori nu ai mufat tu cum trebuie cablul in LNB sau in receiver;
3. ori trebuie facuta o setare anume si tu nu cunosti.

Personal as chema un om care cunoaste sa imi rezolve "problema".

Dar daca te hotaresti sa explici cu lux de amanunte:
- ce receivere ai in casa;
- cate LNB-uri ai pe parabolica;
- cum ai montat cablurile intre receivere si LNB-uri;
- ce setari ai facut  la receivere...

... poate se nimereste un user sa inteleaga ce problema ai si cum sa o solutionezi  Posted Image

#7
gladioc

gladioc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 804
  • Înscris: 23.05.2019
Thor-ul l-ai probat pe alt receiver sau pe aparat-satfinder la antenă, de ziceai că ai 80-90?

Edited by gladioc, 06 July 2019 - 13:40.


#8
RamonaCozac

RamonaCozac

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 06.07.2019
am Doua receivere Digi separate si la alte doua televizoare am Receivere cu programe nemtesti si Digi ( la acestea am Diseq bagat) .

View Postgladioc, on 06 iulie 2019 - 13:39, said:

Thor-ul l-ai probat pe alt receiver sau pe aparat-satfinder la antenă, de ziceai că ai 80-90?
da
3 dintre ele functioneaza, am in total 4  receivere

View Postsuper8, on 06 iulie 2019 - 13:19, said:

Daca LNB-ul nu e defect, atunci:
1. ori cablul dintre receiver si LNB e intrerupt;
2. ori nu ai mufat tu cum trebuie cablul in LNB sau in receiver;
3. ori trebuie facuta o setare anume si tu nu cunosti.

Personal as chema un om care cunoaste sa imi rezolve "problema".

Dar daca te hotaresti sa explici cu lux de amanunte:
- ce receivere ai in casa;
- cate LNB-uri ai pe parabolica;
- cum ai montat cablurile intre receivere si LNB-uri;
- ce setari ai facut  la receivere...

... poate se nimereste un user sa inteleaga ce problema ai si cum sa o solutionezi  Posted Image
la receivere am setat numai lnb A/B  si am setat intrarea satelitilor in port atat

Attached Files



#9
gladioc

gladioc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 804
  • Înscris: 23.05.2019
ai încercat alt receiver pe cablul care nu merge pe thor? pune alt receiver direct în lnb, fără diseq

Edited by gladioc, 06 July 2019 - 14:29.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate