Vigneta CEHIA
Last Updated: Jun 30 2020 17:28, Started by
Moldoveanul
, Jul 05 2019 18:15
·
0

Posted 05 July 2019 - 18:15

Buna dragi colegi. Stie careva daca se poate plati online vigneta pe Cehia pentru autoturisme ? Eu tot caut pe internet dar nu gasesc. Multumesc.
Pe Slovacia si Ungaria am rezolvat usor. |
Posted 05 July 2019 - 18:26

Nu se poate, e inca sticker care se lipeste pe geam si se cumpara direct de la benzinarii si alte puncte de comercializare de langa granita.
Practic este singura tara din zona in care vignette-le nu se pot cumpara online. Mai multe informatii vezi aici: https://www.tolls.eu/czechia. Edited by chaosss, 05 July 2019 - 18:31. |
Posted 05 July 2019 - 19:12

Nu se poate online!
Dupa ce treci granita, cumperi din primul chiosc si o lipesti pe parbriz pe partea dreapta! (nu pe stanga ca in Austria). Atentie insa ca trebuie sa ai cash in moneda lor sau ei iti vor lua la un curs nesimtit daca dai in euro. Totusi cred ca ai putea incerca si intr-o benzinarie inainte de granita in Austria/Germania (sau de unde vrei tu sa intri), poate aia or fi mai civilizati. |
Posted 05 July 2019 - 19:27

Ma gandesc sa platesc cu cardul. Vin dinspre Germania. Stiu ca profita cu treaba asta, m-am ars odata.
|
Posted 05 July 2019 - 19:37

Si pe mine m-au ars (cu 5 euro chiar), de asta zic. Cehii mi s-au parut mult mai pe ciupeala chiar mai mult decat la noi
![]() |
Posted 05 July 2019 - 19:50

Au si ei uscaturile lor dar in general nu sunt asa. Tot romanii ciupesc mai mult si am parerea asta dupa 10 ani de locuit la ei in tara.
Daca mergi cu autocarul cu Studentagency o sa poti cumpara bauturi si gustari cu acelasi preturi ca in supermarket. Au unele dintre cele mai bune reduceri la mancare, haine, produse etc pe care le-am intalnit pana acum. Garantia se respecta, nu te intreaba nimeni de ce vrei sa returnezi un produs in perioada de garantie. Mi s-a stricat acelasi laptop de 3 ori si mi-au dat banii inapoi fara niciun comentariu. Si exemplele ar putea continua. Cat despre platit cel mai bine e sa o faci cu cardul. Edited by chaosss, 05 July 2019 - 19:57. |
Posted 05 July 2019 - 21:16

Am inteles, multumesc frumos. Pana anul asta nu m-am gandit sa platesc cu cardul online vignetele in restul tarilor. Pe Cehia am sa ma opresc si am sa iau de la un PECO.
|
Posted 29 December 2019 - 13:44

Salut,
Intre Austria si Cehia, unde e mai bun pretul la benzina (MOL)? |
Posted 02 January 2020 - 15:26

Eu am folosit waze, iti arata preturile la statiile de pe traseu...
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users