![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Documentare UFO / aliens
Last Updated: Jul 05 2019 12:10, Started by
Ghibos
, Jul 03 2019 21:13
·
0

Posted 03 July 2019 - 21:13

As dori sa vizionez cateva documentare bune pe aceste teme: teorii si intamplari despre evenimente considerate a avea legatura cu extraterestrii si cu tot ce tine de aceasta subcultura. Ieri am vrut sa urmaresc documentarul Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers (2018) dar este sub orice critica. Nu se poate viziona, este execrabil. Stiti voi niste documentare bine realizate? Nu doresc sa intram in discutii inutile 'exista sa nu exista extraterestri, totul e o conspiratie', si altele din acest registru. Doar recomandari, daca stiti documentare de calitate. 🙋
|
Posted 03 July 2019 - 21:22

Posted 03 July 2019 - 21:33

Pe History ai Dosarele extraterestrilor, Extraterestri antici, Hangar 1, etc.
Destul de captivante. |
Posted 03 July 2019 - 21:37

ancient aliens
Pe History ai Dosarele extraterestrilor, Extraterestri antici, Hangar 1, etc. Destul de captivante.
Acestea par interesante, voi incerca sa le gasesc si sa le urmaresc.
|
Posted 03 July 2019 - 21:48

Cum vrei, dar alea sunt documentare inventate, facute doar pt a face raiting unor posturi TV, bazate pe credulitatea unor naivi admiratori de SF...
Edited by OpelAstra2002, 03 July 2019 - 21:49. |
Posted 03 July 2019 - 22:04

Cum vrei, dar alea sunt documentare inventate, facute doar pt a face raiting unor posturi TV, bazate pe credulitatea unor naivi admiratori de SF... Cel mai tare serial din seria Dosarele OZN: revolutia romana la TVR1 |
Posted 03 July 2019 - 22:07

Posted 03 July 2019 - 22:10

Posted 03 July 2019 - 22:21

Dac vrei documentare urmareste General Emil Strainu /TEORIA CONSPIRATIEI
pe youtube,si tine-te bine,o sa ramai masca ce vei auzii acolo. .Omul ala explica din punctul de vedere al unui profesionist foarte bine informat ,cu baza solide,ce nu il intereseaza rating,nu balarii pe Nat.Geo sau History,unde in Ramayana sau alte scrieri stravechi scrie una si ei prezinta alta ca da bine la public. |
|
Posted 03 July 2019 - 23:57

https://www.dir.org....ete-din-rusia/#
Adevarul si doar adevarul ![]() Mulder si Scully stiu mai multe, muult mai multe. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/GRWbIoIR04c?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by ionutz_joe2009, 04 July 2019 - 00:01. |
Posted 04 July 2019 - 21:20

Ai cautat pe youtube? Vad ca sunt destule (mai urmaresc si eu din ele in cam o data sau de doua ori pe luna). Doar sa nu te deranjeze limba (majoritatea sunt in engleza). |
|
Posted 05 July 2019 - 10:49

Multumesc, l-am vazut azi... foarte interesant. Mai ales ca prezinta si doua filmari realizate chiar de armata americana. Pe asta cu Nimitz Encounters l-am vazut intamplator de curand. Uite altul, sunt doar primele 40 de minute, caut si eu versiunea completa. https://m.youtube.co...h?v=ghM4gJMHPaY |
Posted 05 July 2019 - 12:10

Sunt multe pe youtube dar majoritatea sunt petarde. Un documentar trebuie sa vina si cu ceva care sa dea greutate informatiei pe care o transmite --- niste inregistrari, dovezi, sau macar ipoteze cat mai riguroase, stiintifice, nu marturii de genu "am vazut eu ceva argintiu, cred ca era un ozn". Pentru ca altfel sunt numai niste povesti si scorneli...
As dori sa vizionez cateva documentare bune pe aceste teme: teorii si intamplari despre evenimente considerate a avea legatura cu extraterestrii si cu tot ce tine de aceasta subcultura. Ieri am vrut sa urmaresc documentarul Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers (2018) dar este sub orice critica. In alta ordine de idei, documentarele despre intalniri cu extraterestri, rapiri, experimente, samd sunt la ordinea zilei si se inmultesc ca ciupercile. Poate ca oamenii au nevoie de aceste chestii sa se simta cumva speciali, sa-si condimenteze viata anosta, ceva de genul. Insa, daca te informezi putin asupra cazurilor arhicunoscute, o sa vezi ca majoritatea au fost deja atestate ca fiind false, uneori adevarul fiind aflat chiar prin marturisirile de bunavoie celor care fusesera rapiti, supusi experimentelor, samd. Eu nu spun sa nu urmarim astfel de documentare --- si eu o fac din cand in cand. Ele reprezinta un mijloc de a mentine o minte deschisa, un fel de divertisment care iti pune imaginatia la treaba, si te fac sa-ti pui niste intrebari si sa nu mai halesti tot ce ti se serveste in mod oficial. Dar trebuie selectate acele documentare care, cum spuneam mai sus, aduc informatie utila, nu doar basini inventate de diverse gospodine in cautare de atentie. Uite si o recomandare [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/cYPCKIL7oVw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users