![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Iphone 7 bootloop
Last Updated: Jul 05 2019 07:46, Started by
r3derater
, Jul 01 2019 11:30
·
0

Posted 01 July 2019 - 11:30

Salutari! Am "recarosat" un iphone 7 si intimpin o problema telefonul ramane in bootloop. Am incercat diferite modalitati vazute pe youtube cu resetari dar niciun rezultat, telefonul se aprinde doar daca deconectez mufa de incarcare, mic, difuzor de pe placa. Am cumparat alta banda de incarcare dar problema persista. Si inca o problema ar fi ca daca telefonul ramane inchis peste noapte cu bateria pe la jumate si ii las mufa de incarcare pe placa imi consuma bateria. (Bateria o incarc separat momentan) ce credeti ca ar putea fi? Va multumesc in avans.
|
Posted 01 July 2019 - 12:41

Posted 01 July 2019 - 13:46

pupama- poti dezvolta?
December- eu l-am recarosat dar nu e primul telefon, problema la acest telefon e ca a fost scapat de la etajul 1 si s-a cam facut țăndări totusi eu l-am probat asa spart si indoit cum era, si telefonul suna mergea senzorul de proximitate cand eram apelat, incarca, toate aproape bune si frumoase pana la recarosare. |
Posted 05 July 2019 - 07:46

Problema rezolvata. Nu era bine incadarata banda de incarcare era un micrometru mai sus aproape insesizabil. Multumesc se poate inchide.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users