Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Naveta zilnica

Stergere periodica mailuri yahoo

Inlocuire emblema Passat B8 cu di...

video portret in landscape
 Am fost eu plecat multa vreme din...

Laboratoare analize de sange - POLL

Ambrozia - un fenomen in Romania

Modem/router portabil
 asistenta medicala

Credeti ca se mananca bine in pop...

Cata siguranta au biciclistii tro...

Ce parere aveti: am gresit sau nu ?
 Cu ce program este facut acest vi...

Ziar din 5 sau 6 Ianuarie 1997

Conexiune 3 boxe in serie/paralel

Panou comanda pompa Grundfos CU 301

Neplata overdraft,ce se intampla?

- - - - -
  • Please log in to reply
59 replies to this topic

edi10000

edi10000

Senior Member

• Grup: Senior Members
Nu va păți nimic. Poveștile alea cu firme de executări silite sunt pentru copii de grădiniță.

iulyusfagaras69

iulyusfagaras69

Member

• Grup: Members
Din cate stiu  , daca suna e mai mica de 10 000 Lire , nu prea ai probleme (in caz ca pleci din UK si nu te mai intorci) , ce e peste 10 000 , o sa angajeze recuperatori din tara ta natala sa te caute si sa recupereze banii , daca tu ai luat 15000 de exemplu , ei vand dosarul recuperatorilor si cei din un asteapta inapoi undeva la 12000 , ce e peste e al recuperatorilor romani , dar recuperatorii romani o sa te puna sa dai inapoi vre-o 20 000

deci daca a luat sub 10 000 nu pateste nimic , daca a luat peste ..... aia e (ce afirm stiu de la altii de pe aici care se ocupa cu dinastea , nu stiu cat de exacte sunt informatiile )

vapeClouds

vapeClouds

Active Member

nimic. fie si peste 10k. mai ales ca ies din ue.

cuculea

cuculea

Senior Member

• Grup: Senior Members

vapeClouds, on 12 august 2019 - 16:13, said:

nimic. fie si peste 10k. mai ales ca ies din ue.
Pe langa faptul ca nu mai vei putea deschide cont la nicio banca din UK...pesemne ca nu vei pati nimic, dar na, merita sacrificiul. In Uk am auzit ca se plateste la negru , bani gheata , la sfarsit d eluna ei caramida de bani.

Edited by cuculea, 19 August 2019 - 21:30.

vapeClouds

vapeClouds

Active Member

cuculea, on 19 august 2019 - 21:29, said:

Pe langa faptul ca nu mai vei putea deschide cont la nicio banca din UK...pesemne ca nu vei pati nimic, dar na, merita sacrificiul. In Uk am auzit ca se plateste la negru , bani gheata , la sfarsit d eluna ei caramida de bani.

ce mai conteaza daca pleci din uk? daca stai aici atunci nu merita. e o prostie.

daca doar vrei sa ii arzi inainte de brexit , at drum bun , nu te mai prinde nimeni.

calle

calle

Member

zoom0mooz, on 28 iunie 2019 - 08:27, said:

Nu stiu cum e in Anglia - ar trebui sa intrebe pe cineva de acolo insa nu cred sa aiba legatura cu sistemul din Romania.
In Canada de exemplu, in cazul in care nu iti poti plati datoriile, poti declara faliment personal, ti se vand doar bunurile de valoare - de exemplu imobile daca detii, insa nu iti ia nimeni tv-ul sau mobila din casa. Pierderea neacoperita o suporta banca, iar sanctiunea falitului in principal este ca nu mai poate obtine credit vreo 7 ani. Cum sistemul canadian este derivat din cel britanic, banuiesc ca ar trebui sa fie similar.
Este asemanator in Uk. Dar pentru 2300 de lire sa faci asa ceva....

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate