Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3

Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7
 Recomandare generator curent

Determinare

Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi
 Semnal netrimis monitor

3000 euro gaming PC

Meta Quest 3

Ciolacu la Muzeul Holocaustului
 La multi ani @sfantu.dracu!

Boiler cu 2 serpentine

BORDEA -Teoria Conspirației ...

Probleme Dacia pe zapada cu lanturi

Vodafone lanseaza primele abonamente cu net nelimitat national

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
383 replies to this topic

w21

w21

Guru Member

• Grup: Senior Members
Digi nu e deloc nelimitat, ai 50GB apoi limitare viteza la 128kbps. Insa viteza e foarte ok in București de cand cu Ericsson, de multe ori peste reteaua premium #1.

La Telekom doar youtube e limitat la 1,5Mbps, si se rezolva cu un vpn, in rest e nelimitat adevarat.

Iar la cartela Vodafone erau deja bonusuri cu care poti ajunge cu usurinta la sute de GB ~ cativa TB. Asa ca un abonament cu net nelimitat nou lansat nu mi se pare o revolutie, e bine pentru piata totusi, poate se trezeste si rds sa schimbe oferta comerciala neatinsa din 2015.

Edited by w21, 26 June 2019 - 15:25.

emanu900

emanu900

Guru Member

Daca ar in Iasi semnal maine fac un abonament, chiar mi-e ciuda ca nu se misca si aici cu reteaua.

Bogotta

Bogotta

Senior Member

View Postbrasoveanul, on 26 iunie 2019 - 13:57, said:

Se folosesc frecventele disponibile, este un 5G schiop, oricum tehnologia 5G va fi deplin functionala, la capacitatea ei din proiect, dupa 2025. Pana atunci, vor fi experimente si se va evolua.

Eu sper sa nu....    Implicatiile asupra sanatatii populatiei ar fi catastrofale....

c_marius80

c_marius80

Member

• Grup: Validating

View PostCosconor, on 26 iunie 2019 - 15:01, said:

Cum ai reusit sa faci rost de un OP 7 5G ? Luat cu abonament din Anglia / EE ?

Nu...l-am luat de pe Amazon Italia...neverlocked.

diZy

diZy

Senior Member

View PostBogotta, on 26 iunie 2019 - 15:29, said:

Eu sper sa nu.... Implicatiile asupra sanatatii populatiei ar fi catastrofale....

Mai ales asupra astora de au deja creierii prajiti.

Maschine

Maschine

Active Member

• Grup: Members

View PostKlasse, on 26 iunie 2019 - 15:06, said:

Posted Image
Telekom, Digi au net nelimitat de câțiva ani, la prețuri mai mici decât roșii sau portocalii care dau net cu lingurița.
Fără vpn-uri, fără nelimitat dar 50gb, 40 în 4g și 10 în 3g, 4g cu viteze de 3g în 90% din timp dacă nu stai în mijlocul orașului, semnal peste tot pe unde umblu, 4g cu 60mbps la țară pe unde telekom și digi există doar pe voce și date dacă stai pe casă la, asta la 2 metri de DN2, nu prin creieri munților...

Attached Files

Edited by Maschine, 26 June 2019 - 15:50.

MembruAnonim

MembruAnonim

MembruAnonim

• Grup: Banned

View Postw21, on 26 iunie 2019 - 15:23, said:

...
Iar la cartela Vodafone erau deja bonusuri cu care poti ajunge cu usurinta la sute de GB ~ cativa TB. Asa ca un abonament cu net nelimitat nou lansat nu mi se pare o revolutie, e bine pentru piata totusi, poate se trezeste si rds sa schimbe oferta comerciala neatinsa din 2015.
Nu doar la cartela. Ultima editie de Misterybox inceputa acum o luna, doua este valabila si la abonamente. In cateva zile este aproape cert ca primesti bonusul de 100000 MB + alte bonusuri de MB. Nu o fi „nelimitat-ul” la nivel psihologic. AM vazut ca pentru clienti contezaza mult sa scrie nelimitat fata de 50000 MB din care oricum nu consuma nici 50%. Posted Image Probabil ca pe asta au mizat si ei cu nelimitatul asta.

Edited by MembruAnonim, 26 June 2019 - 15:58.

Maschine

Maschine

Active Member

Păi la nivel psihologic, sună mult mai bine "nelimitat", și la minute/sms, și la internet
Îți zic eu că majoritatea ar alege nelimitat (50gb) față de 2tb, cine stă să își bată capul cu cifre?

macsfx

macsfx

Active Member

Urmeaza sa schimbe tot portofoliul de abonamente.

Super Red-urile alea de la 22 EUR in sus cu trafic inclus nu-si mai au sensul in conditiile in care Red Infinity e 17 EUR cu nelimitat date.

emanu900

emanu900

Guru Member

Corect, cred ca vor toate pe nelimitat national si singura diferentiere va fi valoarea telefonului achizitionat plus beneficiile de roaming (in special cele non-SEE).

Edited by emanu900, 26 June 2019 - 19:19.

StefanRO

StefanRO

Hai noroc straine

Oferta este valabilă pentru contractele noi sau reînnoirile de contract încheiate pe 2 ani.
Abonamentele ofera trafic national date nelimitat ce permite acces la tehnologia 5G. Primele zone in care Vodafone a inceput acoperirea 5G sunt zone din cadrul oraselor Bucuresti, Cluj Napoca si Mamaia.

Beneficiile naționale

Minutele și SMS-urile nelimitate în orice rețea:
se vor consuma și către numere scurte cu tarif normal de forma 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale).
nu pot fi consumate către numerele Romtelecom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) - de ex. jocuri, concursuri, donații etc. Tarifele pentru aceste numere pot fi accesate aici.
nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video. Pentru apelurile video se aplică tarifele standard: 0,21 €/minut apel video în rețeaua Vodafone și 0,29 €/minut apel video în rețelele naționale.

Roaming în Spațiul Economic European (SEE) Abonamentele RED oferă acces la serviciul de Roaming în Spațiul Economic European. Conform Regulament UE 531/2012 și Regulament UE 2016/2286, beneficiile naționale (minute, SMS-uri, MB) pot fi utilizate și în țările SEE (Uniunea Europeană, Islanda, Lichtenstein și Norvegia), cu aplicarea Politicii de Utilizare Rezonabilă a Serviicilor de Roaming reglementate și a limitei pentru consumul de date în roaming SEE. După depășire se aplică Suprataxa reglementată și/sau tariful național la depășire. Pentru fiecare abonament se poate verifica volumul de date disponibil în roaming conform formulei de calcul de aici.

Beneficiile internaționale
Minute internationale mobil si fix se pot consuma catre retele din tarile Spatiului Economic European (Austria,Belgia,Bulgaria, Cehia, Cipru,Croatia, Danemarca,Estonia, Franta,Finlanda, Germania,Gibraltar, Grecia, Guadeloupe, Guiana Franceza, Irlanda, Islanda, Ungaria,Italia,Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Olanda,Malta, Martinica, Norvegia,Polonia,Portugalia, Reunion-Mayotte, Slovacia, Slovenia, Spania,Suedia, Marea Britanie (fara Irlanda de Nord), retele fixe si mob din SUA si Canada. Beneficiile internationale nu se pot consuma catre destinatii speciale si premium, prefixele incluse fiind mentionate in Anexa parte integranta a Contractului.

Beneficii roaming Restul Lumii
Beneficiile disponibile in roaming Restul Lumii se pot utiliza in Australia, Canada, Elvetia, India, Indonezia, Israel, Japonia, Kenya, USA, Singapore, Tailanda, Turcia, Vietnam. Tarifele la depasirea beneficiilor incluse, precum si cele pentru SMS trimis si apel efectuat catre alte zone sunt standard si se pot verifica pe www.vodafone.ro/roaming.

razvan1986

razvan1986

Member

Vodafone extinde acoperirea 5G în Cluj-Napoca şi Mamaia şi lansează primele abonamente 5G din ţară
astăzi, 13:55 Autor: Roxana Rosu
Vodafone România extinde acoperirea 5G în Cluj-Napoca şi Mamaia şi lansează primele abonamente 5G din ţară, Red Infinity 17 şi Red Infinity 25.
Cele două abonamente oferă trafic de date nelimitat în reţeaua 5G a Vodafone.
„Suntem foarte mândri să fim printre puţinii operatori de la nivel global şi primul din România care au lansat servicii şi ofertă comercială 5G. Acest lucru vorbeşte despre angajamentul nostru de a ne consolida poziţia de lideri în inovaţie, nu doar la nivel local, dar şi la nivel global asigurându-ne că utilizatorii din România au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne menţinem angajamentul de a ne continua misiunea şi investiţiile pe termen lung în tehnologii de ultimă generaţie pentru a susţine şi a dezvolta societatea digitală românească în era vitezei”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone România.
În urmă cu o lună, compania a activat primele staţii radio 5G în reţeaua mobilă Supernet 5G. Într-un test realizat în centrul tehnic al Vodafone viteza de descărcare a datelor a atins aproape 1 Gbps pe un smartphone Huawei.

emanu900

emanu900

Guru Member

Foarte fain.

Intre timp am sunat la Clienti iar ceinde acolo nu au reusit sa-mi dea foarte multe detalii si mi-au recomandat sa merg intr-un Shop ceea ce am si facut.
Ajuns in Shop mi s-a spus ca acea oferta este doar pe online si n-au cu ce sa ma ajute, deci vax :)

So, momentan care vrea 5G la VDF trebuie sa aiba treaba prin cele 3 orase plus Mamaia si sa puna jos vreo 1000 Lei plus abonamentul/rata.

Daca aveau si in Iasi semnal ma bagam si eu, chit ca acusi apare si Note 10 5G dar probabil la un scor muult exagerat, deci un Xiaomi din asta ar suna mai plauzibil fiind cu Snapdragon. Mai pun si un root plus apk-ul ala de la Guru de vezi toti parametrii retelei si treaba-i faina.

Edited by emanu900, 26 June 2019 - 19:46.

diva_hipsterova

diva_hipsterova

Member

Mă tem că e nelimitat doar când ești pe 5G

emanu900

emanu900

Guru Member

Parca s-a lamurit ca e peste tot.

MembruAnonim

MembruAnonim

MembruAnonim

• Grup: Banned
Iti dai seama ca daca era nelimitat traficul numai pe 5G isi adunau singuri reclamatii la greu, avand in vedere acoperirea actuala si frecventa folosita.

emanu900

emanu900

Guru Member

Pai asta e si argumentul logic, altul nu vad.

sarighiol

sarighiol

Member

Suntem ultimii la acoperirea 4G, dar ne dăm mari că avem 5G acolo unde sunt deja cel puțin 2 operatori de telefonie cu fibră care suportă 1000 Mbps și viteze bune pe internetul mobil 4G cel puțin de la 2 operatori! Și ne mai dăm mari că am scos încă două abonamente „mari” și le-am adăugat la altele cu preț mare din categoria Super Red!
Minunat, nemaipomenit, nemaivăzut, nemaiîntâlnit... exact cum se procedează în Congo, că doar de acolo ne vin aceste metode de marketing și acolo se abandonează acoperirea 4G, implementarea VoLTE și VoWifi ca să fii primul la acoperire 5G pe o suprafață de 10 km pătrați!
Asta în timp ce în multe comune mari este viteză mai mare pe 3G decât pe 4G și/sau există internet fix doar prin ADSL, și în timp ce sunt sate unde nu există nici măcar ADSL, iar semnalul pe telefoanele mobile există doar afară sau la ferestrele caselor... nu mai zicem de internet mobil...

Edited by sarighiol, 26 June 2019 - 21:29.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate