Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Aleph News HD

* * * - - 9 votes
  • Please log in to reply
1492 replies to this topic

#1
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Adrian Sârbu face trei televiziuni noi: un post de comedie, unul de business și unul de știri. A luat deja licențele.


După Smart TV, omul de afaceri Adrian Sârbu, părintele Pro TV, pregătește lansarea a încă trei televiziuni. Consiliul Național al Audiovizualului (C.N.A.) a aprobat acordarea a încă trei licențe pentru trei posturi TV: unul de știri, unul de business și unul de divertisment.

Este vorba despre televiziunile Aleph Business (generalist), Aleph News (tematic informativ) și Aleph Comedy (tematic divertisment).

De ce Aleph?

Compania care va opera cele trei licențe este Aleph Media S.R.L., o societate în care acționar este Cristina Iacob, regizorul unor filme precum Selfie și Oh, Ramona și iubita omului de afaceri.

Sunt trei televiziuni și mai urmează două, după cum a anunțat Adrian Sârbu, în fața membrilor C.N.A. Acesta a declarat că va mai veni în fața C.N.A. cu două solicitări, una pentru un post educativ și alta pentru o televiziune de lifestyle.

Ca și în cazul Smart TV, post pentru care Adrian Sârbu și Marius Tucă au intrat într-un parteneriat, și în cazul posturilor Aleph, publicul țintă este unul educat, din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 18 si 54 de ani, cu un venit lunar peste medie.

Adrian Sârbu, în fața C.N.A.:

„Sunt niște canale care exprimă interese pentru un public pe care noi vrem să-l atingem. Un public cu un venit peste mediu și cu educație superioară care nu-și găsește astăzi locul în televiziunea de cablu.

Aceste trei canale sunt prima parte dintr-un grup de cinci canale pe care vrem să le lansăm. Mai avem în plan unul de educație și altul de lifestyle, tot sub această umbrelă, Aleph.

Aleph va fi, după lansarea canelelor, o platformă gen Netflix, în care conținutul tuturor canalelor va fi integrat și evident ea va fi operată din punct de vedere business după modelul platformelor tip V.O.D.

Inițial, vom pleca cu canale separate, pe cablu, satelit și online și ulterior programele vor fi adunate în acest cloud pe care l-am numit Aleph. Principala noastră preocupare este și va fi concentrarea pe programele proprii.”

Adrian Sârbu, despre cele trei posturi:

„Canalul de știri este canal pur de știri pure și nu unul de comentarii. Este un canal care își propune să ofere o imagine nefiltrată a realității românești dar și globale. Va fi probabil primul canal cu semnificativ mai multe știri internaționale decât canalele actuale de știri.

În România, știrile internaționale nu au funcționat o vreme. Astăzi, cel puțin pentru public pe care vrem să-l atingem, aceste știri internaționale sunt importante și acest public și le accesează în general în online.

Vorbim de un canal care va avea să sperăm un produ de până la 100 de știri pe zi, acoperind toate domeniile de interes ale targetului nostru.”

„Canalul de business este un canal de entertainment pentru comunitatea de business.”

„Al treilea canal este un canal pur de entertainment, care abordează esența entertainmentului, comedia. (...) Acest canal va fi concentrat pe valorificarea resurselor de a genera umor în programe.

Vom avea și programe străine, dar în principal vorbim de programe românești. E un canal mai dificil cu o investiție mult mai mare și este mare și pentru că talentele sunt limitate în România. Nu sunt suficient valorificate de piață și atunci nu s-au format. Evident, că vorbim de un umor de tip bun și nu de un umor suburban, mârlănesc, care din nefericire e prezent mai ales în online.”

Acționariat. Aleph Media  este deținută de Prosperya Financial Management (99,9863%) și Zazu Film (0,013%). În Prosperya Financial Management acționari sunt Cristina Iacob (97,959%) și Daniel Iacob (2,041%).

Investiții.

Aleph Business - 5,4 milioane de euro.Aleph News - 1,7 milioane de euroAleph Comedy - 6,9 milioane de euro. De ce se numește Aleph?

Cum explică reprezentanții companiei numele Aleph pentru noile posturi:

„Aleph sau Alif este prima literă în alfabetul ebraic și în cel arab. A fost, de asemenea, prima literă a limbilor leagăn ale civilizatiei persana și aramaica.

În ebraică, Aleph este prima literă și primul numar Începutul, Primul pas, Cel mai important.

Pentru scriitorul argentinian Jorge Luis Borges, Aleph este punctul din spațiu care conține toate celelalte puncte, Infinitul.

Cine privește în el vede orice din Univers, inclusiv pe el însuși, fără distorsiuni, fără interferențe, fără imagini suprapuse.

Aleph Media este imaginea adevărată, corectă, fară stridențe, fără zorzoane și exagerări, a lumii de astăzi.

Din aglomerarea infinitului de idei și de acțiuni din peisajul media, vrem să extragem și să arătăm binele.

Aleph este promisiunea noastră să prezentăm adevărul netrunchiat, realitatea necosmetizată.”

Aprobarea licențelor a trecut la limită. Doar șase dintre cei opt membri prezenți în ședința de astăzi au votat „pentru”: Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Nicolaie Bălașa, Monica Gubernat, Ramona Sorescu, Orsolya Borsos.

Împotrivă au fost Dorina Rusu și Cristina Pocora. Pocora și-a justificat votul împotrivă spunând că este rezervată întrucât postul Smart TV, pentru care C.N.A. a dat recent licență, nu a fost încă lansat.

„Dacă proiectul va fi așa cum ni s a prezentat, cu dragă inimă îi încurajăm că continue. Însă până atunci nu voi vota acest proiect”, a spus Cristina Pocora.

O altă părere a avut Monica Gubernat, președintele propus al C.N.A.:

Totuși, vorbim despre Sârbu

Monica Gubernat:

"Totuși, vorbim despre o personalitate care a făcut ceva pentru audiovizualul din România. Totuși, vorbim despre Sârbu.

Dacă vreți să știți cum va arăta canalul de știri, uitați-vă peste știrile Mediafax, bănuiesc că toți le găsiți ireproșabile.

Dacă vreți entertainment, ultimele filme produse de domnul Sârbu sunt pe Netflix. Le-am văzut eu aseară. Sunt singurele filme românești pe Netflix. Dacă dumneavoastră găsiți alte filme românești pe Netflix, îmi ridic pălăria.

Despre acest tip de personalitate vorbim și acest tip de personalitate vrea să facă ceva în România. Dacă acest tip de proiect moare, înseamnă că televiziunea din România moare."

Logo  Aleph Business, Aleph News, Aleph Comedy
Attached File  fullscreen-capture-6252019-101042.bmp_tb250.jpg   6.13K   13 downloadsAttached File  fullscreen-capture-6252019-101102.bmp_tb250.jpg   8.9K   14 downloadsAttached File  fullscreen-capture-6252019-101047.bmp_tb250.jpg   6.92K   12 downloads

Surse : https://www.paginade...noi-televiziuni

https://www.hdsateli...usiness-hd.html

Edited by _-KALMAN-_, 25 June 2019 - 12:26.


#2
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,827
  • Înscris: 01.11.2005
Sa le dechida, oricum eu nu ma uit nici macar la ProTV :).

#3
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Oare chiar trebuie scazuta calitatea in haul asta? ProTV e primul care a scazut-o si restul i-au urmat (doar nu puteau sa ramana fara paine). Sunt curios ce vor da pe cele 3 canale.

#4
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,725
  • Înscris: 14.10.2008
On: mai merita sa deschizi televiziuni in Romania? Avem prea multe deja si internetul e atat de dezvoltat incat unii renunta la TV.

#5
laffin

laffin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,502
  • Înscris: 16.03.2007

 daynight, on 25 iunie 2019 - 11:17, said:

Sarbu asta e depasit total  ca inca se mai crede in anii 1990-2000'.

Depasit si lipsit de orice urma de imaginatie. cum plm sa le numesti Aleph...

#6
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

 Neaceasca85, on 25 iunie 2019 - 11:18, said:

On: mai merita sa deschizi televiziuni in Romania? Avem prea multe deja si internetul e atat de dezvoltat incat unii renunta la TV.
Eu aș zice că da. Avem puține românești de calitate, poate astea o să fie ceva de capul lor. La noi exista consum de TV dacă ne uităm la statistici, suntem chiar printre primii în Europa. Aici vorbim totuși de Sârbu și nu de oricare venit de pe stradă.

#7
d-ardeleanu

d-ardeleanu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,576
  • Înscris: 12.02.2008

 laffin, on 25 iunie 2019 - 11:21, said:


Depasit si lipsit de orice urma de imaginatie. cum plm sa le numesti Aleph...
Anagrama de la Halep!

#8
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004

 _-KALMAN-_, on 25 iunie 2019 - 11:26, said:

Eu aș zice că da. Avem puține românești de calitate, poate astea o să fie ceva de capul lor.

Zi-mi și mie o televiziune de la noi cu o emisiune de divertisment decentă te rog.

#9
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

 waterman, on 25 iunie 2019 - 11:28, said:



Zi-mi și mie o televiziune de la noi cu o emisiune de divertisment decentă te rog.
Aici discutăm despre canalele noi.

#10
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Scuze coleg moderator nu vroiam să fac offtopic, doar că îmi exprimam opinia cum că toate televiziunile de la noi promovează prostia, manelele, gunoaiele și vedetele de carton.
E drept că publicul asta vrea.

#11
daynight

daynight

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 19.06.2019
Si ce o sa fie pe Aleph Comedy?

Seinfield si Familia Bundy in 4k?

#12
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Nu mai faceți off-topic inutil. Seinfield e la Pro X.

Quote

„Al treilea canal este un canal pur de entertainment, care abordează esența entertainmentului, comedia. (...) Acest canal va fi concentrat pe valorificarea resurselor de a genera umor în programe.
Vom avea și programe străine, dar în principal vorbim de programe românești. E un canal mai dificil cu o investiție mult mai mare și este mare și pentru că talentele sunt limitate în România. Nu sunt suficient valorificate de piață și atunci nu s-au format. Evident, că vorbim de un umor de tip bun și nu de un umor suburban, mârlănesc, care din nefericire e prezent mai ales în online.”

Edited by megafanro, 25 June 2019 - 11:42.


#13
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009
Ce a fost la Pro oricum nu o să fie pe astea noi. Nu le-a cumpărat. Aparțin de grupul CME.

#14
mediasettv

mediasettv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,237
  • Înscris: 24.05.2014
Ce denumire de 2 lei. Mai bine punea  "H" de la final in față și ieșea "Halep TV", asa poate ar atrage doritori de vizionare a acestor canale.

Edited by mediasettv, 25 June 2019 - 12:04.


#15
ioana1973

ioana1973

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,569
  • Înscris: 16.03.2014
Imi amintesc defuncta televiziune Money Channel, este un segment de nisa neacoperit. Chiar daca in spatele televiziunii era vantu, aveau emisiuni bune.

#16
Sidorin

Sidorin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,485
  • Înscris: 12.07.2010
Urât nume! Instinctiv te duce cu gândul la Siria şi nu e o senzaţie prea confortabilă, dar e treaba patronilor cum îşi denumesc televiziunile!

Edited by Sidorin, 25 June 2019 - 12:16.


#17
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009
Poate s-a gândit la altceva https://en.wikipedia...ki/Aleph_number

#18
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017
Numele este cat se poate de inspirat si cult. Daca ati avut curiozitatea sa cititi pledoaria intreaga, este, sincer, una dintre cele mai bine documentate si argumentate in fata membrilor CNA. Ca jumatate dintre cei de pe aici nu mai auzisera de cuvantul aleph pana acum, asta-i alta treaba...
Astept cu interes aceste televiziuni.

Edited by COS_TUG, 25 June 2019 - 12:45.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate