Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Reglementări de folosire a buteliilor CO în alimentație(băuturi draft)
Last Updated: Jul 03 2019 14:40, Started by
Agip_KCO
, Jun 20 2019 07:58
·
0
#1
Posted 20 June 2019 - 07:58
Bună ziua!
Mă interesează cât mai multe detalii despre folosirea băuturilor carbogazoase(draft). S-a decis înlocuirea „dozelor” Coca-Cola, Fanta.... cu băuturile draft.(se schimbă o otravă cu alta). Vreau să știu condiții de transport, manipulare, depozitare a buteliilor cu CO2, reguli de construire a traseelor(furtunuri de presiune sau teava de ...cupru, signalectica aferentă, reguli de ventilare, reguli de folosire în interiorul sălilor unde se află personal uman, chestii care să îmi permită să am totul cât mai safety posibil. De asemenea vreau să știu punctul de vedere al celor ce lucrează în restaurante, cantine, bucătarii. Considerați o „afacere” din punct de vedere al protecției mediului, înlocuirea paharelor de hârtie(unica folosiință) cu pahare din material plastic(utilizare multiplă)? Consider că mai mult otrăvesc mediul cu detergenții folosiți la spălarea paharelor de plastic, comparativ cu folosirea paharelor din hârtie. Mulțumesc! |
#2
Posted 20 June 2019 - 08:49
Cum adica "se schimba o otrava cu alta"... Ne otravesc corporatiile sau ce?
Erau dupa Revolutie pe stada niste dozatoare TEC care te serveau cu un amestec de praf de Cola si sifon... La asta se revine? Prafuri cu arome amestecate cu sifon, pentru publicul larg ? Edited by Kres, 20 June 2019 - 08:50. |
#3
Posted 20 June 2019 - 08:55
1. Dozele exista si nu dispar inca, problema consta in faptulc a costa mult si polueaza enorm (pt ca noi nu avem reciclare).
Nu prea inteleg acel "s-a decis". 2. CO2 nu arde, nu explodeaza, in cel mai rau caz fasaie. Daca folosesti recipienti speciali pt asta, nu vad unde ar fi problema. 3. Nu ai destul CO2 si nu lucrezi in camere inchise, astfel incat, daca se fisureaza o butelie, sa mori asfisiat. Normele specifice sunt facute de cei care iti dezvolta Protectia Muncii, adesea folosind manualele instalatiilor. |
#4
Posted 20 June 2019 - 08:57
Agip_KCO, on 20 iunie 2019 - 07:58, said:
Bună ziua! Vreau să știu - condiții de transport, - manipulare, - depozitare a buteliilor cu CO2, - reguli de construire a traseelor(furtunuri de presiune sau teava de ...cupru, - signalectica aferentă, - reguli de ventilare, - reguli de folosire în interiorul sălilor unde se află personal uman, - chestii care să îmi permită să am totul cât mai safety posibil. |
#5
Posted 20 June 2019 - 09:45
Până aici toate sunt bune și ușor pe lângă subiect. Întâmplător, subiectul e deschis pe Gastronomicus. Deci chestia este adresată celor ce au legătură cu sălile unde se gătește, se servește masa, exista flux de consumatori. Este vorba despre o mare companie la nivel internațional. De asta "s-a decis". Da în zona de care discut se revine la faimoasele dozatoare TEC, doar ca sunt miniaturizate, că sunt "brănduite". Aceași Mărie. Despre partea cu ce fac corporațiile, vorbesc strict din punctul meu de vedere. Și îmi asum cele ce scriu. Referitor la ce face CO2 ... face destul de multe. O simplă căutare pe Google " mă face deștept". Totuși condițiile cerute ÎN genul ăsta de servicii către populație pot fi ușor diferite. Asta este partea care mă interesează în mod deosebit. Da ce vreau este un proiect întreg si de asta am apelat la SOFTPEDIA, la PROFESIONIȘTI. Și lăsând ironiile, în cazul în care are cineva ceva concret, sunt dispus să negociez. Mulțumesc!
Nu sunt cu nasul pe sus, dar sunt contra cronometru. Măine vor deveni operaționale și vreau să am măcar cateva chestii de care să mă pot agața în cazul în care departamentul sagety își baga "coada"... |
#6
Posted 20 June 2019 - 10:13
CERINȚE PENTRU TRANSPORTUL, DEPOZITAREA ȘI UTILIZAREA BUTELIILOR DE CO2
http://exv.scrieunbl...zitarea-si.html http://legislatie.ju...iDocument/81789 Nu stiu.. presupun ca se va merge pe instalatii compacte adica aparatul si butelia sau bateria de butelii langa el.. deci nu vor trebui configurate cine stie ce trasee de circulatie a gazului sau alte chestii din astea. |
#7
Posted 21 June 2019 - 12:06
Agip_KCO, on 20 iunie 2019 - 09:45, said:
Până aici toate sunt bune și ușor pe lângă subiect. Întâmplător, subiectul e deschis pe Gastronomicus. https://forum.softpe...cum-cand-de-ce/ Agip_KCO, on 20 iunie 2019 - 09:45, said:
Este vorba despre o mare companie la nivel internațional. De asta "s-a decis". Agip_KCO, on 20 iunie 2019 - 09:45, said:
Nu sunt cu nasul pe sus, dar sunt contra cronometru. Măine vor deveni operaționale și vreau să am măcar cateva chestii de care să mă pot agața în cazul în care departamentul sagety își baga "coada"... |
#8
Posted 03 July 2019 - 14:40
Quote Departamentul safety ar fi trebuit să-și bage deja coada începînd cu faza de decizie și terminînd cu punerea în funcțiune. Dacă nu au făcut-o, ceva nu e în regulă. IMG_20190703_084833.jpg 134.18K 5 downloads IMG_20190703_084802.jpg 260.13K 5 downloads IMG_20190703_095016.jpg 186.64K 5 downloads Așa că sunt în afara ariei de responsabilitate. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users