Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Furtul din magazine in SUA schimb...

Margherita de la Clejani da decla...

Tigari din afara UE
 Maitre Gims - Est-ce que tu m'...

Solutii incalzire portabile

Tot ce era alb este roz acum,de ce?

Windows 11 + hdd vechi
 Scara lemn pe vanguri

Ce telefon sa-mi iau?

Cum circula banii intr-o economie...

ortoped foisor contact-ruptura LIA
 Gingia creste peste masea

Comutatoare si RCCB 18 mm

Despre setarile OBS Studio !

Cum reacționezi ca tata cand...
 

Testare site in localhost

- - - - -
  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#1
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 952
  • Înscris: 26.04.2010
Salutare, am si eu nevoie de ajutor, am un folder cu un site, nu este personal, este primit, despre produse de de transport, este demonstrativ facut in Php si MySql. Am folderul cu fisiere site-ului dar nu stiu cum sa il urc pe localhost, astfel cand deschid un fisier sa imi deschida in site, nu in cod. Am instalat XAMPP. Am reusit sa ajung la localhost/phpmyadmin/ cat timp ruleaza Xampp pe Apache si MySql. Dar as dori sa stiu cum sa vad in localhost, ca si site, sa il testez, am inteles ca fisierele ce le am ale site-ului trebuie undeva urcate in phpmyadmin? Multumesc frumos si sper ca fara jigniri ca nu se naste nimeni invatat, daca stiam nu intrebam pe nimeni sa deranjez.

#2
kabanIbucii

kabanIbucii

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 05.02.2019
Cauta pe youtube  XAMPP
Vorba multa saracia omului

#3
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016

View PostLife2Live, on 19 iunie 2019 - 18:03, said:

Am instalat XAMPP.

View PostkabanIbucii, on 19 iunie 2019 - 18:25, said:

Cauta pe youtube  XAMPP
Mdeah, buna gluma.
PS: cind am raspuns eu, nu era editat nici unul din mesaje, deci....

Life > incearca asa: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/2HBDUgMXrBI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sau asa: https://www.google.c...to load website
Adica, google... ai incercat si tu si nu ai reusit ?

Edited by buyonevideo, 19 June 2019 - 18:41.


#4
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 244,199
  • Înscris: 08.10.2015
Ce OS? Ca X-ul ala ar zice XWindow sau X11 sau Xf86 adica GNU/Linux dar am vaga impresie ca e vorba de micromoale ferestre. Daca e vorba de ferestre cauta unde ai instalat XAMPP directorul apache si pe acolo trebuie sa ai www/html si copiezi ce ai tu in acel director www/html. Sau setezi apache sa caute fisierele unde vrei tu. Daca ai si baza de date MySQL te duci in phpMyAdmin si ai undva import dar cred ca prima data trebuie sa creezi baza de date daca in fisierul .sql avut nu se creaza baza de date. De obicei se exporta doar tabele asta insemnand ca la import se creaza doar tabelele nu si baza de date.

#5
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 952
  • Înscris: 26.04.2010

View Postbuyonevideo, on 19 iunie 2019 - 18:39, said:

Mdeah, buna gluma.
PS: cind am raspuns eu, nu era editat nici unul din mesaje, deci....

Life > incearca asa: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/2HBDUgMXrBI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sau asa: https://www.google.c...to load website
Adica, google... ai incercat si tu si nu ai reusit ?
Salutare, am copiat fisierele site-ului in xampp/ htdocs unde am facut un folder testsite si am copiat acolo fisierele siteului. Am intrat pe google, am scris localhost/testsite dar pagina ramane alba: (

View PostMembruAnonim, on 19 iunie 2019 - 18:48, said:

Ce OS? Ca X-ul ala ar zice XWindow sau X11 sau Xf86 adica GNU/Linux dar am vaga impresie ca e vorba de micromoale ferestre. Daca e vorba de ferestre cauta unde ai instalat XAMPP directorul apache si pe acolo trebuie sa ai www/html si copiezi ce ai tu in acel director www/html. Sau setezi apache sa caute fisierele unde vrei tu. Daca ai si baza de date MySQL te duci in phpMyAdmin si ai undva import dar cred ca prima data trebuie sa creezi baza de date daca in fisierul .sql avut nu se creaza baza de date. De obicei se exporta doar tabele asta insemnand ca la import se creaza doar tabelele nu si baza de date.
Salutare, multumesc pentru timpul acordat, am windows 7 64x. Am instalata doar versiunea XAMPP 3.4. Am intrat in directorul apache din Xampp, dar nu exista folder www/html

#6
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016

View PostLife2Live, on 19 iunie 2019 - 19:02, said:

Salutare, am copiat fisierele site-ului in xampp/ htdocs unde am facut un folder testsite si am copiat acolo fisierele siteului. Am intrat pe google, am scris localhost/testsite dar pagina ramane alba: (
N-ai intrat pe google. Posted Image
Ai intrat pe browser: chrome, Firefox... ce ai tu pe acolo.
Si ai scis localhost/testsite... UNDE ?
Sus de tot la adresa ?
Oricum, daca ramine alb... e relativ OK, poate asa arata site-ul.
Deoarece ar fi trebuit sa afiseze, macar, vreo eroare.
Ti-am dat vreo 180 de tutoriale.... nu ai mai incercat si altul ?

Edited by buyonevideo, 19 June 2019 - 19:10.


#7
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 952
  • Înscris: 26.04.2010
Pai pe Google Chrome am intrat, la adresa de web, acolo am scris, am facut cum ai trimis in tutorial cu acel index, daca il pun doar pe acela, arata. Dar daca copiez fisiere din site, nu deschide nici un fisier :(

#8
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Site-ul are fisier index ?
Adica index.php sau index.htm sau index.html ?

#9
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 952
  • Înscris: 26.04.2010
Da, are index.php si index_main.php, am un folder class, unul css, unul functions si unul images, restul sunt 52 de fisere cu extensie .php

#10
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Presupun ca ai copiat toate fisierele in acel folder, nu cum ai zis "daca copiez fisiere din site, nu deschide nici un fisier".

View PostLife2Live, on 19 iunie 2019 - 19:02, said:

Am instalata doar versiunea XAMPP 3.4.

De unde si de ce ai instalat 3.4 ?
Cea mai noua este 7.3.6, cred ca 3.4 e de acum 180 de ani: https://www.apachefr...g/download.html

Mai e o problema: tu zici ca site-ul e facut in MySql.
Dar XAMPP is an easy to install Apache distribution containing MariaDB, PHP, and Perl.
Nu stiu exact ce inseamna, dar parca nu se pupa.
Hmm, cred ca merge: MariaDB is a community-developed, commercially supported fork of the MySQL relational database management system
Vezi daca e pornit MySQL, folosind XAMPP control panel: https://skillforge.c...pmyadmin-xampp/
Vezi sa fie pornit si Apache....

In ce folder ai instalat xampp ?

Edited by buyonevideo, 19 June 2019 - 19:26.


#11
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 952
  • Înscris: 26.04.2010
Da, am copiat acolo toate fisierele, in xampp/htdocs am facut un fisier testsite si acolo am copiat fisierele mai sus mentionate :)

#12
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 244,199
  • Înscris: 08.10.2015
Sa fie pornit apache si mysql. In cel mai rau caz cand accesezi http://localhost sau http://127.0.0.1 vezi o pagina de la apache care te felicita ca functioneaza apache. Daca ai pus in htdocs ce trebuia atunci ce trebuie e sa pui in bara de adrese URL-ul corect http://localhost/testsite sau http://127.0.0.1/testsite. Vezi in log-uri la apache daca apare ceva, poate e ceva ce nu ii convine si asta e motivul pentru care nu iti afiseaza nimic.

#13
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 952
  • Înscris: 26.04.2010
Sunt ambele pornite. Cand accesez localhost apare doar alb, nu scrie nimic, nu eroare sau ceva. Pot pune aici ce scrie in log-uri?

View Postbuyonevideo, on 19 iunie 2019 - 19:18, said:

Presupun ca ai copiat toate fisierele in acel folder, nu cum ai zis "daca copiez fisiere din site, nu deschide nici un fisier".



De unde si de ce ai instalat 3.4 ?
Cea mai noua este 7.3.6, cred ca 3.4 e de acum 180 de ani: https://www.apachefr...g/download.html

Mai e o problema: tu zici ca site-ul e facut in MySql.
Dar XAMPP is an easy to install Apache distribution containing MariaDB, PHP, and Perl.
Nu stiu exact ce inseamna, dar parca nu se pupa.
Hmm, cred ca merge: MariaDB is a community-developed, commercially supported fork of the MySQL relational database management system
Vezi daca e pornit MySQL, folosind XAMPP control panel: https://skillforge.c...pmyadmin-xampp/
Vezi sa fie pornit si Apache....

In ce folder ai instalat xampp ?
Sa ma scuzi, acum am vazut mesajul, pai aceasta versiune mi-a dat la cautare pe google, de aceea am instalat asta. Am instalat in partitia D cu folderul lui, nu am modifcat numele, a ramas D:/ xampp. Si mysql si apache sunt pornite in Xampp, iar in acea fereastra de jos nu apare nimic cu rosu ca si cum este ceva eroare.

Dupa ce am copiat fisierele site-ului din htdocs si le-am bagat in htdocs/site (am facut un alt fisier -site- unde am copiat fisierele siteului), cand ii dau localhost, apare asta:

Attached Files



#14
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Default se instaleaza in C:
Nu situ daca trebuie sa modifici ceva daca ai instalat in D:

Site este folder, nu fisier.
Ori intri unde zice site si se incarca site-ul.
Ori ai scris adresa gresit, corect era: localhost/site/

#15
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,681
  • Înscris: 08.02.2011
Bravo, serverul functioneaza corect.  Acum sa te vad cum faci import la baza de date existenta si cum setezi conexiunea la serverul MySql ( ca zici ca ai si baza de date acolo )

#16
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 952
  • Înscris: 26.04.2010

View Postbuyonevideo, on 19 iunie 2019 - 20:02, said:

Default se instaleaza in C:
Nu situ daca trebuie sa modifici ceva daca ai instalat in D:

Site este folder, nu fisier.
Ori intri unde zice site si se incarca site-ul.
Ori ai scris adresa gresit, corect era: localhost/site/
Daca intru la localhost/site apare pagina alba, fara scris pe ea :( Pai fisierele le-am pus in folderul numit site.

View Postmodoran, on 19 iunie 2019 - 20:03, said:

Bravo, serverul functioneaza corect.  Acum sa te vad cum faci import la baza de date existenta si cum setezi conexiunea la serverul MySql ( ca zici ca ai si baza de date acolo )
Poftim? Am o baza de date si am urcat pe http://localhost/phpmyadmin/

#17
red46

red46

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,071
  • Înscris: 06.03.2016
Și ai editat datele de conectare la baza de date în scriptul PHP?

#18
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 952
  • Înscris: 26.04.2010
red46 nu. In afara de XAMPP versiunea 3.2. nu am instalat nimic. Am doar fisierele/folderele site-ului si un fisier sql cu datele siteului.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate