Fisier video corupt
Last Updated: Jun 21 2019 16:08, Started by
florino32
, Jun 19 2019 09:31
·
0

Posted 19 June 2019 - 10:47

da-mi si mie un link cu filmul recuperat, rogu-te, sa incerc si eu.
fiindca programul recomandat de mine are nevoie si de un sample valid (adica care e ok), da-mi si un filmulet de citeva secunde, indiferent cu ce, filmat cu acceasi camera. Edited by tEo, 19 June 2019 - 10:49. |
Posted 19 June 2019 - 10:48

Păi tu te plângi de lene, dar vrei să citim noi pentru tine și să traducem tutorialul. Sunt tutoriale căcălău pentru orice, trebuie să ajungi și tu în 2019 să înveți engleză. Tu te plângi că nu zice unu mură-n-gură în română ? Tu filmezi nunta oamenilor ăstora gratis doar de amorul artei, sau o faci pentru bani ? Edited by florino32, 19 June 2019 - 10:49. |
Posted 19 June 2019 - 10:53

Sau dă PM Stai Acum am citit mai atent. Quote cu raspunsuri care au ton pur de manele Mai și jignești. Lasă prietene mokăciunile. Dă-le ălora 60 de euro și gata. Ție ți-e lene și să citești manualu de la DJI Osmo Pocket. Pe bune ? Și eu sunt manele ? Rușinică. Sunt curios de calitatea filmărilor... Mirii ăia știu că tu dai filmări personale pe net cu ei ? Până acum 2-3 ani toți puneau Windowsuri și jocuri. Acum toți filmează. Edited by waterman, 19 June 2019 - 10:52. |
Posted 19 June 2019 - 11:03

Sau dă PM Stai Acum am citit mai atent. Mai și jignești. Lasă prietene mokăciunile. Dă-le ălora 60 de euro și gata. Ție ți-e lene și să citești manualu de la DJI Osmo Pocket. Pe bune ? Și eu sunt manele ? Rușinică. Sunt curios de calitatea filmărilor... Mirii ăia știu că tu dai filmări personale pe net cu ei ? Până acum 2-3 ani toți puneau Windowsuri și jocuri. Acum toți filmează. |
Posted 19 June 2019 - 11:09

da-mi si mie un link cu filmul recuperat, rogu-te, sa incerc si eu. fiindca programul recomandat de mine are nevoie si de un sample valid (adica care e ok), da-mi si un filmulet de citeva secunde, indiferent cu ce, filmat cu acceasi camera. |
Posted 19 June 2019 - 11:33

Ca sa nu va mai agitati inutil, am spus deja mai sus, nu exista program care sa recupereze 100% garantat.
Poti sa mai incerci altceva: recupereaza din nou fisierul sters, cu alte programe (recuva, photorec, get data back for......) Prima oara ce ai folosit ? Apoi, daca e nevoie, din nou programe de reparare |
Posted 19 June 2019 - 11:46

probabil programul de recuperare dupa formatare a facut si el ce-a putut...
|
Posted 19 June 2019 - 12:01

Daca ai blocuri de memorie suprascrie pe card dupa formatare...adios. Nu ti le mai recupereaza nici Dumnezeu.
|
Posted 19 June 2019 - 12:37

Ca sa nu va mai agitati inutil, am spus deja mai sus, nu exista program care sa recupereze 100% garantat. Poti sa mai incerci altceva: recupereaza din nou fisierul sters, cu alte programe (recuva, photorec, get data back for......) Prima oara ce ai folosit ? Apoi, daca e nevoie, din nou programe de reparare
Daca ai blocuri de memorie suprascrie pe card dupa formatare...adios. Nu ti le mai recupereaza nici Dumnezeu.
60 de euro și-ți spun. |
Posted 19 June 2019 - 13:48

Acuma dacă tot faceți nunți pe bani, măcar luați-vă scule cu 2 carduri sau măcar învățați 2 reguli de aur.
Nr. 1 Cardul formatat din greșeală nu se rescrie, îl scoți și îl pui deoparte în vederea recuperării cît mai ușoare. Nr. 2 Faci backup la orice bucată filmată pînă predai filmul editat. Eventual blochezi cardul la scriere prin butonul lateral. Edited by vgabi, 19 June 2019 - 13:50. |
|
Posted 19 June 2019 - 21:40

Acuma dacă tot faceți nunți pe bani, măcar luați-vă scule cu 2 carduri sau măcar învățați 2 reguli de aur. Nr. 1 Cardul formatat din greșeală nu se rescrie, îl scoți și îl pui deoparte în vederea recuperării cît mai ușoare. Nr. 2 Faci backup la orice bucată filmată pînă predai filmul editat. Eventual blochezi cardul la scriere prin butonul lateral. |
Posted 19 June 2019 - 22:00

Oricum s-o fi produs coruperea aia pe card tot la filmarea cu backup simultan pe 2 carduri ajungem.
|
Posted 20 June 2019 - 09:52

Oricum s-o fi produs coruperea aia pe card tot la filmarea cu backup simultan pe 2 carduri ajungem. |
Posted 21 June 2019 - 16:08

Grijă mare la cardurile folosite în diferite scule.
Înainte de a le folosi poți testa cardurile noi sau vechi, să nu aibe sectoare bad și să scrie la viteza specificată. Eu aș testa cardul ăla pe care ai avut video corupt și nu l-aș mai folosi în scula aia. E posibil să fi pățit coruperea din cauza cardului. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users