![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Romania - Croatia U21 - pronostic
Last Updated: Jun 23 2019 13:23, Started by
Cinevadragsiiubit
, Jun 18 2019 18:01
·
0

Posted 18 June 2019 - 20:25

Avem un joc bun. Se mai intampla... sunt tineri. Important e ca pare cel mai bun joc de pana acum de la Euro. Si asta e ceva. Mai dam cel putin 1-2 goluri. Adevarul e ca nu speram la asa victorie... doar la un 2-0 sec dar se pare ca echipa arata foarte bine. Speram la un parcurs mare. Edited by ioppo, 18 June 2019 - 20:27. |
Posted 18 June 2019 - 20:32

Posted 18 June 2019 - 20:34

Intre noi fie vorba... L-a bagat prea tarziu pe Mbappe de Berceni, trebuia sa il bage cand am zis eu. Intre timp s-a intunecat putin afara si aia nu au dat drumul la nocturna si nu il mai vedeau colegii pe teren. Altfel ar fi fost pe soare puternic.
|
Posted 18 June 2019 - 20:36

Pe naiba next,urmeaza franta si anglia (parca cu astia jucam).
|
Posted 18 June 2019 - 20:39

SENZAȚIONAL !!!!!
4-1 !!!!!! BRAVO, BĂIEȚI, BATEM ȘI ANGLIA, ȘI AVEM CE SĂRBĂTORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 18 June 2019 - 20:40

Acum am vazut cine e la TVR1 invitat
![]() I-a dat liber Gigi de la spritzuri? |
Posted 18 June 2019 - 20:46

Posted 18 June 2019 - 20:50

Super! Sa vedem meciul urmator sa fie tot la nivelul asta. Oricum se prezinta foarte bine, la fel suporterii.
|
Posted 18 June 2019 - 20:54

Chiar si asa ne-au lipsit enorm Stanciu,Cocis si Florescu.
|
Posted 18 June 2019 - 21:08

Eu nu m-am mai uitat de mult la fotbal in special la campionatul Romaniei care mi s-a parut la un moment dat o cocina patronata de interlopi gen Becali. De cate ori am incercat in ultimii 15 ani sa ma uit la meciurile Romaniei am fost total dezamagit si mi s-a parut ca am pierdut timpul. Azi din intamplare mai mult m-am uitat la meci si am vazut niste romani care formeaza o echipa buna si care nu se caca pe ei de frica in fata Croatiei. Sincer sa fiu ma asteptam sa vad iarasi o echipa care sta in aparare exasperant si care se roaga in fiecare minut sa nu ia gol asa cum era vestita echipa a lui Iordanescu. In schimb am vazut niste pusti cu curaj si care au format o echipa buna fara frica fara handicap. Bravo lor au reusit sa ma faca sa ma uit din nou la fotbal de-abia astept meciurile urmatoare.
|
|
Posted 18 June 2019 - 21:35

Eu nu m-am mai uitat de mult la fotbal in special la campionatul Romaniei care mi s-a parut la un moment dat o cocina patronata de interlopi gen Becali. De cate ori am incercat in ultimii 15 ani sa ma uit la meciurile Romaniei am fost total dezamagit si mi s-a parut ca am pierdut timpul. Azi din intamplare mai mult m-am uitat la meci si am vazut niste romani care formeaza o echipa buna si care nu se caca pe ei de frica in fata Croatiei. Sincer sa fiu ma asteptam sa vad iarasi o echipa care sta in aparare exasperant si care se roaga in fiecare minut sa nu ia gol asa cum era vestita echipa a lui Iordanescu. In schimb am vazut niste pusti cu curaj si care au format o echipa buna fara frica fara handicap. Bravo lor au reusit sa ma faca sa ma uit din nou la fotbal de-abia astept meciurile urmatoare. |
Posted 19 June 2019 - 06:30

Hai ca nu toata lumea l-a hulit pe Hagi, doar cei cu anumite interese. Poate acum reușesc să înțeleagă ceva, asta daca interesul le permite.
|
Posted 19 June 2019 - 13:55

Posted 19 June 2019 - 14:52

Posted 20 June 2019 - 18:07

Frumos ar fi 3 puncte cu Anglia şi remiză cu Franţa, să rămânem neînvinşi. Însă mi-e un pic teamă de proverbialul obicei mioritic de a da cu bâta-n baltă după un rezultat bun. În acest scenariu, sper nerealist, o furăm de la englezi şi ne mobilizăm cu francezii şi-i batem.
Dacă tinerii ăştia frumoşi pot juca vineri la acelaşi nivel ca-n meciul cu Croaţia, ne aşteaptă meciuri frumoase ani buni de acum înainte. |
|
Posted 20 June 2019 - 19:05

Eu nu cred ca o sa dea cu bata-n balta. Jucatorii astia sunt diferiti. Si aici nu ma refer doar la calitatile fizice si tehnice.
|
Posted 20 June 2019 - 19:17

Haideți să fim optimiști până la capăt, adică sa-i vedem în sferturi. Din ce am citit speram sa fie vreo 10000 de români pe stadion, jos pălăria!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users