![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Digi - cea mai extinsa acoperire 3G/4G
Last Updated: Jul 12 2020 22:24, Started by
mirabcd
, Jun 18 2019 16:21
·
0

Posted 20 June 2019 - 06:44

Desigur ,dar pe coclauri ai mai puțini locuitori că în localități.
|
Posted 21 June 2019 - 17:10

Sunt client din nou la Digi și nu regret. Însă nu este nici pe departe cea mai bună acoperire, apelurile se întrerup în mijlocul orașului. Cu toate acestea, serviciile per ansamblu sunt superioare față de Orange deoarece redirecționarea nu costă și funcționează iar apelul wifi/4G merge impecabil lar handoverul între wifi și 4G se face fără probleme chiar și la semnal 4G redus, spre deosebire de Orange unde handoverul nu se poate face fără a se întrerupe apelul.
Acestea fiind spuse sunt mulțumit de Digi chiar dacă au semnal mai slab. |
Posted 23 June 2019 - 02:19

Oare handoverul se face fara probleme doar intre IP-urile de Digi? Eu nu ma pot pronunta, avand doar servicii fixe Digi peste tot.
|
Posted 23 June 2019 - 08:44

Eu momentan am rețeaua fixă pe Orange deci aparent nu importă rețeaua.
|
Posted 23 June 2019 - 08:46

N-are nicio treabă rețeaua in care esti, se ridică un vpn...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users