Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De unde cumparați legume si fructe?

Samsung S21 ultra

Site-uri matrimoniale serioase

Plasa de umbrire peste gard de pl...
 O smecherie pe care nu o inteleg

Balcon parter fara acte

unde gasesc un speed bag in bucur...

Programe TV cu altfel de sporturi
 Laptop "bun la toate" max...

navigatie noua vw tiguan

ctfmon.exe - System Error (in Saf...

Ați prins vremurile cand 120 Volț...
 Whatsapp nu afișeaza numele ...

Medii admitere Politehnica Bucure...

Se extinde Baza de la Kogalniceanu

Politist mutilat de caine in curt...
 

Dezvăluirea adevăratului motiv care a stat în spatele boicotării de către USR a referendumului pentru definirea familiei

* * - - - 11 votes
  • This topic is locked This topic is locked
283 replies to this topic

#1
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
Până la urmă nici nu a trecut prea mult timp și cărțile au început a fi date pe masă, pe față. Și probabil că nici nu era ceva imprevizibil, însă „mare le e mirarea” celor care trăiau cu falsa impresie că era vorba doar de invidia și vrăjmășia față de Dragnea și PSD. Este adevărat și că politrucii usr (și nu numai) se temeau și de o așa-zisă „legitimare” a PSD și a lui Dragnea în ochii unora dintre români, însă temerea era destul de nejustificată avînd în vedere lipsa efectivă de campanie reală din partea partidelor politice și în special din partea Bisericii; ba mai mult, multe televiziuni au dat voie parcă mai mult contestatarilor să își prezinte punctele de vedere, totuși și acelea în emisiuni ceva mai izolate, pentru că însăși mass-media a boicotat masiv, pe linie ocultă, referendumul și discuțiile extrem de importante care au avut loc într-o oarecare măsură. S-a auzit ceva despre Coaliția pentru Familie, despre societatea civilă care acționează în domenii de genul, filocreștină, profamilie și proviață, s-a reușit aducerea la vot a peste 3,5 milioane de cetățeni care au votat pentru normalizarea definiției standard a familiei, prin urmare într-o anumită măsură scopurile societății civile au fost atinse, în ciuda boicotului disperat din partea partidelor politice (inclusiv a PSD), a mass-media și a stăpînilor lor, mai mult sau mai puțin oculți.

Însă zilele recente s-a dezvăluit și adevăratul motiv care stătea și stă la baza pozițiilor celor de la usr sau a majorității dintre ei în problema referendumului pentru familie etc, anume că usr face de fapt propagandă în favoarea așa-ziselor „căsătorii” homosexuale și că pune în practică agenda homosexualistă, de siluire a societății pentru a accepta nonvalorile homosexualismului și de a se autocenzura în atitudinea ei morală și creștină în astfel de chestiuni, alternative pentru cei care vor face „gura mare” fiind probabil amenzi și chiar excluderea din societate prin întemnițare, asta în cazul în care nu se va ajunge, pe fondul tensiunilor, chiar la „conflicte urbane” sau „război civil”.

Într-o emisiune realizată de Marius Tucă, Barna Dănuț și-a dat arama pe față:
https://www.facebook...53083605350887/
(A se remarca modul „rînjitor” cu care domnu Dănuț se adresează „plebeilor” rumâni, asemănător cu modul în care Iohannis le spunea românilor, în bătaie de joc, că ei sînt mai ghinioniști decât el. Stilul ăsta de rînjit însă poate să spună și alte lucruri asupra cărora nu voi intra acum în amănunte.)

Poate că unii cred că a fost vorba doar despre o opinie personală a domnului Dănuț, însă în realitate lucrurile nu stau așa, pentru că urmărirea paginii de fb a usr tineret ne dezvăluie clar intențiile de propagandă în favoarea agendei homosexualiste, prin urmare nici pe departe nu e vorba despe o „opinie rătăcită”, se vede treaba că slujirea față de agenda homosexualistă constituie o componentă de fier a „ideologiei” usr.
https://www.facebook...?type=3

A se vedea din discursul lui Dănuț, că el ar fi de acord și cu înfierea de copii de către eventualele „familii” homosexuale, ceea ce nu ar face decât să acrediteze teza opozanților cum că agenda homosexualistă se va promova pas cu pas sau cu pași mărunți, însă încercând să atingă cât mai mult din punctele agendei, chiar dacă nu dintr-o dată. De ani de zile se discuta despre „parteneriatul civil”, care „sigur” nu prevedea adopții de către „cuplurile familiale” de homosexuali, însă acum vedem că apar oameni „mai luminați” care „surprinzător” „întind coarda mai tare și mai departe”. (Doar spunea Dănuț că el vrea să întindă lucrurile mai departe, să „progreseze” față de conținutul mandatului prezidențial al lui Iohannis, nu? Uite, nene, elemente de „progres” ...)

Că agenda homosexualistă este una greșită, și că prin urmare astfel de politici „progresiste” sînt tendențioase și periculoase pentru societate din multe puncte de vedere am mai vorbit și se va mai vorbi. S-au adus deja argumente destul de clare, inclusiv din texte referitoare la drepturile omului, că nu există niciun drept al omului la „căsătorie” homosexuală, „familie” de acest tip și cu atât mai puțin de înfiere de către astfel de „cupluri”. Toate aceste false drepturi nu sînt nimic altceva decât „drepturi” inventate, statuate de unii indivizi ajunși vremelnic la putere, și care nu au nici un temei în plan filozofic, juridic veritabil, ci sînt doar niște false drepturi, un fals drept, promovarea unei false dreptăți, în fond a unei mizerabile nedreptăți, prin care se urmărește în definitiv lupta împotriva valorilor morale și creștine referitoare la familie, sexualitate, promovarea unor false valori care îmbolnăvesc moral societatea și marginalizarea sau chiar eliminarea dreptății și moralei și a atitudinilor publice și private bazate pe acestea, a oamenilor care le promovează, din societate. În numele unor așa-zise drepturi și dreptăți, se duce de fapt o luptă împotriva dreptului și a dreptății. Luptă pe care în mod inevitabil o vor pierde, pentru că nu au bază, important este deci ca să nu facă victime sau să facă cât mai puține victime posibil la nivel societal.

Edited by Naoto, 16 June 2019 - 12:50.
apelativ ofensator


#2
MotanulAlb

MotanulAlb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 16.02.2019
Referendumul nu a fst despre gay and shit, a fost despre: sunteti de acord cu legea de revizuire a constitutiei in forma adoptata de parlament?

PArlamentul adopta legea ca toti fraierii sa plateasca taxa de fraier, apoi modifica constitutia. ai votat?

Sa stii ca bate la ochi sa deschizi atatea topice contra usr, e ca si cum ai posta la ordin Posted Image

Edited by MotanulAlb, 16 June 2019 - 12:40.


#3
argonaut

argonaut

    Beware of the bird

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 29,166
  • Înscris: 29.07.2013
Doamne, doamne, te mananca-n dos de homosexuali, mai ceva ca pe aia Posted Image

#4
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016
Daca erai ghei, stiai cu ce sa te dai sa scapi de usturimea de la ultimele doua referdumuri si de la rezultatele la vot.


Quote

Luptă pe care în mod inevitabil o vor pierde, pentru că nu au bază, important este deci ca să nu facă victime sau să facă cât mai puține victime posibil la nivel societal.

Voi castigati la lupte in ultima vreme, numa la fundul gol :PPPPP

#5
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,360
  • Înscris: 10.08.2005
Iarasi si iarasi vorbim de ghei.
A fost un referendum pentru "familie". Ati iesit la vot ?

#6
Naoto

Naoto

    Glasperlenspielmeister

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,818
  • Înscris: 15.12.2009
@Iochanan: dacă mai stâlceşti încă o dată cuvântul "români" şi scrii rumâni sau oricum altfel, te sancţionez.

#7
MotanulAlb

MotanulAlb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 16.02.2019
A fost un referendum de cacat. cum sa ingradesti tu drepturile oamenilor, fie ei gay, lezby etc?

Edited by MotanulAlb, 16 June 2019 - 12:50.


#8
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011

View PostMotanulAlb, on 16 iunie 2019 - 12:38, said:

Referendumul nu a fst despre gay and shit, a fost despre: sunteti de acord cu legea de revizuire a constitutiei in forma adoptata de parlament?
Este logic pentru susținătorii agendei homosexualiste, mascată sub perdeaua unor așa-zise „drepturi ale omului” care de fapt nu există și n-au existat niciodată și care sînt doar niște invenții, cum ar spune un alt forumist, ale „sfintei” convenții, este logic deci că atunci când ei consideră că pot exista și alte căsătorii decât cea legitimă, și alte familii decât cele întemeiate în mod legitim, spre exemplu a „familiilor” homosexuale întemeiate pe baza „căsătoriilor” homosexuale, să boicoteze referendumul, însă cinstit era să nu se ascundă după false cortine desenate cu chipul lui Dragnea și al trandafirilor ofiliți și băgați în formol ai PSD.

View PostMotanulAlb, on 16 iunie 2019 - 12:38, said:

Sa stii ca bate la ochi sa deschizi atatea topice contra usr, e ca si cum ai posta la ordin Posted Image
Ălea la „ordinele” conștiinței morale și sociale se pun?
Sau nu știi ce-i aia?

#9
MotanulAlb

MotanulAlb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 16.02.2019
Nu si nu ma intereseaza, pentru mine bor e un rahat care nu plateste taxe.

Deci oamenii aia nu au aceleasi drepturi ca oamenii ceilalti?

#10
adycoke2

adycoke2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 945
  • Înscris: 03.08.2011
referendumul,din cate imi amintesc ,a avut ca scop distragerea atentiei de la problemele reale...si atat!!

Edited by adycoke2, 16 June 2019 - 12:56.


#11
MotanulAlb

MotanulAlb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 16.02.2019

View Postadycoke2, on 16 iunie 2019 - 12:54, said:

referendumul,din cate imi amintesc ,a avut scop de distragere a atentiei de la probleme reale...si atat!!

Si tocarea unor bani.

#12
Atreides

Atreides

    Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,942
  • Înscris: 28.07.2008
Bai frate va e chiar imposibil sa va vedeti strict de viata voastra? Cu ce mama dracu e afectata viata voastra cand isi fac acte 2 ghei?
Pentru a miliarda oara pun intrebarea asta, fara niciun raspuns practic

#13
geo76com

geo76com

    Maninc clone fara memorie si stresez userii bugetari

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,820
  • Înscris: 14.09.2004
Iochanan...tu parca ai spus asta si atunci dar cu mai putine cuvinte. Intre timp sa inteleg ca ti s-a copt ideea ? :lol:

#14
fum

fum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,580
  • Înscris: 11.03.2007

View PostMotanulAlb, on 16 iunie 2019 - 12:38, said:

Sa stii ca bate la ochi sa deschizi atatea topice contra usr, e ca si cum ai posta la ordin Posted Image
USR trebuie s-și asume pozițiile. A urcat pe val odată cu acel referendum, își mențin poziția, să și-o asume. De ce este un topic împotriva USR? Poate fi la fel de bine o bună propagandă useristă mascată, mulți susținând aceste demersuri proleghebetiste. Să vedem cât de mulți, deoarece la referendum s-a preferat punerea batistei pe țambal în locul tranșării unei realități.

View PostMotanulAlb, on 16 iunie 2019 - 12:49, said:

A fost un referendum de cacat. cum sa ingradesti tu drepturile oamenilor, fie ei gay, lezby etc?
Care este dreptul fundamental pe care referendumul, odată trecut, l-ar fi îngrădit?

#15
MotanulAlb

MotanulAlb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 16.02.2019

View Postfum, on 16 iunie 2019 - 12:56, said:

Poate fi la fel de bine o bună propagandă useristă mascată,

Iochanan, recunosti ca esti userist? :D

#16
geo76com

geo76com

    Maninc clone fara memorie si stresez userii bugetari

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,820
  • Înscris: 14.09.2004
Ia zi fumigen cine de aici face propaganda LGBT ?
Sa vedem si noi cine e unicornul curcubeu...:lol:

#17
fum

fum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,580
  • Înscris: 11.03.2007

View PostAtreides7, on 16 iunie 2019 - 12:55, said:

Bai frate va e chiar imposibil sa va vedeti strict de viata voastra? Cu ce mama dracu e afectata viata voastra cand isi fac acte 2 ghei?
Pentru a miliarda oara pun intrebarea asta, fara niciun raspuns practic
Iar dacă-și fac un alt tip de acte, este a ta afectată?

#18
borhot

borhot

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,801
  • Înscris: 16.05.2015

View PostMotanulAlb, on 16 iunie 2019 - 12:54, said:

Nu si nu ma intereseaza, pentru mine bor e un rahat care nu plateste taxe.

Deci oamenii aia nu au aceleasi drepturi ca oamenii ceilalti?

BOR plateste taxe. Mai documenteaza-te.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate