Van Damme revine in forta
Last Updated: Jun 22 2006 22:58, Started by
Masterboy
, Mar 10 2006 04:59
·
0

Posted 13 June 2006 - 10:11

filmele lui Van damme mai tin doar la copii, cei care au auzit de el..
e cam depasit... |
Posted 13 June 2006 - 18:39

Mai nou Van Damme joaca alturi de Wesley Snipes in "Hard Corps" ce urmeaza sa apara anul asta. Filmarile unde credeti ca s-au facut? Tot in Romania.
![]() http://www.movieweb....ews/96/9696.php Edited by Masterboy, 13 June 2006 - 18:39. |
Posted 13 June 2006 - 18:47

Posted 13 June 2006 - 20:19

beton! iar vor juca si caii nostri!
ma gandesc ca ar putea sa-l distribuie si pe Sergiu Nicolaescu in rolul comisarului M(5). sa vezi atunci incasari! si poate ar fi mai indicat sa-i schimbe si titlul in ceva mai original, hmm sa zicem: Second in command 2 sau de ce nu, chiar Hard Heads |
Posted 14 June 2006 - 22:10

beton! iar vor juca si caii nostri! ma gandesc ca ar putea sa-l distribuie si pe Sergiu Nicolaescu in rolul comisarului M(5). sa vezi atunci incasari! si poate ar fi mai indicat sa-i schimbe si titlul in ceva mai original, hmm sa zicem: Second in command 2 sau de ce nu, chiar Hard Heads ![]() Van Damme din pacate cred ca a suparat pe cineva pe la Hollywood, de nu-l mai vedem la cinema ci direct pe DVD in ultimul timp. ![]() Anyway, abia astept sa-i vad pe Van Damme si Wesley Snipes la un loc in Hard Corps. Sint tare curios daca va avea succes filmul... ![]() |
Posted 15 June 2006 - 04:59

Ce ai draga cu Sergiu Nicolaescu? El este Cllint Eastwood al Romaniei. ![]() Van Damme din pacate cred ca a suparat pe cineva pe la Hollywood, de nu-l mai vedem la cinema ci direct pe DVD in ultimul timp. ![]() Anyway, abia astept sa-i vad pe Van Damme si Wesley Snipes la un loc in Hard Corps. Sint tare curios daca va avea succes filmul... ![]() Pe cine dracu sa supere la Hollywood? Pe Terence Hill? Bugetul impune lansarea pe dvd si nu in theaters. Probabil ca inafara de 2..3 ca tine care ar intra de 2..3 ori, prea mari incasari n-or sa fie. Cat despre curiozitatea ta, eu una cu siguranta n-o impartasesc, dar sa stii ca ti-o respect. Vizionare placuta! |
Posted 15 June 2006 - 16:45

sper ca Van Damm sa-si revina... ultimele file au fost tot atatea dezamagiri...
![]() |
Posted 15 June 2006 - 22:10

Posted 16 June 2006 - 07:59

In Anglia a fost primit bine filmul. A aparut si in RO pe DVD? Ce actori romani ati recunoscut in film? Mi-au placut scenele de lupt cu tab-urile romanesti. PS Apropo, ambasada americana din film are idee cineva ce cladire din Bucuresti e? Ambasada era o cladire de decor... Apar si eu prin film pe acolo ca am facut figuratie (unul din soldatii aia in albastru ![]() Edited by Thurston, 16 June 2006 - 08:03. |
Posted 22 June 2006 - 22:29

Apar si eu prin film pe acolo ca am facut figuratie (unul din soldatii aia in albastru ![]() Citi bani v-au dat pt figuratie? |
Posted 22 June 2006 - 22:58

Mai nou Van Damme joaca alturi de Wesley Snipes in "Hard Corps" ce urmeaza sa apara anul asta. Filmarile unde credeti ca s-au facut? Tot in Romania. ![]() http://www.movieweb....ews/96/9696.php ce mindrie, facem si filme timpite cu straini, alea romanesti pur singe nu erau de-ajuns ![]() |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users