Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sunt dependent de iute
Last Updated: Mar 28 2024 00:13, Started by
Puferiu_
, Jun 11 2019 19:21
·
28
#21
Posted 11 June 2019 - 19:54
Fane, on 11 iunie 2019 - 19:42, said:
un dealer cu marfa buna? Am un coleg care cu asta se ocupa, printre alte job-uri. Produce seminte de ardei iuti si foarte iuti. Si eu sunt "consumator" de picant, nu exagerat, dar oricum mult peste ce accepta familia. Anul trecut am prins o cultura de 7 FRATI care nu este extra iute, dar care functioneaza OK dpmdv. Sper sa realizez si anul asta productia de anul trecut. Am si folosesc Bishop, un ardei suficient de "dotat", pentru cunoscatori. Reaper, Scorpion, etc. sunt mult prea scumpe pentru experienta de a avea "extaz" picant cu consecintele de rigoare. Doritorii, va rog PM pentru a va redirectiona catre producatorul local de seminte. |
#22
Posted 11 June 2019 - 20:01
#23
Posted 11 June 2019 - 20:06
O exista si capsaceina din aia de sinteza. Poate-i mai concentrata.
Si eu mananc iute, dar numai la restaurant. Acasa nu am nimic iute. |
#24
Posted 11 June 2019 - 20:13
Cei care consuma iute au concentratia de papile gustative specializate mult mai mica .
Avantaj pt sistemul circulator |
#25
Posted 11 June 2019 - 20:18
Puferiu_, on 11 iunie 2019 - 19:21, said:
Primul pas il fac alaturi de voi. Ma numesc Puferiu si sunt dependent de iute. Va pot pune poze cu recipientele care ascund substanta binefacatoare. Am filmulete cu mine dupa ce am consumat in cantitati mult prea mari. Agonie si extaz. Hai cu pozele! Edited by MarianG, 11 June 2019 - 20:20. |
#27
Posted 11 June 2019 - 20:22
iuliean50, on 11 iunie 2019 - 19:42, said:
Cu esapamentul nu ai inca probleme? Cu esapamentul apar probleme in combinatia iute+otet. Daca n.ai probleme cu ficatul, da.i inainte. E foarte bun pt sange si in plus, ajuta prostata si reduce inflamatiile. Ardeiul iute are concentratie f mare de vitamina C, mai multa decat citricele. Atentie totusi la colonul iritabil si... scutura bine ardeiul de seminte. Poti face apendicita daca nu esti operat deja. Daca vrei ceva mai iute incearca si turmetic. Ci grija, se pun cateva grame la kg bune de carne tocata. Edited by takis, 11 June 2019 - 20:27. |
#28
Posted 11 June 2019 - 20:23
Puferiu_, on 11 iunie 2019 - 19:21, said:
Va pot pune poze cu recipientele care ascund substanta binefacatoare. Am filmulete cu mine dupa ce am consumat in cantitati mult prea mari. Agonie si extaz. |
|
#29
Posted 11 June 2019 - 20:32
bobyploiesti, on 11 iunie 2019 - 19:43, said:
Si eu maninc iute de ma trec nădușelile,cred că si eu sunt dependent ,am luat de la Metro Habanero și am păstrat semintele pe care deja le am plantat in niște jardiniere,deja sint marișoare plantele,pun poze joi. |
#30
Posted 11 June 2019 - 20:36
Puferiu_, on 11 iunie 2019 - 19:21, said:
Am postat pe cel putin doua subiecte (dintre care unul l-am deschis eu) despre sosuri si ardei iuti. Cu timpul, am realizat ca pasiunea mea s-a transformat in dependenta. La fiecare restaurant, cer o mancare care sa contina substanta. Am inceput cu o rasnita banala pe care o tineam deasupra mancarii si presaram praful binefacator. Usor, usor, doza zilnica s-a transformat in obicei. Obiceiul, in dependenta. Iar, acum, unde am ajuns? Sticla cu dozator imi e nelipsita. Desfac capacul (atentie! am sarit peste dozator) si torn direct din sticla dupa pofta inimii. Iar pofta imi cere din ce in ce mai mult. Din picant am ajuns la iute spre foarte iute. Toate sosurile care se gasesc la noi, inclusiv ardeii iuti, eu am testat. Nu doar ca am testat, ci am cumparat bidoane din substanta binefacatoare. Nu mai imi iau haine, imi rup de la gura si iau al mai iute sos pe care il gasesc. Am ajuns in ultimul hal. De ce sa dau banii pe produsul finit cand il pot produce eu insumi? Am cumparat seminte si am crescut ardei. Astept sa se faca mari, sa ii devorez. Plecau prietenii mei prin tari straine, ii rugam sa imi cumpere orice ce tine de iute. Stiindu-mi Primul pas il fac alaturi de voi. Ma numesc Puferiu si sunt dependent de iute. Va pot pune poze cu recipientele care ascund substanta binefacatoare. Am filmulete cu mine dupa ce am consumat in cantitati mult prea mari. Agonie si extaz. takis, on 11 iunie 2019 - 20:22, said:
Daca vrei ceva mai iute incearca si turmetic. Ci grija, se pun cateva grame la kg bune de carne tocata. |
#31
Posted 11 June 2019 - 20:38
#32
Posted 11 June 2019 - 20:53
Puferiu_, on 11 iunie 2019 - 19:21, said:
Am postat pe cel putin doua subiecte (dintre care unul l-am deschis eu) despre sosuri si ardei iuti. Cu timpul, am realizat ca pasiunea mea s-a transformat in dependenta. La fiecare restaurant, cer o mancare care sa contina substanta. Am inceput cu o rasnita banala pe care o tineam deasupra mancarii si presaram praful binefacator. Usor, usor, doza zilnica s-a transformat in obicei. Obiceiul, in dependenta. Iar, acum, unde am ajuns? Sticla cu dozator imi e nelipsita. Desfac capacul (atentie! am sarit peste dozator) si torn direct din sticla dupa pofta inimii. Iar pofta imi cere din ce in ce mai mult. Din picant am ajuns la iute spre foarte iute. Toate sosurile care se gasesc la noi, inclusiv ardeii iuti, eu am testat. Nu doar ca am testat, ci am cumparat bidoane din substanta binefacatoare. Nu mai imi iau haine, imi rup de la gura si iau al mai iute sos pe care il gasesc. Am ajuns in ultimul hal. De ce sa dau banii pe produsul finit cand il pot produce eu insumi? Am cumparat seminte si am crescut ardei. Astept sa se faca mari, sa ii devorez. Plecau prietenii mei prin tari straine, ii rugam sa imi cumpere orice ce tine de iute. Stiindu-mi Primul pas il fac alaturi de voi. Ma numesc Puferiu si sunt dependent de iute. Va pot pune poze cu recipientele care ascund substanta binefacatoare. Am filmulete cu mine dupa ce am consumat in cantitati mult prea mari. Agonie si extaz. |
#33
Posted 11 June 2019 - 20:57
|
#34
Posted 11 June 2019 - 21:09
Iulius-Foyas, on 11 iunie 2019 - 20:23, said: Sigur tu nu mai simti acea iuteala din cauza lezarii unor nervi , adica sa ai o problema la sistem neuro-vegetativ ? Ceea ce ar insemna ca undeva prin creier (centrul gustului) sa fie afectat de o posibila tumoare ? Ia fa-ti un CT craniu si mergi la neurolog din timp. Nu e tocmai sănătos sa ingeram prea multă capsaicina, poate irita colonul, poate duce la apariția hemoroizilor, se pot întâmpla multe. In același timp, nu cred ca dependenta e fizica, ci mai degrabă psihică. |
#35
Posted 11 June 2019 - 21:13
Quote
N-are nicio treaba. Ar însemna ca toată populația indiana sa aibă tumori la cap. |
#36
Posted 11 June 2019 - 21:14
Bai, ma gindeam ca esti dependent de iuta.
takis, on 11 iunie 2019 - 20:22, said:
Ardeiul iute are concentratie f mare de vitamina C, mai multa decat citricele. marcusdefeis, on 11 iunie 2019 - 20:57, said:
mor oxiurii |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users