![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Pensie dupa lucrat 8 luni in Franta si restul aniilor in Romania?
Last Updated: Jun 12 2019 20:31, Started by
allah2
, Jun 11 2019 08:39
·
0

Posted 11 June 2019 - 08:39

Cum se va calcula pensia in aacest caz?
Dupa 1 an pensia pe acel an mi-ar fi platita in Franta, dar sub 1 an? Se cumuleaza cu toata perioada din Romania (sa zicem 30 ani in Ro + 8 luni in Franta)? Sau cele 8 luni in Fr se "pierd" pt pensie, ca si cum nici nu as fi lucrat? |
Posted 11 June 2019 - 08:58

eu am inteles ca nu poti "aduce" in Franta, din tara de origine mai mult decat ai lucrat acolo.
sper sa ma insel. bafta, anyway . Edited by benetusseryo, 11 June 2019 - 09:00. |
Posted 11 June 2019 - 09:10

Va trebui să-i întrebi pe francezi dacă vrei să-ți acorde pensie.
|
Posted 11 June 2019 - 10:55

Da, pt ca sa primesc pensia acolo in Fr am inteles ca trebuie minim 1 an de lucru acolo.
Dar ca sa se cumuleze, ca si Franta sa plateasca pt acele luni pensia ce o sa o ai la batranete in Ro, ma intreb daca sunt suficiente acele luni sau e ca si cum nici nu as fi lucrat deloc Ce citesc pe internet pe site uri nu mi se pare f clar din pacate |
Posted 11 June 2019 - 11:08

Cam cat crezi ca poti lua pensie pe 8 luni lucrate? Ia verifica in statele de plata cam cu cat (si daca...)ai contribuit la fondul de pensii acolo. In principiu, perioada lucrata acolo se va calcula doar ca vechime in campul muncii. Asaaaa, pe gratis.
Edited by myshyk, 11 June 2019 - 11:10. |
Posted 11 June 2019 - 11:24

Hai, ca prea tii cu ursul...
Citat
Dacă ați lucrat mai puțin de un an pe teritoriul unei țări Întrucât unele țări din UE nu oferă pensii pentru perioade scurte de lucru, s-ar putea aplica o regulă specială: drepturile corespunzătoare perioadei respective nu se pierd, ci sunt luate în calcul pentru stabilirea pensiei în țările în care ați lucrat mai mult timp. Dacă vă confruntați cu probleme în a obține sumele cuvenite pentru perioadele de cotizare mai mici de un an, luați legătura cu serviciile noastre de asistență." ...de pe linkul pus de @Pololica |
Posted 11 June 2019 - 11:37

Eu stiam ca minim 5...
Cam cat crezi ca poti lua pensie pe 8 luni lucrate? Ia verifica in statele de plata cam cu cat (si daca...)ai contribuit la fondul de pensii acolo. In principiu, perioada lucrata acolo se va calcula doar ca vechime in campul muncii. Asaaaa, pe gratis. Eu zic sa va trimiteti mesaje pe PM. Amandoi, habar nu aveti despre ce e vorba, dar va dati cu paterea ... Nu v-au chemat la TV ? |
|
Posted 11 June 2019 - 14:40

Hai, ca prea tii cu ursul... ...de pe linkul pus de @Pololica Mersi. Din ce inteleg, se va lua in calcul pt pensia ce as lua-o in Romania. Sumele respective pe acele 8 luni le-ar plati cine, statul francez pentru a se cumula cu pensia ce o sa o iau in Romania? Dar la fel nu e ceva exact, scrie "s-ar putea aplica regula". |
Posted 11 June 2019 - 15:48

Eu zic sa va trimiteti mesaje pe PM. Amandoi, habar nu aveti despre ce e vorba, dar va dati cu paterea ... Nu v-au chemat la TV ? |
Posted 12 June 2019 - 20:31

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users