Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Retete "de familie"
Last Updated: Oct 16 2020 17:58, Started by
irina2014
, May 29 2019 08:55
·
0
#19
Posted 29 May 2019 - 10:51
cioclopica, on 29 mai 2019 - 09:48, said:
Mancarea de marar se face cu carne de vita. Reteta veche este: carne de vita taiata cuburi (ca de gulas) calita in foarte putin ulei (sa se sigileze) fiarta pana se inmoaie, se adauga la final pasta de rosii, marar (ciraca 10 legaturi) si tarhon (2-3 legaturi), se sareaza si se da intr-un ultim clocot. Reteta moderna are o cutie de carne de vita in suc propriu plus restul. te asigur ca iese super buna si cu pulpe de pui |
#20
Posted 29 May 2019 - 11:04
#21
Posted 29 May 2019 - 11:20
Papilele mele gustative suporta mararul in doar trei mâncăruri: clătitele cu urda, sau alte forme de placinta cu brânza dulce, mâncarea de Mazăre și gravlax de somon.
|
#22
Posted 29 May 2019 - 11:25
Supa gulas mexicana, reteta proprie plecata de la o supa mancata intr-un restaurant mexican in Antwerpen. Cam o data la doua saptamani este ceruta de familion.
|
#24
Posted 29 May 2019 - 11:30
richelieu, on 29 mai 2019 - 11:20, said:
Papilele mele gustative suporta mararul in doar trei mâncăruri: clătitele cu urda, sau alte forme de placinta cu brânza dulce, mâncarea de Mazăre și gravlax de somon. irina2014, on 29 mai 2019 - 11:30, said:
Zi-ne |
#25
Posted 29 May 2019 - 11:37
ati uitat mancarea de fasole cu afumatura? odata pe luna este obligatoriu ceruta de mine, cu muraturi este senzationala.
|
#26
Posted 29 May 2019 - 11:43
business11, on 29 mai 2019 - 11:37, said:
ati uitat mancarea de fasole cu afumatura? odata pe luna este obligatoriu ceruta de mine, cu muraturi este senzationala. iahnie de fasole ? sau e alta ? ) destrug, on 29 mai 2019 - 11:30, said:
Apropo de marar, cartofi prajiti cu usturoi si marar, marca inregistrata. De cand apare mararul primavara numai asa se consuma cartofii prajiti in familie. cartofi prajiti cu branza rasa, un ou prajit, cateva copane de pui, usturoi prajit....asa da .. |
#27
Posted 29 May 2019 - 11:47
Cu branza rasa mancam si eu pana mi-a venit ideea cu mararul...
|
#28
Posted 29 May 2019 - 12:22
Nu se incadreaza aici, dar cand eram mai mic, cel mai mult mi-a placut muschiul de porc facut la jar (avem plita ), in doua minute era gata...iesea extraordinar. Cea mai buna carne de porc e cea de la coloana vertebrala....cred ca asta era numit si muschiul macelarului....
|
|
#29
Posted 29 May 2019 - 12:33
jimi91, on 29 mai 2019 - 12:22, said:
cred ca asta era numit si muschiul macelarului.... Edited by cioclopica, 29 May 2019 - 12:36. |
#30
Posted 29 May 2019 - 12:59
jimi91, on 29 mai 2019 - 12:22, said:
Nu se incadreaza aici, dar cand eram mai mic, cel mai mult mi-a placut muschiul de porc facut la jar (avem plita ), in doua minute era gata...iesea extraordinar. Cea mai buna carne de porc e cea de la coloana vertebrala....cred ca asta era numit si muschiul macelarului.... am uitat sa spun ca era afumata carnea ...cea mai buna cioclopica, on 29 mai 2019 - 12:33, said:
Muschiul macelarului este maseterul. Tot ale lui sunt si pizdulicile. Aceia se numesc muschiuleti si sunt cea mai scumpa piesa a porcului. In functie de greutatea lor si greutatea porcului se face raportul de pret/kg. de carne. muschiul de la maxilar ?...da, intr-adevar cea mai buna bucata de carne de la porc...dar cam putina |
#31
Posted 29 May 2019 - 15:49
irina2014, on 29 mai 2019 - 11:30, said:
Zi-ne Separat se calesc morcovi, ardei gras rosu si porumb in unt cu ulei (1/2 fiecare). Cand s-a rumenit putin porumbul se adauga paprika dulce din belsug (una de calitate, eu de obicei iau bio de la mega), un varf de lingurita de boia afumata si se mai lasa pe foc 30 de secunde. Cand carnea este fiarta se adauga legumele, se potriveste de sare si se mai fierbe 10-15 minute. Se pot pune si cubulete de cartofi, eu prefer fara. Cu 3 minute inainte de a opri focul adaug o sticla de salsa de la Lidl. Nu dati cu pietre, am incercat de vreo 5-6 ori sa fac in casa dar nu am reusit sa reproduc gustul asa ca atunci cand este saptamana mexicana imi fac stoc de salsa. Merge si cu smantana adaugata in farfurie. Era sa uit, un varf de lingurita de chimion, cine nu suporta gustul se poate si fara. Edited by destrug, 29 May 2019 - 15:52. |
#34
Posted 29 May 2019 - 19:37
#35
Posted 29 May 2019 - 20:45
#36
Posted 29 May 2019 - 20:49
N-am poze cu aia de-acasă, dar e cam așa ciorba de ou.
https://www.haisagat...rba-de-oua.html A mamei arată mai bine. Are mai mult ou. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users