Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

A picat forum.softpedia.com

bodycam protectie personala

Studiu de caz: samuraiul Yamaha/ ...
 Unde poti arunca pamant curat

Recomandare monitor pentru citit ...

Economie gaz ca urmare a automati...

Romania vs Schengen
 recomandare leptop

Probleme la browsing pe chrome

conectare 2 monitoare

Intel management engine
 Cum pot sa scot dintr-o mufa mama...

Sotie ce refuza sa-si ingrijeasca...

Electrician in Canada

spațiu transfer
 

software control monitor

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,634
  • Înscris: 14.10.2017
recomandati-mi si mie un software de control al monitorului meu philips 190s daca se poate un software care sa controleze functiile gen smartimage ..
am incercat altiris smartimage control si nu merge nu stiu de ce

*altiris smart manager

#2
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,514
  • Înscris: 25.01.2002
adica tu vrei sa setezi din soft ceva ce monitorul are in hard? cred ca e posibil doar daca producatorul a creat asa ceva pentru respectivul monitor.

altfel, poti altera outputul placii video (ma refer la luminozitate, contrast, etc) din driver.

#3
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,634
  • Înscris: 14.10.2017
pai imaginea la orice monitor nu este software ? cel putin meniul .....
din driver cum fac?

#4
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,514
  • Înscris: 25.01.2002
de exemplu uite controalele din driver in cazul placii mele nvidia:

Attached File  Clipboard01wwwww.jpg   243.58K   17 downloads

nu am inteles partea cu imaginea/meniul din monitor care e software...

#5
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,634
  • Înscris: 14.10.2017
pentru ca tu nu ai optiunea aia ...este ceva specific monitoarelor philips
altfel am avut si alte calculatoare si aveau control din asta din poza ta ...nu stiu cum sa fac rost pentru al meu de asa ceva

#6
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,514
  • Înscris: 25.01.2002
daca e specific monitoarelor philips, pe situl lor ar trebui sa cauti... mai bine zis, daca monitorul tau suporta respectiva functie din software, cu siguranta vei gasi un utilitar pentru asta, pe pagina de suport a monitorului.

#7
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,634
  • Înscris: 14.10.2017
poate cu amd catalyst sa rezolv ceva

ia sa incerc...

#8
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,514
  • Înscris: 25.01.2002
amd catalyst este un driver video pentru anumite placi video amd (ex-ATI). ai asa ceva?

exista mai multe versiuni de catalyst si in plus NU este valabil pentru ORICE PLACA amd...

#9
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,634
  • Înscris: 14.10.2017
am un amd 7800 ...am descarcat catalyst si chiar are optiunea asta de a monitoriza si opri functia de demo ....si i-am dat aseara off la functie dar vad ca acum de dimineata inca mai apare smartimage on and off

#10
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
OK, de cite ori pe zi vrei sa modifici optiunea aia ?
Adica, serios, este greu sa te ridici din pat o data la 2 luni, ca doar nu modifici aia de 14 ori/zi ?!
Eu mi-am setat tv si monitor la inceput si EXACT asa sint si in ziua de azi, dupa 4, respectiv 7-8 ani.

#11
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,514
  • Înscris: 25.01.2002
mai @karax... esti foarte alambicat
in primul post ceri un soft "de control" al monitorului. in momentul ala presupuneam ca e un moft de-al tau. ma rog...
in ultimul sugerezi ca ai o problema cu monitorul... cu functia demo, smartimage, etc
chiar asa era de greu sa spui in 2-3 fraze, de la inceput, ce problema pare a avea sau a nu avea monitorul tau sau placa video?
ca sa stim si noi sa ne dam o parere!

#12
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,634
  • Înscris: 14.10.2017

View Postbuyonevideo, on 29 mai 2019 - 09:49, said:

OK, de cite ori pe zi vrei sa modifici optiunea aia ?
Adica, serios, este greu sa te ridici din pat o data la 2 luni, ca doar nu modifici aia de 14 ori/zi ?!
Eu mi-am setat tv si monitor la inceput si EXACT asa sint si in ziua de azi, dupa 4, respectiv 7-8 ani.
pai imi aparea extrem de des.....sa vedem acum daca mai apare

#13
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Ce naiba aparea des mah frate, ca nu ai pomenit nimic de asa ceva.

#14
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,634
  • Înscris: 14.10.2017
Functia demo mode pe monitor...chiar daca am setat off din amd catalyst tot apare dupa ce pornesc pc-ul ...m-am reintors pe smart tv...

#15
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,514
  • Înscris: 25.01.2002
functia "demo mode" de pe monitor NU ARE NICI O LEGATURA cu ce ai gasit tu in driverul AMD
in trecut am avut si eu o placa amd, si daca nu ma insel, functia DEMO din driver te lasa sa vezi pe ecran CARE E DIFERENTA intre aplicarea unor corectii  de imagine din driver si lipsa acestora, gen ecran jumatate -jumatate. bineinteles, la inchiderea aplicatiei catalist sau la oprirea functiei, ecranul revenea la "normal".

nu stiu ce inseamna acea functie DEMO la monitorul tau. oricum, se spune ca o poza (cit mai reusita) face cit o mie de cuvinte. asa ca te asteptam aici cu o imagine a ecranului cu functia demo acticva si cu o descriere REALA a problemei tale.

#16
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Deci pian acum avem asa: control monitor, smart image, demo, ceva placa video.... este o mare mare mare varza pe aici !!!
Cum se manifesta demo mode si cum scapi de el ?
Ce ai setat pe off in catalyst ???
Poza / poate chiar filmare ???

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate