Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 

"Hilara moarte a lui Dej"

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
91 replies to this topic

#37
Quantum

Quantum

    verklarung

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,543
  • Înscris: 24.05.2005

View PostAldulescu, on 22 mai 2019 - 07:14, said:

Romania n-a produs niciodata uraniu imbogatit, e nevoie de centrifuge speciale
Asa e, intamplator s-au gasit cateva grame de 238 93% dupa 1989 si au fost raportate Comisiei de la Viena de catre PM Stolojan (a fost public).
Daca ai cateva grame e clar ca nu poti produce 5 kg pentru o bubuitoare.

Centrifugele sunt atat de speciale, incat Iranul are 32.000, si avea voie sa imbogateasca la maxim 25%.

#38
Bogotta

Bogotta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,447
  • Înscris: 24.02.2017
Citisem si eu despre acea bucatica care a fost prezenta in biroul tovarasului timp de un an.

Totusi , stiam (din zvonuri binenteles) ca fusese iradiat in timpul unei vizite la Moscova. Era un anumit culoar unde ajungeai la biroul lui Stalin. Ei bine acel anumit culoar era impanzit cu diverse echipamente care iti dadea o doza letala. Cel putin asa suna supozitiile. Sau e foarte posibil sa fi fost o combinatie intre cele doua surse de iradiere . Chiar nu stiu

#39
stancosty

stancosty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,091
  • Înscris: 17.03.2009

View PostWestPoint, on 22 mai 2019 - 00:50, said:

@stancosty
Esti un comunist din ala inrait de frustratii? Ce naiba esti asa de agresiv pe niste teme irelevante?

echivalentul "presedintelui" Romaniei inaintea lui Ceausescu” vrea sa spuna exact cea ce scrie, adica echivalentul presedintelui, inainte de Ceaska a fost secretarul general, si nu
secretarul PCR cum spui tu. Este o mare diferenta. Secretari au fost o groaza, doar unul a fost si general. Si da, a avut functie cea mai inalta echivalnta a unui presedinte.
Si Ceasca nu s-a pus singur presedinte.
Inainte de a da cu semidoctismul, uite cum a fost;

La 28 martie 1974 Marea Adunare Națională a instituit funcția de președinte al Republicii Socialiste România, iar Nicolae Ceaușescu a fost ales în unanimitate și devine astfel
primul președinte al României.

Faza cu uraniu este verosimila.
Abia dupa 1 de expunere, ginerele lui constanta gradul inalt de radiatii. Timp suficient de a se imbolnavii de cancer toti care fregventau aproape zilnic biroul.
Înainte de a te băga în seamă, învață să scrii și să te exprimi corect românește.
Cât despre verosimilitatea „fazei cu uraniu”, se vede treaba că ai citit superficial ce am scris (sau, poate, nu ai înțeles), pentru că eu am explicat de ce această „fază” este neverosimilă.
Și nu văd care e logica ta: dacă am contrazis, cu argumente, cele scrise de inițiator, înseamnă că sunt comunist? Ciudată optică! Sau nu știi ce este un comunist? Oricum, cel agresiv ești tu!

Edited by stancosty, 22 May 2019 - 09:23.


#40
stancosty

stancosty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,091
  • Înscris: 17.03.2009

View Postutopium, on 22 mai 2019 - 07:58, said:

Inteleg ca acei cunoscuti stau cu uraniul imbogatit expus la ei in birou?
Cred ca e destul de clar pentru toata lumea ce inseamna cuvantul echivalent ... pentru cei pentru care nu e, se pot documenta: https://dexonline.ro...itie/echivalent
Un zvon suficient de larg acceptat incat apare prin diverse biografii ale lui Dej ...
Stiu ca Dilema veche nu are acelasi nivel de "profesionalism" si "credibilitate" ca si Antena 3/RTV, dar totusi ...
Banuiesc ca se poate verifica relativ usor daca e adevarat ca acei oameni care s-au invartit mult prin acel birou au murit in cativa ani de cancer sau nu (in cazul lui Dej deja stim asta) ... daca da, atunci ar fi o "coincidenta" mult prea bizara, mai ales ca raspandirea cancerului pe vremea aia nu era la fel ca cea de acum.
1. Ce nu e clar? Acei cunoscuți lucrează în Fabrica de Combustibili Nucleari, de exemplu la umplerea țevilor de zirconiu cu pulbere de uraniu.
2.Păi, dacă știi să folosești dexonline, atunci de ce nu pricepi că funcția de președinte, pe care a avut-o Ceaușescu, nu are niciun echivalent în funcțiile lui Dej? Dacă ar fi fost așa, de ce crezi că Ceaușescu a instituit această funcție? Că doar pe cele ale lui Dej le deținea deja!
3. Despre zvon, ți-a răspuns un alt participant la discuții.
4. Unii dintre voi aveți o fixație. Toți care nu au aceleași păreri și convingeri ca voi, se uită la Antena 3! Ei bine, e cazul să vă lărgiți orizontul de la un singur punct (punctul vostru de vedere), cât este acum, la unul mai larg. Nu puteți împărți lumea în alb și negru, în privitori la Digi24 și privitori la Antena 3. Mai sunt și alții, nespălați pe creier, într-o paletă infinită între cele două extreme!

#41
WestPoint

WestPoint

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,054
  • Înscris: 12.12.2016
Agresiv ai fost tu si semidoc, da.
Lasa, nu mai fa teoria chibritului cu limba romana. Lipsa unor litere sau o litera in plus nu inseamna ca nu cunosc limba. Este ca nu am intodeauna vreme
sa fac corecturi pe mobil.

Atata timp cand nu avem aici un competent sa povesteasca despre Uraniu, da ramane verosimil. Sa constatat clar ca Uraniu iradia; "În biroul lui Dej, „aparatura a început să zbîrnîie”."
Ca atare nu poate fi vorba de o cura de wellness, mai ales cu un timp de expunere de 1 an.

Quote


2.Păi, dacă știi să folosești dexonline, atunci de ce nu pricepi că funcția de președinte, pe care a avut-o Ceaușescu, nu are niciun echivalent în funcțiile lui Dej? Dacă ar fi fost așa, de ce crezi că Ceaușescu a instituit această funcție? Că doar pe cele ale lui Dej le deținea deja!

Pentru ca voia sa fie cu 4 perechi de C_oaie, si si-a mai luat si sceptru de rege....

Edited by WestPoint, 22 May 2019 - 09:49.


#42
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postutopium, on 21 mai 2019 - 23:44, said:

ce e mai trist e ca daca acum tovarasa Viorica ar primi de la tovarasul Dragnea un cadou similar, probabil l-ar expune cu aceeasi "mandrie patriotica" la ea in birou.
Am citit de 4 ori fraza asta şi tot n-am înţeles unde intervine tristeţea.

#43
stancosty

stancosty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,091
  • Înscris: 17.03.2009

View Posteiffel, on 22 mai 2019 - 08:41, said:

Cea mai mare parte s-a vandut la rusi - ptr programul lor de inarmare.
Neoficial - ca zvon - mai recent o parte a fost folosita si al Cernavoda - au existat dubii legate de importul uraniului cu care a fost pornit reactorul.
Păi asta am spus și eu!
Minereul de uraniu l-am vândut direct la ruși, singurul proces suferit în România fiind concasarea minereului la întreprinderea din Ștei. Nici vorbă de purificare și, cu atât mai puțin, de îmbogățire!
Abia în 1978 a început să funcționeze Uzina de concentrare hidrometalurgică a uraniului de la Feldioara și în 1986 Uzina de prelucrare a concentratelor de uraniu. Puteți citi aceste lucruri pe saitul oficial al Companiei Naționale a Uraniului.
Cu combustibil de uraniu fabricat la noi, reactorul de la Cernavodă, singurul la acea dată, a fost alimentat abia în 1996.

View PostWestPoint, on 22 mai 2019 - 09:44, said:

... Este ca nu am intodeauna vreme sa fac corecturi pe mobil.
Atata timp cand nu avem aici un competent sa povesteasca despre Uraniu, da ramane verosimil. Sa constatat clar ca Uraniu iradia; "În biroul lui Dej, „aparatura a început să zbîrnîie”."
Ca atare nu poate fi vorba de o cura de wellness, mai ales cu un timp de expunere de 1 an.
Culmea e că acest termen, „semidoct” ți se potrivește mănușă, ție!
Iar „scuza” asta cu scrisul la telefon, invocată de toți semianalfabeții, nu ține. Faci greșeli care nu sunt typo. Uite și asta, pe care ți-am subliniat-o cu roșu și pe care ai făcut și în postarea anterioară: în acel context, cuvântul „uraniu” este articulat și, ca atare,ar fi trebuit să scrii uraniul! Nu mai bag în seamă celelalte greșeli, care, cică, ar fi de la tastare ... Posted Image
Apoi, de unde știi tu că, printre cei care au scris pe aici, nu e niciunul competent, așa cum de altfel nu ești, cu siguranță, nici tu?

Edited by stancosty, 22 May 2019 - 10:11.


#44
Naoto

Naoto

    Glasperlenspielmeister

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,874
  • Înscris: 15.12.2009

View Poststancosty, on 22 mai 2019 - 10:11, said:



Minereul de uraniu l-am vândut direct la ruși, singurul proces suferit în România fiind concasarea minereului la întreprinderea din Ștei. Nici vorbă de purificare și cu atât mai puțin de îmbogățire!

(...)
Apoi, de unde știi tu că printre cei care au scris pe aici, nu e niciunul competent ...

Oare or minți și ăștia? Ori nu-s competenți :roflmao:

AREN - Asociația Română "Energie Nucleară":

"In 1960 s-a pus problema constructiei de centrale nucleare in Romania. Trebuie spus ca URSS pusese in functiune o centrala nucleara la Obninsk in 1955 iar SUA una la Shippingport in 1957, ambele avand reactori cu apa sub presiune proveniti din sistemele de propulsie pentru submarinele nucleare si folosind Uraniu imbogatit. In acelasi timp in Franta si in Anglia se dezvoltau centrale nucleare in sistem Magnox folosind Uraniu natural. Ca alternativa Canada incepuse sa dezvolte sistemul CANDU care folosea apa grea ca moderator si Uraniu natural. Pana in 1962 specialistii nostri au analizat diversele optiuni in contextul in care existau in tara rezerve substantiale de minereu de Uraniu iar Romania avea nevoie sa nu depinda de combustibil cu Uraniu imbogatit pe care atunci nu putea sa-l ia decat din URSS."

http://aren.ro/archives/2497

Altminteri, ar mai avea sens evacuarea din România a materialului de origine sovietică? Back to USSR :D

https://www.mediafax...n-rusia-4606701





#45
Daco_Get

Daco_Get

    Green Members

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,529
  • Înscris: 30.01.2008

View PostNaoto, on 22 mai 2019 - 11:07, said:

Oare or minți și ăștia? Ori nu-s competenți Posted Image

AREN - Asociația Română "Energie Nucleară":

"In 1960 s-a pus problema constructiei de centrale nucleare in Romania. Trebuie spus ca URSS pusese in functiune o centrala nucleara la Obninsk in 1955 iar SUA una la Shippingport in 1957, ambele avand reactori cu apa sub presiune proveniti din sistemele de propulsie pentru submarinele nucleare si folosind Uraniu imbogatit. In acelasi timp in Franta si in Anglia se dezvoltau centrale nucleare in sistem Magnox folosind Uraniu natural. Ca alternativa Canada incepuse sa dezvolte sistemul CANDU care folosea apa grea ca moderator si Uraniu natural. Pana in 1962 specialistii nostri au analizat diversele optiuni in contextul in care existau in tara rezerve substantiale de minereu de Uraniu iar Romania avea nevoie sa nu depinda de combustibil cu Uraniu imbogatit pe care atunci nu putea sa-l ia decat din URSS."

http://aren.ro/archives/2497


Pai nu mint numai ca sunt date total diferite si lucruri total diferite adica

Articolul :

1)"Undeva prin 1960, în biroul lui Gheorghe Gheorghiu-Dej se prezintă Chivu Stoica, la acea vreme şef al guvernului. „Radios”, acesta din urmă îi arată „o piesă de mărimea unei cutii de chibrit” şi raportează: „Tovarăşe Dej, am aici o bucăţică de uraniu din prima şarjă produsă de noi.”


2) Realtatea este ca rusii exploatau uraniul si il transportau in totalitate in URSS unde il imbogateau .

https://adevarul.ro/...8952/index.html

https://adevarul.ro/...23bd/index.html

3)  Romania nici nu avea ,LA ACEL MOMENT ,capacitatea tehnica de imbogati uraniul dar mai ales nu i s-ar fi dat voie de tatucul de le est .

4) Chiar daca ar fi existat o bucata de uraniu de " marimea unei cutii de chibrit" , chiar si imbogatit cu toate ca sunt 0,000001 % sa fi trimis rusii "cadou acea bucatica  fiindca in articol zice : o "bucăţică de uraniu din prima şarjă produsă de noi.”-de unde rezulta clar ca e vorba de exploatare si nicidecum de imbogatirea uraniului -in nici un caz acea bucatica nu ar fi putut cauza moartea lui DEJ si cu atit mai putin a............ frizerului  .........care venea sporadic .

Cum ar fi fost sa stie rusii ca Romania poate fabrica bomba atomica ...in anii 60 ??

View PostNaoto, on 22 mai 2019 - 11:07, said:

Altminteri, ar mai avea sens evacuarea din România a materialului de origine sovietică? Back to USSR Posted Image

https://www.mediafax...n-rusia-4606701
Aici se confirna ca doar URSS imbogateau uraniul .
Ca si americanii .

"Cu aceste transporturi, întregul stoc de uraniu puternic îmbogăţit a fost evacuat din Romania. (...) Aceste transporturi nu reprezintă doar eliminarea uraniului puternic îmbogăţit din România ci, prin folosirea cu succes a transportului aerian pentru repatrierea combustibilului nuclear uzat în Rusia, oferă noi modalităţi de accelerare a evacuării combustibililor uzaţi", a declarat directorul NNSA, Thomas D'Agostino.
Transporturile au fost efectuate în cadrul Iniţiativei de Reducere a Ameninţării Globale (GTRI) a NNSA, care a asigurat de asemenea repatrierea uraniului puternic îmbogăţit de origine americană în SUA, în 2008.

Edited by Daco_Get, 22 May 2019 - 12:18.


#46
Naoto

Naoto

    Glasperlenspielmeister

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,874
  • Înscris: 15.12.2009
Nici n-am pretins altceva.

Remarca era adresată în special inițiatorului, dispus să dea crezare mai curând unui mit urban apostolic decât unor surse credibile, documentate.

#47
winall

winall

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 751
  • Înscris: 16.02.2019
Dej, Stalin, Ceausescu, Iliescu si Dragnea, era foarte bine daca erau avortati.

#48
Daco_Get

Daco_Get

    Green Members

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,529
  • Înscris: 30.01.2008

View PostNaoto, on 22 mai 2019 - 12:15, said:

Nici n-am pretins altceva.

Am priceput mai greu .

.Mea culpa. Posted Image

#49
Bogotta

Bogotta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,447
  • Înscris: 24.02.2017

View Postwinall, on 22 mai 2019 - 12:15, said:

Dej, Stalin, Ceausescu, Iliescu si Dragnea, era foarte bine daca erau avortati.


Prea tarziu din pacate sa ne gandim la asa ceva ..... :(

#50
Naoto

Naoto

    Glasperlenspielmeister

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,874
  • Înscris: 15.12.2009

View PostDaco_Get, on 22 mai 2019 - 12:34, said:


Am priceput mai greu .

.Mea culpa. Posted Image

Recunosc că și eu am spus-o așa, mai pe ocolite :lol:

Deci, parțial, de vină e și năravul meu :P


Edited by Naoto, 22 May 2019 - 12:41.


#51
razor01

razor01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,071
  • Înscris: 01.03.2016

View Postutopium, on 21 mai 2019 - 23:10, said:

Teoria oficiala a istoricilor/greilor vremii a fost ca Dej a fost iradiat de rusi cand a fost ultima data in vizita la Varsovia, pentru ca incepuse un proces de "destalinizare" a Romaniei.

Nu incepuse un proces de destalinizare ci pur si simplu tradase Uniunea Sovietica. Factiunea asa numit nationala din cadrul sistemului a fost construita pe binomul Dej-Bodnaras. Nu a fost un caz singular in blocul comunist. Au fost si nume mai grele decat Romania unde s-a intamplat treaba asta. De exemplu China, tara care va ajuta in mod direct Romania in timpul crizei din 1968.

Toti liderii care au tradat Moscova (nu neaparat comunismul), s-au confruntat cu multiple tentative de asasinare. La unii au reusit (cum e cazul lui Dej).

Cei care au ramas dupa Dej (Ceausescu & co) stiau exact ce se intamplase dar erau terifiati in acel moment. Nu au avut curajul sa spuna public nimic.

Iradierea era o metoda de asasinare predata la scolile KGB-ului. Nu se facea cu cutii de chibrituri, astea sunt basme. Lucrurile acestea se executau cu aparatura speciala, montata de agenti bine instruiti, exact acolo unde era nevoie si cat era nevoie.

Edited by razor01, 22 May 2019 - 13:39.


#52
ursuletul68

ursuletul68

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,208
  • Înscris: 06.09.2011
Si in ziua de azi ''KGB''-ul rebranduit foloseste metoda iradierii..deci este ''eficienta'' cam 100% daca nu s-a renuntat la ea;

#53
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,019
  • Înscris: 07.11.2006

View Postutopium, on 21 mai 2019 - 23:10, said:

Dilema veche:
https://dilemaveche....oarte-a-lui-dej

"Undeva prin 1960, în biroul lui Gheorghe Gheorghiu-Dej se prezintă Chivu Stoica, la acea vreme şef al guvernului. „Radios”, acesta din urmă îi arată „o piesă de mărimea unei cutii de chibrit” şi raportează: „Tovarăşe Dej, am aici o bucăţică de uraniu din prima şarjă produsă de noi.” Dej îi răspunde: „Pune-o în vitrină, lîngă machetele primului tractor şi primului autocamion produse în ţara noastră”. Toate trei erau însemne ale unei „linii de dezvoltare independentă a economiei româneşti”. Ambalată frumos într-o cutie de sticlă transparentă, bucata de uraniu îmbogăţit a rămas în biroul lui Dej aproape un an, cînd a fost văzută de Gheorghe Rădoi, ginerele acestuia.
Rădoi îi spune lui Dej că e periculos să ţină în birou bucata de uraniu radioactiv, şi îi cere să facă măsurători. În biroul lui Dej, „aparatura a început să zbîrnîie”. Bucata de uraniu a fost îndepărtată. „Nu după mult timp, şeful de cabinet al lui Dej a murit de cancer. După moartea şefului de cabinet, a murit şi Dej tot de cancer. A murit de cancer şi şeful gospodăriei de partid, care îl vizita pe Dej aproape zilnic. A urmat la rînd frizerul său, care îl bărbierea zilnic, şi apoi şeful escortei sale.”

Episodul este relatat de Gheorghe Apostol într-o carte de memorii apărută în 1998. Adulator necondiţionat al lui Dej, Apostol a încercat să dea întîmplării o semnificaţie patriotică: „prima şarjă de uraniu îmbogăţit” provenea de la întreprinderea socialistă de profil care, sub conducerea înţeleaptă a lui Dej, abia se desprinsese de împovărătorul sovrom „Kuartit”. Dej se jertfise aşadar pe altarul independenţei economice faţă de Moscova. Interpretarea lui Apostol nu e însă singura; alţii ar spune că povestea dă măsura ignoranţei fostului electrician ajuns şef al României socialiste."

Pentru cei care nu stiu, Dej a fost echivalentul "presedintelui" Romaniei inaintea lui Ceausescu, din 1961 pana in 1965 (pe vremea aia functia respectiva avea alta denumire).

Teoria oficiala a istoricilor/greilor vremii a fost ca Dej a fost iradiat de rusi cand a fost ultima data in vizita la Varsovia, pentru ca incepuse un proces de "destalinizare" a Romaniei.

Ca de obicei,o prezentare partinitoare,cand vine vorba despre comunism si capeteniile sale,aratand doar partea convenabila.Toti sefii comunisti au fost invariabil semidocti,incompetenti,ignoranti,analfabeti.
Pai sa vedem putin despre ce fel de "ignoranta" este vorba.Eventual de "ignoranta" in politica externa,reusind eliminarea totala a Armatei Rosii in 1958,fata de sora Ungaria,care abia in 1990 a scapat de rusi?
Sau de fermitatea pe care a aratat-o conducerea la varf a Romaniie din timpul nebuniei provocate de criza rachetelor,cand Mircea Malita,ambasador in SUA,a a vut sarcina expresa sa-i anunte si sa-i convinga pe americani ca Romania ramane neutra,pana in momentul cand va fi atacata?
Sau de faptul ca a adunat in jurul lui oameni de valoare precum Manescu sau Maurer?
Fratilor-cumnatilor,este vorba despre istoria noastra,despre pagini din istoria romanilor,pagini adevarate,ca ne plac ca nu ne plac.Facand un arc peste timp,Gh.Gheorghiu Dej si Ceausescu a fost mai patrioti decat tradatorul Iliescu,primul responsabil de distrugerea,poate ireparabila,a Romaniei.
Sa nu aruncam cu pietre atata timp cat la ani de zile distanta nu suntem cu nimic mai breji.Singurul lucru care este totusi nealterat este talentul nativ de a vorbi discutii.Adica de a nu spune mai nimic,mai tot timpul.

ps.
Am inteles:este degradant,dezonorant sa fii electrician.La fel si cizmar.

Edited by adisz, 22 May 2019 - 19:14.


#54
eugeniusro

eugeniusro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 21.08.2005

View PostBogotta, on 22 mai 2019 - 09:07, said:

Citisem si eu despre acea bucatica care a fost prezenta in biroul tovarasului timp de un an.
Totusi , stiam (din zvonuri binenteles) ca fusese iradiat in timpul unei vizite la Moscova. Era un anumit culoar unde ajungeai la biroul lui Stalin. Ei bine acel anumit culoar era impanzit cu diverse echipamente care iti dadea o doza letala. Cel putin asa suna supozitiile. Sau e foarte posibil sa fi fost o combinatie intre cele doua surse de iradiere . Chiar nu stiu

Am văzut cum arată minereul de uraniu demult când am lucrat la geologi, o bucată de granit cu incrustații negre, uraninitul (oxidul de uraniu) este negru, radioactivitatea este foarte redusă iar adevăratul pericol este să inhalezi praful degajat în operațiunile miniere. Tot că la Moscova a fost iradiat am auzit și eu, e posibil ca bucata de uraniu primită cadou să fi fost "acoperirea" pentru ca în caz de întrebări deranjante să "existe o explicație".

View Postursuletul68, on 22 mai 2019 - 18:40, said:

Si in ziua de azi ''KGB''-ul rebranduit foloseste metoda iradierii..deci este ''eficienta'' cam 100% daca nu s-a renuntat la ea;

Cred că au renunțat, în cazul Skripal au folosit altceva, adevărul este că e cam dificil să treci prin aeroporturi materiale radioactive.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate