Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

HDD Extern Seagate

Range extender

Problema automatizare
 Business Developer Manager

Sistem fotovoltaic 5kw off grid

Repunere minge in teren

Telefon de pe Amazon sau site rom...
 Digitalizare in domeniul Horeca

Asigurare la B7 cat mai ajunge?

cumparare masina inmatriculata in...

Certificat fiscal auto
 [CUM] Cum ati fi reactionat in ac...

Credex și altex fara dobanda

schimbare nume familie copil

Problema mașina de spalat ve...
 

FreeSync si GeForce

- - - - -
  • Please log in to reply
53 replies to this topic

#19
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Hai mah, serios ?!
Chiar nu-ti merge google ?!
Intri pe google > cauti pagina google search
Acolo cauti: cum activeaza si ultima maimuta nvidia gsync explicat pe intelesul tuturor ca la prosti :)
Da, poate iau warn pentru asta, da' serios!

#20
SEPTEMBER9

SEPTEMBER9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 21.11.2018
Deci nu-mi apare G-Sync in nVidia Control Panel.

#21
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Aaaaa, pai vezi gogule, se schimba situatia Posted Image
Era greu s spui as ade la inceput ?!

Nu apare deloc ?
Sau este dezactivata optiunea ?
Poza cu fereastra unde trebuia sa apara: https://www.pcgamesn...sync-compatible

Presupun ca ai cel mai nou driver video.

De unde ai activat freesync ?
Poza si cu aia.

Uite aici alt tutorial: https://www.reddit.c...00_series_gpus/

Edited by buyonevideo, 23 May 2019 - 17:49.


#22
SEPTEMBER9

SEPTEMBER9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 21.11.2018
Uite:

Attached File  nVidia CP.PNG   157.11K   9 downloads

Deci nu apare deloc G-Sync.
Poza cu programul in care am activat FreeSync am pus anterior.

Multumesc.

#23
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Ai mai multe monitoare/tv conectate ?

Poza de la inceput, cu freesync ?
Acolo e off, presupun ca ai dat pe on si se pastreaza setarea si acum :)

Pare totul in regula...

Driver... am mai intrebat o data, nu-i asa ?

Ai incercat si celalalt tutorial, cel de pe reddit ?

#24
SEPTEMBER9

SEPTEMBER9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 21.11.2018
Am un singur monitor conectat. E vorba de LG 34UM69G-B.
Da. Poza de la inceput. Acum e pe "on".
Driverul placii video este 419.35. Nu stiu daca si monitorul are nevoie de driver...
In legatura cu acel tutorial, nu imi apare "Global settings" in CP-ul de la nVidia.

#25
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Cred ca nu ar stica si driver: http://gscs-b2c.lge....CyiaQsCouGMFBDg

Poza cu meniul lipsa (global....)
Monitor Technology nu e nici asta pe nicaier (cauta bine peste tot, pune poze....)
Eventual mai cauta si tu alte tutoriale (pune aici linkuri, sa nu le cautam tot pe alea)

#26
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,612
  • Înscris: 15.12.2009

View PostSEPTEMBER9, on 23 mai 2019 - 19:35, said:

Am un singur monitor conectat. E vorba de LG 34UM69G-B.
Cu ce cablu? Ai nevoie de DP pentru G-Sync.

#27
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Are cablu DP, certificat, pinul 20 neconectat (deja s-au discutat astea mai in urma, avem si linkuri....)

#28
SEPTEMBER9

SEPTEMBER9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 21.11.2018
Am gasit "Global Settings", dar nu exista "Monitor Technology".

Attached File  Global Settings.PNG   66.81K   5 downloads

Am pus si driver-ul din link-ul de mai sus, desi scria ca e C-Type (iar eu am DP).

Edited by SEPTEMBER9, 24 May 2019 - 16:09.


#29
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,612
  • Înscris: 15.12.2009

View Postbuyonevideo, on 24 mai 2019 - 10:12, said:

Are cablu DP, certificat, pinul 20 neconectat (deja s-au discutat astea mai in urma, avem si linkuri....)
Da, corect, am citit si eu acum ... sorry ..
Nu ma bag caci nu am nici un freesync in casa, doar g-syncuri .. si merg :D

#30
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Nu e ala Global Settings, trebuia sa fie in alta parte.
Ba cica ala e !!!
Ia vezi sus, pe la meniurile principale ale ferestrei, nu e pe undeva Advanced mode.... ?

#31
SEPTEMBER9

SEPTEMBER9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 21.11.2018
Deci am bifat ENABLE DEVELOPER SETTINGS dar nu observ nimic schimbat. Advanced Mode nu am gasit.

#32
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,612
  • Înscris: 15.12.2009

View PostSEPTEMBER9, on 23 mai 2019 - 19:35, said:

Driverul placii video este 419.35.
Pai esti cam "obsolete", ca sa zic asa:

430.64 este driverul curent.

Attached File  Capture.JPG   61.92K   3 downloads

Instaleaza NVIDIA Geforce Experience si vezi de acolo ce si cum.

#33
SEPTEMBER9

SEPTEMBER9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 21.11.2018
Mie imi zice ca am ultimul driver.

Attached File  GeForce Experience.PNG   154.51K   1 downloads

O sa iau acum de pe saitul nVidia, manual, driverul corect.
Multumesc!

L.E.: Nu pot pune versiunea de Win10:

Attached File  nVidia Graphics Driver Error.PNG   89.38K   1 downloads

Incerc imediat versiunea de Win7. (eu am Win 8.1)

L.L.E.: Gata. A mers versiunea pentru Win 7.
Dar tot nu este "Monitor Technology"...

Edited by SEPTEMBER9, 24 May 2019 - 18:31.


#34
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,612
  • Înscris: 15.12.2009
Ti-ai pus problema daca merge treaba asta pe win7 ? S-ar putea sa fie ceva specific win10.

#35
SEPTEMBER9

SEPTEMBER9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 21.11.2018
Dar eu nu am Windows 7. Am 8.1.

#36
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,612
  • Înscris: 15.12.2009
Tot nu e 10. Incearca un install de win 10 pe un alt hdd si vezi daca merge ceva.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate