Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season

Informatii complete despre servic...
 tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker

Schimbare difuzor Golf 7
 Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...

Aurora Store
 Debit centrala pe circuitul de in...

Sticle de bere

Identificare accidentare

Termopane vechi si rulouri noi sa...
 

Mobile Tracking System

- - - - -
  • Please log in to reply
292 replies to this topic

#37
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Exact, s-au strâns destule. Sper sa gasiti useri si din afara Bucurestiului, ca vad ca pe Vodafone cam toata lista e din Bucuresti. Oricum, lista evolueaza bine ! :coolspeak:

#38
stargate

stargate

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 12.07.2003
Orangeul are acoperire mai mare pentru ca telefoanele cu Windows Mobile sunt in general SPVurile de la Orange. Eu tot SPV am dar deblocat pe Connex.

#39
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Da, asa este, atunci situatia sigur va evolua mai rapid atunci când o sa fie disponibil clientul pentru Symbian. :coolspeak:

#40
misca

misca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 17.01.2005
Salutare !
inca o problema pe SPV C500 : Cand incerc sa vizualizez poza de la ministerul transporturilor (http://193.231.125.4...0-0-11132-41133 ), Internet explorerul de pe telefon imi spune: This file cannot be viewed on the device.
Pe calculator pot sa vad poza, si in mozilla si in IE.


Pe cosmote nu pot deocamdata sa introduc celulele deoarece nu am GPRS la cartela.
O ideea ar fi sa am posibilitatea sa introduc celulele in mod Offline, apoi sa iti trimit fisierul cu date prin mail.

Eu zic ca o functionalitate buna a aplicatiei tale ar fi baza de date cu celule pe telefon. in acest fel, cei care nu au GPRS sau wap ar putea adauga celule si folosi aplicatia.
Acum trebuie gandita adaugarea lor ulterioara pe server; o idee sa adauge automat numai celulele care nu exista in baza de date de pe server (sa nu suprascrie celelalte inregistrari) , iar pentru cele existente sa ceara confirmare, sau sa se faca un request for change, si sa fie  procesate manual de cineva :D


Oricum, la cateva mii de celule nu cred ca o sa depaseasca 3-5 MB , ceea ce e destul de acceptabil zic eu.

#41
stargate

stargate

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 12.07.2003
Intr-un release apropiat voi introduce facilitatea de baza de date locala. Aceasta se va putea sincroniza cu cea de pe serverul MTS optional cand o conexiune la internet este disponibila (mai exact cand se leaga telefonul prin activesync la un calculator cu acces la internet).

In ceea ce priveste pozele eu ii dau de pe server contenttype = "image/jpg". Nu pricep de ce nu o deschide la tine. Am sa investighez ce se intampla pe explorerul de C500.

Daca vrei semnatura ca a mea trimite-mi un PM (cu numarul tau de tel).

Edited by stargate, 13 March 2006 - 15:24.


#42
stargate

stargate

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 12.07.2003
Version: 1.04
Released: 14th March 2006

- added support for C550 and Motorola MPX 220
- improuved cellid detection by measuring the signal strength from nearby cells to get the best possible result
- added homescreen support for all phones
- added the Net Monitor feature (displays detailed information about 8 nearby cells such as LAC, CID, signal strength and channel)
- added notification features when changing cells or receiving a new message (vibration and sound)
- other small optimizations, bug fixes and small interface updates

http://www.fightersoft.ro

#43
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003

View Poststargate, on Mar 13 2006, 23:06, said:

- added the Net Monitor feature (displays detailed information about 8 nearby cells such as LAC, CID, signal strength and channel)
:coolspeak:

#44
stargate

stargate

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 12.07.2003
Acum modulul de mesagerie al MTS suporta si forwardarea mailurilor (nu doar mailurile directe). Tocmai mi-am pus forward pe contul de gmail - toate mailurile mele vor ajunge si pe telefon. Limitarile sunt lipsa atasamentelor (din motive clare) si momentan sunt suportate doar mesajele plain text.

#45
matthew

matthew

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,031
  • Înscris: 22.12.2005
Suna bine, ar fi interesant sa se compare mai multe informatii de la clienti si sa se creeze o harta mai exacta.. Am putea face o harta a acopririi exacta de ex. Bun, deja vb de chestii sfante, asta e deja mai greu de facut, dar ar fi o provocare.

#46
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,631
  • Înscris: 13.03.2004
Good job stargate! :peacefingers: :OK:
Mail direct pe mobil(fara costuri suplimentare-daca folosesti wap unlimited) si tracking system all in one! :w00t:
Strainii cand pot lua parte la proiect?-n-am gasit alta rima  :D =>(When are you going global with this project?)

#47
misca

misca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 17.01.2005
Buna Ziua!
mi-am instalat si eu versiunea noua, am setat modelul telefonului...
1. Nu imi da corect Cell ID (imi da 0-0-11132-0), deci nu pot sa-i dau Get Location.
2. Nu-mi merge Net Monitor. Aplicatia de netmon porneste dar nu afiseaza nimic , si cand dau pe Refresh sau Back nu se intimla nimik. trebuie sa o inchid cu task manager.
3. Nu am gasit fisierul xml pentru homescreen :)  (asta ma doare pe mine cel mai mult  :D  )

Ai putea sa postezi si versiunile anterioare pentru download? din cauza acestor probleme, as vrea sa reinstalez versiunea 1.03, da nu cred ca mai am kitul :D

Multumesc pentru efortul tau depus pentru dezvoltarea acestei aplicatii.

#48
stargate

stargate

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 12.07.2003
matthew, m-am gandit la asta, dar trebuie luate coordonatele geografice ale celulei... ceea ce este imposibil. Singura modalitate este de a folosi GPS si GSM location in paralel ca sa se lege coordonatele GPRS de cate o celula. In schimb cand se aduna mai multe informatii vreau sa fac o harta a Romaniei cu poze. :D

IP-XCENTRIC, cand o sa gasesc o masina adecvata pe care pot sa tin serverul. Nu pot sa ofer servicii globale pe o rabla de Pentium 2 la 233 MHZ, 64 mega RAM si o placa de retea pe USB care pierde conexiunea cand ti-e lumea mai draga.

misca:
1. Incearca si restul modelelor de telefoane.
2. E normal sa nu-ti mearga Net Monitor daca nu iti merge bine cell idul. Trebuie intai rezolvat pasul 1.
3. Nu exista fisierul pentru homescreen in versiunea standard. Totusi, tot ce trebuie sa faci este sa alegi un homescreen pe care apare numele tau (ownerul). Acolo isi scrie MTS informatiile si le afiseaza.
4. http://www.fighterso...ts_standard.CAB - versiunea 1.03 - dar te rog incearca si result modelelor din 1.04.

#49
misca

misca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 17.01.2005

View Poststargate, on Mar 14 2006, 12:39, said:

misca:
1. Incearca si restul modelelor de telefoane.

Am incercat, si nu merge cu nici un alt model. o sa trec temporar pe versiunea anterioara :D
Merci.

#50
matthew

matthew

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,031
  • Înscris: 22.12.2005
Teoretic, e de ajuns sa stii amplasarea a 10-20 la suta din celule, dupa aia aflii restul comparand rezultatele de la mai multe masuratori.. Oricum prea usor nu e..

#51
bond1

bond1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 127
  • Înscris: 13.12.2005
grabestete cu symbianu ala

#52
alexander

alexander

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 03.03.2003

View Postbond1, on Mar 14 2006, 19:21, said:

grabestete cu symbianu ala
Tocmai mi-am instalat cea mai recenta versiune mts... pe un Qtek 8310... dar imi da o eroare... cand dau refresh :( "native exception has occured"

#53
stargate

stargate

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 12.07.2003
Cunosc problema, am sa postez un fix in cel mai scurt timp posibil.

#54
stargate

stargate

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 12.07.2003
Am postat versiunea 1.04a cu fixurile de rigoare pentru C500. Am adaugat suport si pentru E200.

http://www.fighterso...ts/download.htm

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate