![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
conexiune HDMI la o tableta Prestigio
Last Updated: May 12 2019 09:11, Started by
Mihai_Popescu2
, May 11 2019 22:18
·
0

Posted 11 May 2019 - 22:18

Buna seara,
Am o tableta Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G. Am si o problema cu aceasta tableta. O mai folosesc la tv cu un cablu HDMI, pentru filme. Cand o folosesc la tv, sta intr-un loc fix (langa tv). Nu misc tableta, nu misc cablul. Se mai intampla (fara sa o ating) sa nu mai ajunga semnalul de la tableta la tv. Atasez un film scurt cu mesajul pe care il afiseaza. Intrebare: sa fie conexiunea (cablul) de vina sau altceva ? Multumnesc pentru raspuns. Attached Files |
Posted 12 May 2019 - 08:32

Posibil cablu cu problema sau unul din porturi (tableta sau tv) cu probleme. Ai de unde se incerci alt cablu?
|
Posted 12 May 2019 - 09:11

Porturile HDMI de la tv sunt bune.
Am incercat cu dvd player. Ramane portul de la tableta sau mufele cablului. O sa iau alt cablu si vad ce se intampla. Multumesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users