Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
fragezitor de carne
Last Updated: May 06 2019 20:51, Started by
searchedis
, May 05 2019 19:18
·
0
#19
Posted 06 May 2019 - 10:12
cine are cap ar sti ca o scandura atat de gaurita tot se crapa cand te apuci sa bati carnea cu ea...
|
#20
Posted 06 May 2019 - 12:25
La cele spuse de argonaut puțin mai sus, as adauga și dezbaterile despre existența capului!
Ontopic: sculele astea sunt bune in anumite situații: schnitzel, wok din pulpa, tigaie picantă, genul asta de preparare a vitei. In rest....la friptura, dacă nu e carnea care trebuie, tot talpa îți iese. |
#22
Posted 06 May 2019 - 20:43
Vrei fragezire?un pic de bicarbonat de sodiu adaugat la celelalte condimente,macerarea carmii 2-4 ore sau mai mult si apoi sa vezi fragezime,suculenta,arome,si digestie!
Edited by calinjack, 06 May 2019 - 20:44. |
#23
Posted 06 May 2019 - 20:51
o fazandezi.
ce am gasit acu pe un site despre instrumentul din enuntul topicului: "O altă invenţie, de origine americană, este tenderizatorul (frăgezitorul, dacă ţinem neapărat să-l traducem) este un dispozitiv prevăzut cu mai multe lame (de la câteva zeci la câteva sute, în funcţie de dimensiune) care taie ţesutul pentru a preveni rigidizarea şi strângerea lui în timpul gătirii. Dezavantajul acestui instrument este că mânuit necorespunzător poate ciopârţi carnea." |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users