![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Recomandare resort
Last Updated: Feb 05 2020 10:38, Started by
alex321
, May 05 2019 16:11
·
0

Posted 31 January 2020 - 01:15

O recomandare de hotel de 5 stele pentru Lara?eram convins sa rezerv la delphin imperial dar dupa ce am citit pe **** am renuntat.
Care ar fi cel mai bun din zona? Recomandați si din alte zone daca este foarte bun hotelul. Buget 2500-3000€,plecare intre 16-19 august din București cu avionul,timp de 7 nopti. Multumesc,stima! |
Posted 03 February 2020 - 11:47

Nu stiu daca este cel mai bun hotel din Lara, ptr ca este singurul pe care-l cunosc. Cu toate ca nu sunt mare fan Lara (nu-mi place paja/nisipul), am fost un ultimii 15 ani de vreo 6 ori acolo, ptr ca imi place foarte mult hotelul: Barut Lara.
Dpmdv un hotel in care m-am simtit de fiecare data excelent. Ultima oara am fost in iulie 2019, deci relativ recent. Bugetul alocat, vreo 3000euro/7 zile, ar trebuii sa fie de ajuns ptr 2 persoane in luna august. |
Posted 05 February 2020 - 10:38

Am rezervat deja pentru Lara Barut,2550 euro,începând de pe 18 august timp de 7 nopti,mersi!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users