Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achiziție boxa portabila sau...

Pareri despre DS 923+? Procesor R...

Samsung Galaxy S10 probleme DNS

Extravalerianic și tiroidita...
 Trigliceride ușor scazute - ...

Suport umbrele 80 - 100 cm

Eroare calculator - Releu bujii O...

Plane (2023)
 Nesimtire si/sau incompetenta?

Physical: 100 (2023)

Este Kaufland și Carefour in...

The Three-Body Problem
 SSD Lenovo este recunoscut doar i...

Identificare eroare centrala

Interpretare vis !

Premiera in Romania Sepsi - FCU ...
 

Caut un anume display laptop - IPS

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,215
  • Înscris: 28.01.2007
Sper ca postez unde trebuie

Imi poate spune cineva echivalentul pe 15 inchi pt displayul de 14 AUO133d ( B140HAN01.3 ) ???

#2
abac

abac

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,677
  • Înscris: 28.10.2018
N-ai ce sa faci cu el. I-al pe ala de 14.

#3
Paz

Paz

    Kitzbühel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,942
  • Înscris: 29.04.2018
Echivalent de 15 inci pt un display de 14 ? Orice display de 16. :D

Din ce punct de vedere trebuie sa se echivaleze ? Ca pe laptop n-ai sa-l poti pune. Daca ai un controller pt el, gasesti pe datasheet-ul controllerului toate display-urile suportate.

http://www.panelook....tail_22659.html

#4
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,215
  • Înscris: 28.01.2007
pe linkul dat ma uitasem si eu zilele trecute, dupa ce am aflat modelul displayului
adica de 15" dar sa se vada fix ca 133d. :P
Pe 133d il am pe un laptop mai vechi. Calibrarea este impecabila pe acest model, cel putin pt mine si nu a trebuit sa ii fac absolut nimic, decat sa umblu la luminozitate din cand in cand.
cu cel nou de pe lenovo nu ma pot obisnui, oricate setari i as face nu il suport la ochi si il voi returna doar din acest motiv
alternativa ar fi sa iau alt laptop de 14 si sa ii schimb displayul cu care vreau, sau unul de 15...dar aici nu stiu ce ar trebui

#5
Paz

Paz

    Kitzbühel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,942
  • Înscris: 29.04.2018
Nu poti sa schimbi displayul cu ce vrei tu, pe laptop cred ca nu poti pune nimic altceva decat ce au pus din fabrica.In mod sigur o sa vina Waterman si o sa spuna mai precis.

#6
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,215
  • Înscris: 28.01.2007
Ok...daca nu se poate inlocui, atunci laptop nou direct cu ce imi trebuie
Se pare ca am gasit echivalentul, vazut in showroom :P
E pe un Dell, B156ZAN(AUO20EB). Problema e ca astfel de displayuri sunt doar pe laptopuri de la 4.000 de lei in sus ...saaaauuu uimitor pe cele cu un amarat de eMMC de 64Gb :o

Edited by G_DD, 05 May 2019 - 17:57.


#7
Paz

Paz

    Kitzbühel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,942
  • Înscris: 29.04.2018
Mai asteapta pana luni, ai sa afli mai multe.

#8
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
da, se numeste display IPS si ai avut noroc ca l-ai gasit pe amaratu ala de eMMC.

ai ptuea incerca si laptopuri SH cu display IPS si in general constructie mai buna...
exemplu asta la care mai pui 90 lei pt licenta windows 10 si inca 2 ani garantie.

nu sunt 100% sigur ca are IPS, dar poti merge in showroom sa vezi.
eu am acelasi model, dar cu I5 si e ips.

#9
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,215
  • Înscris: 28.01.2007
Stiu si eu ca e ips, numai ca nu toate sunt la fel din pacate. Cunoscatorii stiu ce spun. De ce auo133d sau cel de mai sus pe 15" ;)
Nu e noroc, cred ca e o jonglerie de marketing. Modelul e pe multe amarate cu eMMC si lipseste cu desavarsire de cele din clasa de mijloc
Cred ca m am cam lamurit ca sub 4.000 de lei nu o sa gasesc nimic cu ce vreau :(

Da, mersi de link da pana nu vad cu HWinfo ca e ceea ce caut sau sa vad cu ochii mei pe undeva, nu pot sa cumpar

Edited by G_DD, 06 May 2019 - 11:07.


#10
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
pai asta ziceam... sa te duci sa il vezi

eventual daca nu esti din bucuresti, poti vorbi cu ei la telefon, le explici sau... faci pe cetateanul european, comanzi prin curier si il returnezi in 2 saptamani (numa sa nu activezi licenta :) )

#11
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,215
  • Înscris: 28.01.2007
Problema e ca marea majoritate fie au free dos, fie sunt blocate pe imaginea aceea de prezentare care fiind albastra nu vezi nimic. Nu poti iesi nici cu windows logo de pe tastatura. Mi au spus clar ca sunt blocate asa ca nu prea am ce vedea

Da. Pai deja am returnat un lenovo si bn ca nu am activat licenta pe el :o

Edited by G_DD, 06 May 2019 - 16:29.


#12
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
cum spuneam, ceri cu windows, vine neactivat din cate imi aduc aminte, si il activezi daca vrei sa ramai cu el
ei nu sunt domo sau emag cu showroom "standard"

da-le un apel daca te tenteaza laptopul, si vorbesti mai multe cu ei la telefon

#13
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,215
  • Înscris: 28.01.2007
Ce aplicatie se foloseste pentru a vedea exact in procente sRGB sau adobeRGB ?

#14
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
cred ca iti trebuie un colorimetru care iti si spune ce e acu si ce va fi.

faptul ca iti poate acoperi unul din alea in nush ce % nu inseamna nimic daca nu e calibrat sa-ti arate culorile cum trebuie si nu "decalate"

Edited by shmu, 09 May 2019 - 16:43.


#15
Paz

Paz

    Kitzbühel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,942
  • Înscris: 29.04.2018

View PostG_DD, on 09 mai 2019 - 15:44, said:

Ce aplicatie se foloseste pentru a vedea exact in procente sRGB sau adobeRGB ?
Se foloseste datasheet-ul cu caracteristicile. Ca sa fie in RGB trebuie sa ai 10 bit pe canal. Nu stiu daca exista laptopuri asa, dar daca exista, trebuie sa aiba si placa grafica tot asa. Astea costa mult si la desktop, habar n-am cat ar costa un astfel de laptop. Am inteles ca tu vrei sa economisesti.

Cred ca ai ideile putin confuze.

#16
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,215
  • Înscris: 28.01.2007
Vroiam doar sa vad cat scoate cel pe care il am acum si imi place si sa compar cu date de pe notebookchech sau site uri de genul

#17
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
exact cum spumeam.. iti trebuie un colorimetru.

cat despre comparat ... daca datele de pe net sunt ce spune producatoru... s-ar putea sa mai ai surprize.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate