Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...
 Ce melodie ati vrea sa ascultati ...

Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc
 Apel la relații clienți...

Debranșare de la curent elec...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Race for Glory (2024)
 Apogeul frumusetii feminine 65+?

Achizitionare placa video Palit s...

Stie cineva daca tableta va funct...

Contract mandat SRL pentru micro ...

Xiaomi Mi Band 4

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
408 replies to this topic

vik19

vik19

Member

• Grup: Members
Capsula iese ușor dacă o împingi de jos în sus cu degetul pe pinii de alimentare și se pune înapoi la fel de ușor, de sus în jos.

Edited by vik19, 20 November 2020 - 07:53.

crisstonne

crisstonne

Ἀταραξία

• Grup: Senior Members
A mea a devenit obraznică  😆 vrea acces la locație, altfel nu înregistrează somn/puls.
Asta pentru că acum este conectată cu ruda ei, Mi 10T.
Cînd era conectată la M. Edge nu ridica pretenții  :D
Acum, că sînt în gașcă, din același ecosistem, fac figuri, grup infracțional Xiaomist" :roflmao:

divine13

divine13

Member

View Postvik19, on 20 noiembrie 2020 - 06:34, said:

Ai citi specificațiile Mi band 3 nu un video pe YouTube? Nu are asemenea funcție. Știi cum se ia tensiunea?

Nu e nevoie sa fi agresiv 'bossulica', mai citeste o data postul meu, ia o gura de aer sj relaxeaza-te. E un forum pentru discutii.

PS : merci pt info, nu te-am contrazis nici prima data.

altuser09

altuser09

Senior Member

View Postaltuser09, on 20 noiembrie 2020 - 07:06, said:

Buna dimineata, exista bratari care arata tensinuea arteriala. Nu stiu cat de precis,  dar o arata. Eu am asa ceva, luata in urma cu aproape un an de pe ali.
https://www.aliexpre....28e54c4dGN6BQc
Nu se compara cu xiaomi miband 4, enumar cateva motive, bune si rele:
- e mai mare, uneori ma deranja, se agata manseta camasii in ea.
-curea cu catarama (asta consider ceva pozitiv) dar mult mai rigida.
-incarcarea e ok, se face in orice port usb, fara adaptare. Nu mi-a placut initial dar m-am obisnuit cu detasarea unei jumati din curea pt a avea acces la conectorul de incarcare.
-afisajul mai slab, afara, la lumina soarelui se vede greu.
-mult mai ieftina, eu am luat-o atunci de curiozitate si pt notificari apeluri si mesaje sms. Mesajele whatsapp le cam pierdea.
-am platit atunci 26 lei, acum vad ca e mai ieftina. Xiaomi miband 4 am luat-o acum 2 zile de la altex cu 80 lei.
-nu rezista mai mult de 2-2,5 zile fara incarcare, eu noaptea o opream in ultimul timp.
Per ansamblu, sunt multumit de actuala bratara, cea de anul trecut si-a luat locul in sertarul cu alte jucarii care inca sunt functionale dar nu mai sunt utilizate.
Nici mie nu-mi place sistemul de incrcare de la xiaomi, scoaterea capsulei am facut-o greu si cred ca in timp deterioreaza cureaua, poate duce la iesirea accidentala a capsulei. Am comandat adaptorul de pe ali, am aples livrare din Spania pt timpul de livare mai scurt. Daca alegeam China, pretul era cam 1/2 dar asteptam peste 2 luni. Sa vedem daca am ales bine, ma gandeam ca in varianta aleasa de mine, urmatoarea incarcare o voi face fara sa mai detasez capsula.....Poate am noroc.
https://www.aliexpre....54674c4d0S9wWA
Azi a sosit adaptorul, comandat 18.11, ales livare din Spania vs Cehia pt timpul de 3-10 zile/Spania vs 2-15 zile/Cehia. Am dat cu 1,2 lei in plus, nu-i asta problema. Urmarind trimiterea, vine din Cehia! Pe colet scrie ca a trecut si prin Sofia, de acolo l-a luat DPD si mi l-a adus la usa (curier, nu posta romana).
Recapituland, a durat 21 zile fata de cele 3-10 promise prin optiunea Spania.
Important e ca merge desi contactele sunt destul de slabe, daca misc bratara, nu se mai incarca, trebuie sa o asez cu mare grija si sa apas pe "cleste" cand o pun pe masa.

altuser09

altuser09

Senior Member

Am uitat sa adaug:
Nu monitorizez decat somnul si pasii, mod nocturn (afisaj mai intunecat), fata displayului este una dincele implicite.
Azi, dupa fix 3 saptamani de utilizare, bateria este la 44%. Am pus-o la incarcat folosind adaptorul.

Edited by altuser09, 09 December 2020 - 18:14.

ghita_prodan

ghita_prodan

Junior Member

salut intampin o problema sa resetat bratala la factory reset bine inteles nu singura ci ajutata si acum nu mai pot da o conectez cu nici un telefon am dezinstalat aplicatia am instalat si tot nimic este vorba de un 4c bluetooth o vede se imperacheaza dat aplicatia nu si nu

mo_io

mo_io

New Member

View Postghita_prodan, on 23 decembrie 2020 - 10:55, said:

salut intampin o problema sa resetat bratala la factory reset bine inteles nu singura ci ajutata si acum nu mai pot da o conectez cu nici un telefon am dezinstalat aplicatia am instalat si tot nimic este vorba de un 4c bluetooth o vede se imperacheaza dat aplicatia nu si nu
salut, stergi bratara din telefon dupa care o imperechezi ca noua din aplicatie

ghita_prodan

ghita_prodan

Junior Member

View Postmo_io, on 23 decembrie 2020 - 13:41, said:

salut, stergi bratara din telefon dupa care o imperechezi ca noua din aplicatie
Da am sters de ne numarate ori si tot nimmic

crisstonne

crisstonne

Ἀταραξία

Tot este decedat subiectul, să îl reactivez  🤷😂
Hai să aflăm compatibilitatea între generațiile de capsule ceas, și brățări.

Înțeleg că generația 3 și 4 au avut aceeași brățară.
Da/nu?!

Nu știu, de asta întreb.
Hai, curaj, și cu restul de compatibilități  😉

driftking91

driftking91

Freak on a leash

Da, merge aceeaşi brăţară. Am avut ambele variante dar acum stau prin sertare, folosesc ceas clasic.

crisstonne

crisstonne

Ἀταραξία

Altceva am întrebat 🤷

Capsula ceas a generației 1 merge la brățara generației 1 și doi, capsula ceas generația 2 se potrivește cu brățările/curelele generațiilor x, y, z?

Cam așa mă gîndesc să fie explicat  😉
Că nu a avut toată lumea toate generațiile de ceasuri + curele.
Așa lămurim și pentru cei care nu știu, care au DOAR capsule ceas pe acasă, sau, DOAR curele, pe acasă.

Edited by crisstonne, 29 May 2023 - 01:21.

caiuscorneliu

caiuscorneliu

Lazy Member

5 și 6 sunt compatibile. La 7 nu mai merg. Și nici la 4, că ăsta-i topicul.

Edited by caiuscorneliu, 29 May 2023 - 01:33.

crisstonne

crisstonne

Ἀταραξία

Așaadar, lăsînd la o parte teama de off, că subiectul este oricum expirat, avem așa:

-generația de ceasuri 3 și 4 folosesc același model de curea;
-generația de ceasuri 5 și 6 folosesc același model de curea;
-gen. 7 este deocamdată model unic, bănuiesc, curea și capsulă necompatibile cu alte generații.

Mai așteptăm (sper că și alții  😁 nu doar eu) explicații, vis-a-vis de compatibilități.

Mulțumesc celor cunoscători dar și binevoitori.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate