![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Xiaomi Mi Band 4
Last Updated: May 29 2023 03:06, Started by
antinVidia
, May 01 2019 08:58
·
0

Posted 20 November 2020 - 07:51

Capsula iese ușor dacă o împingi de jos în sus cu degetul pe pinii de alimentare și se pune înapoi la fel de ușor, de sus în jos.
Edited by vik19, 20 November 2020 - 07:53. |
Posted 20 November 2020 - 12:45

A mea a devenit obraznică 😆 vrea acces la locație, altfel nu înregistrează somn/puls.
Asta pentru că acum este conectată cu ruda ei, Mi 10T. Cînd era conectată la M. Edge nu ridica pretenții ![]() Acum, că sînt în gașcă, din același ecosistem, fac figuri, grup infracțional Xiaomist" ![]() |
Posted 20 November 2020 - 14:50

Ai citi specificațiile Mi band 3 nu un video pe YouTube? Nu are asemenea funcție. Știi cum se ia tensiunea? Nu e nevoie sa fi agresiv 'bossulica', mai citeste o data postul meu, ia o gura de aer sj relaxeaza-te. E un forum pentru discutii. PS : merci pt info, nu te-am contrazis nici prima data. |
Posted 09 December 2020 - 17:43

Buna dimineata, exista bratari care arata tensinuea arteriala. Nu stiu cat de precis, dar o arata. Eu am asa ceva, luata in urma cu aproape un an de pe ali. https://www.aliexpre....28e54c4dGN6BQc Nu se compara cu xiaomi miband 4, enumar cateva motive, bune si rele: - e mai mare, uneori ma deranja, se agata manseta camasii in ea. -curea cu catarama (asta consider ceva pozitiv) dar mult mai rigida. -incarcarea e ok, se face in orice port usb, fara adaptare. Nu mi-a placut initial dar m-am obisnuit cu detasarea unei jumati din curea pt a avea acces la conectorul de incarcare. -afisajul mai slab, afara, la lumina soarelui se vede greu. -mult mai ieftina, eu am luat-o atunci de curiozitate si pt notificari apeluri si mesaje sms. Mesajele whatsapp le cam pierdea. -am platit atunci 26 lei, acum vad ca e mai ieftina. Xiaomi miband 4 am luat-o acum 2 zile de la altex cu 80 lei. -nu rezista mai mult de 2-2,5 zile fara incarcare, eu noaptea o opream in ultimul timp. Per ansamblu, sunt multumit de actuala bratara, cea de anul trecut si-a luat locul in sertarul cu alte jucarii care inca sunt functionale dar nu mai sunt utilizate. Nici mie nu-mi place sistemul de incrcare de la xiaomi, scoaterea capsulei am facut-o greu si cred ca in timp deterioreaza cureaua, poate duce la iesirea accidentala a capsulei. Am comandat adaptorul de pe ali, am aples livrare din Spania pt timpul de livare mai scurt. Daca alegeam China, pretul era cam 1/2 dar asteptam peste 2 luni. Sa vedem daca am ales bine, ma gandeam ca in varianta aleasa de mine, urmatoarea incarcare o voi face fara sa mai detasez capsula.....Poate am noroc. https://www.aliexpre....54674c4d0S9wWA Recapituland, a durat 21 zile fata de cele 3-10 promise prin optiunea Spania. Important e ca merge desi contactele sunt destul de slabe, daca misc bratara, nu se mai incarca, trebuie sa o asez cu mare grija si sa apas pe "cleste" cand o pun pe masa. |
Posted 09 December 2020 - 18:13

Am uitat sa adaug:
Nu monitorizez decat somnul si pasii, mod nocturn (afisaj mai intunecat), fata displayului este una dincele implicite. Azi, dupa fix 3 saptamani de utilizare, bateria este la 44%. Am pus-o la incarcat folosind adaptorul. Edited by altuser09, 09 December 2020 - 18:14. |
Posted 23 December 2020 - 10:55

salut intampin o problema sa resetat bratala la factory reset bine inteles nu singura ci ajutata si acum nu mai pot da o conectez cu nici un telefon am dezinstalat aplicatia am instalat si tot nimic este vorba de un 4c bluetooth o vede se imperacheaza dat aplicatia nu si nu
|
Posted 23 December 2020 - 13:41

salut intampin o problema sa resetat bratala la factory reset bine inteles nu singura ci ajutata si acum nu mai pot da o conectez cu nici un telefon am dezinstalat aplicatia am instalat si tot nimic este vorba de un 4c bluetooth o vede se imperacheaza dat aplicatia nu si nu |
Posted 25 December 2020 - 13:06

Posted 27 May 2023 - 21:29

Tot este decedat subiectul, să îl reactivez 🤷😂
Hai să aflăm compatibilitatea între generațiile de capsule ceas, și brățări. Înțeleg că generația 3 și 4 au avut aceeași brățară. Da/nu?! Nu știu, de asta întreb. Hai, curaj, și cu restul de compatibilități 😉 |
Posted 27 May 2023 - 22:06

Da, merge aceeaşi brăţară. Am avut ambele variante dar acum stau prin sertare, folosesc ceas clasic.
|
|
Posted 29 May 2023 - 01:19

Altceva am întrebat 🤷
Capsula ceas a generației 1 merge la brățara generației 1 și doi, capsula ceas generația 2 se potrivește cu brățările/curelele generațiilor x, y, z? Cam așa mă gîndesc să fie explicat 😉 Că nu a avut toată lumea toate generațiile de ceasuri + curele. Așa lămurim și pentru cei care nu știu, care au DOAR capsule ceas pe acasă, sau, DOAR curele, pe acasă. Edited by crisstonne, 29 May 2023 - 01:21. |
Posted 29 May 2023 - 01:31

5 și 6 sunt compatibile. La 7 nu mai merg. Și nici la 4, că ăsta-i topicul.
Edited by caiuscorneliu, 29 May 2023 - 01:33. |
Posted 29 May 2023 - 03:06

Așaadar, lăsînd la o parte teama de off, că subiectul este oricum expirat, avem așa:
-generația de ceasuri 3 și 4 folosesc același model de curea; -generația de ceasuri 5 și 6 folosesc același model de curea; -gen. 7 este deocamdată model unic, bănuiesc, curea și capsulă necompatibile cu alte generații. Mai așteptăm (sper că și alții 😁 nu doar eu) explicații, vis-a-vis de compatibilități. Mulțumesc celor cunoscători dar și binevoitori. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users