Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamint

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Conditii cumparare teren in Italia

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

SavinT

SavinT

New Member

• Grup: Junior Members
Hristos a inviat dragi romani!
Nu vreau sa o lungesc prea mult, pe scurt ma intereseaza sa cumpar un teren in Italia, sa zicem undeva mai prin Sud sau Sud-Est. Am vazut ca preturile sunt acceptabile si destul de atragatoare. Stie cineva din propria experienta cat este de usor sau greu dupa caz, sa cumperi un teren in Italia? Si cam ce conditii ar fi pt un cetatean roman si ce taxe trebuie platite? Multumesc anticipat.

business11

business11

Info Austria

• Grup: Senior Members
stai in Romania sau in Italia momentan? Cel mai usor trebuie sa contactezi un avocat sau notar din zona respectiva. Fiind in EU nu ar fi mare problema, sa achizitionezi un teren ca si cetatean roman. Taxele nu le cunosc, dar stiu ca prin sud pe acolo, exista probleme cu mafiotii si asa mai departe.

YourFan

YourFan

[♛] Universal user ✔

View Postbusiness11, on 30 aprilie 2019 - 17:05, said:

stai in Romania sau in Italia momentan? Cel mai usor trebuie sa contactezi un avocat sau notar din zona respectiva. Fiind in EU nu ar fi mare problema, sa achizitionezi un teren ca si cetatean roman. Taxele nu le cunosc, dar stiu ca prin sud pe acolo,exista probleme cu mafiotii si asa mai departe.
Ma gandesc ca in orice tara exista criminalitate organizata, chiar si-n Austria.

Edited by YourFan, 01 May 2019 - 15:24.

SavinT

SavinT

New Member

• Grup: Junior Members
Speram sa scrie un roman aici care detine un teren prin Italia si care stie procedura si sa spuna daca a fost usor sau greu si ce taxe a platit. Eventual daca este o procedura dificila si care ar fi riscurile.

Costel2014

Costel2014

The group of people persecuted by idiots.

View PostSavinT, on 01 mai 2019 - 17:32, said:

Speram sa scrie un roman aici care detine un teren prin Italia si care stie procedura si sa spuna daca a fost usor sau greu si ce taxe a platit. Eventual daca este o procedura dificila si care ar fi riscurile.
Cel mai bine contacteaza o agentie imobiliara italiana, se vor ocupa ei de tot, desigur in schimbul unui comision. Te vor scuti de mutl timp pierdut, birocratia italiana nu e cu mult mai prejos decat cea din Romania Posted Image  Dupa cum vezi, pe softpedia nu sunt multi "amarati" proprietari de terenuri in Italia ca sa te ajute cu vreo informatie, aici toti care postam suntem la alt nivel, avem proprietati pe Marte Posted Image  

Uite totusi un site in limba romana (nu ai spus totusi daca ai ajuns in Cizma sau esti inca in tara) care se ocupa cu asa ceva: https://www.green-acres.it/ro

Edited by Costel2014, 09 May 2019 - 13:13.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate