Conditii cumparare teren in Italia
Last Updated: May 09 2019 13:05, Started by
SavinT
, Apr 30 2019 16:42
·
0

Posted 30 April 2019 - 16:42

Hristos a inviat dragi romani!
Nu vreau sa o lungesc prea mult, pe scurt ma intereseaza sa cumpar un teren in Italia, sa zicem undeva mai prin Sud sau Sud-Est. Am vazut ca preturile sunt acceptabile si destul de atragatoare. Stie cineva din propria experienta cat este de usor sau greu dupa caz, sa cumperi un teren in Italia? Si cam ce conditii ar fi pt un cetatean roman si ce taxe trebuie platite? Multumesc anticipat. |
Posted 30 April 2019 - 17:05

stai in Romania sau in Italia momentan? Cel mai usor trebuie sa contactezi un avocat sau notar din zona respectiva. Fiind in EU nu ar fi mare problema, sa achizitionezi un teren ca si cetatean roman. Taxele nu le cunosc, dar stiu ca prin sud pe acolo, exista probleme cu mafiotii si asa mai departe.
|
Posted 01 May 2019 - 15:23

stai in Romania sau in Italia momentan? Cel mai usor trebuie sa contactezi un avocat sau notar din zona respectiva. Fiind in EU nu ar fi mare problema, sa achizitionezi un teren ca si cetatean roman. Taxele nu le cunosc, dar stiu ca prin sud pe acolo,exista probleme cu mafiotii si asa mai departe. Edited by YourFan, 01 May 2019 - 15:24. |
Posted 01 May 2019 - 17:32

Speram sa scrie un roman aici care detine un teren prin Italia si care stie procedura si sa spuna daca a fost usor sau greu si ce taxe a platit. Eventual daca este o procedura dificila si care ar fi riscurile.
|
Posted 09 May 2019 - 13:05

Speram sa scrie un roman aici care detine un teren prin Italia si care stie procedura si sa spuna daca a fost usor sau greu si ce taxe a platit. Eventual daca este o procedura dificila si care ar fi riscurile. ![]() ![]() Uite totusi un site in limba romana (nu ai spus totusi daca ai ajuns in Cizma sau esti inca in tara) care se ocupa cu asa ceva: https://www.green-acres.it/ro Edited by Costel2014, 09 May 2019 - 13:13. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users