![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Promovare afacere , teapa sau real?
Last Updated: Sep 03 2019 13:44, Started by
mihaiduban
, Apr 18 2019 07:14
·
0

Posted 18 April 2019 - 07:14

De curand am reusit da deachid o afacere noua ! Intr-o zi ma suna o domnita tare draguta:
- Aveti o afacere noua , nu va intereseaza promovare online cu numai 150 de euro? - Nu ma intereseaza , multumesc frumos ! - Dar noi suntem firma serioasa , platiti numai dupa ce va facem dovada ! -Bine ma tanti , daca zici asa ... Hai sa va vad ! Le-am dat eu accept la pagina afacerii mele in google maps , si dupa vreo 4-5 zile ma suna domnita iar : -Gataaa stam super cu promovarea , sunteti primul in lista - Bai lasa-ma ! Si care e dovada ? -va trimit eu acum poze , -Lasa lasa pozele, vreau ceva cat de cat palpabil ... -pai intrati si cautati pe net , sa vedeti ca sunteti in top 3 ... - Bine bre' asa o sa fac ! Am cautat io pe sfantu google si canci ... Apare si afacerea mea pe undeva dar ala e anuntul meu de pe olx ... Acum ma suna un nene zi de zi si ma face neserios si ca sunt un om foarte sceptic fiindca nu ii dau 150 de euro ... Cine s-a mai intalnit cu asa ceva ? Oare chiar au muncit ? Ca mi-ar parea rau sa fiu eu teparul... |
Posted 18 April 2019 - 07:47

Mai țineți minte ataferile cu ”casting pentru copii”? E la fel și cu promovarea afaceriii. Singura dovada palpabilă ar trebui să fie creșterea cifrei de afaceri. Altfel, sunt doar taxă pe prostie.
|
Posted 18 April 2019 - 07:50

Orice propunere telefonică pt promovarea afacerii pe net este țeapă.
|
Posted 18 April 2019 - 07:54

mihaiduban, on 18 aprilie 2019 - 07:14, said: Acum ma suna un nene zi de zi si ma face neserios si ca sunt un om foarte sceptic fiindca nu ii dau 150 de euro ... Cine s-a mai intalnit cu asa ceva ? Oare chiar au muncit ? Ca mi-ar parea rau sa fiu eu teparul... Asta e nesimtire pe fata ! |
Posted 18 April 2019 - 07:55

La chestii din astea se trimite pe email oferta, se semneaza un contract, se stie clar ce si cum.
Ca altfel, sunt doar vorbe. Cum a zis si duduia ca te face primul, asa poti sa zici si tu ca ai platit. Cand o sa fii primul, atunci o sa-i ajunga si banii ![]() |
Posted 18 April 2019 - 08:18

vor sa te faca de bani. da-le cu jet. seo se face organic, nu in 4 zile.
Edited by laffin, 18 April 2019 - 08:19. |
Posted 18 April 2019 - 09:33

daca te mai deranjeaza mult,intreaba-i de unde au nr tau sa te sune
|
Posted 18 April 2019 - 10:08

InitiatoruI a spus că are anunț cu noua sa afacere pe olx, deci acolo ar fi fost un număr de telefon prin care l-au contactat din senin.
Așa cum au spus și ceilalți, urcarea pe primele locuri se face într-un timp mai îndelungat urmând diferite cuvinte cheie legate de nisa respectivă, nu doar in câteva zile. |
|
Posted 18 April 2019 - 10:51

150 EUR pentru promovarea unei afaceri (un site) online, deci presupun SEO, e foarte, foarte puțin.
Plus că o optimizare SEO se vede cel mai devreme după câteva luni, nu după 4 zile. |
Posted 18 April 2019 - 11:15

Daca imi spuneai, ti-as fi prestat acelasi serviciu pentru 100 de euro.
Spoiler
|
Posted 18 April 2019 - 11:21

de asta zic sa intrebe,daca ziice ca din anunt,atunci sa le spuna ca anuntul este de vanzare,nu de cumparare,daca nu pricepe,slujba
|
Posted 18 April 2019 - 15:08

Teparul in cazul asta esti tu.
Ai contractat servicii, s-au prestat serviciile si acum nu mai platesti si cauti scuze sa nu platesti. Deaceea avansul si plata in avans e lucru sfant la prestare de servicii, ca se dau tepe, dupa ce se vad cu serviciul prestat uita sa plateasca. |
|
Posted 18 April 2019 - 15:50

MembruAnonim, on 18 aprilie 2019 - 07:47, said:
Mai țineți minte ataferile cu âcasting pentru copiiâ? E la fel și cu promovarea afaceriii. Singura dovada palpabilă ar trebui să fie creșterea cifrei de afaceri. Altfel, sunt doar taxă pe prostie. Am patito si pe aia cu casting ! ![]() projectfp, on 18 aprilie 2019 - 15:08, said:
Teparul in cazul asta esti tu. Ai contractat servicii, s-au prestat serviciile si acum nu mai platesti si cauti scuze sa nu platesti. Deaceea avansul si plata in avans e lucru sfant la prestare de servicii, ca se dau tepe, dupa ce se vad cu serviciul prestat uita sa plateasca. Tocmai ca nu vreau sa fiu eu teparul ! Daca voiam nu mai scriam aici ! Dar nici sa dau 150 de euro degeaba .... |
Posted 18 April 2019 - 21:11

Posted 24 April 2019 - 15:14

Buna ziua! Acea "domnita draguta", eu sunt! De ce nu spuneti oamenilor cum se numeste afacerea? Le spun eu: Magnetic drive. Daca nu apareati, de ce mi ati dat datele personale sa va emit factura si contractul, dupa ce optimizarea a fost gata??? Poate verifica oricine ca atunci cand se cauta: instalatii gpl drobeta turnu severin, montaj gpl drobeta t.s., service gpl drobeta t.s., reparatii gpl, revizie gpl Drobeta T. S., apareti cu harta optimizata de noi. Acum cine e teparul???
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users