Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine
 The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...

Ce tip de monitor am nevoie pt of...
 Resoftare camera supraveghere

Laptop Gaming

Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...
 Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024
 

Salut, am cateva intrebari.

- - - - -
  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#1
TuryAK47

TuryAK47

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 16.04.2019
Salut, am 20 de ani acum un an am avut 135 kg la 1,80m inaltime si am slabit pana la 82kg in prezent. Sunt stabil cu greutatea ( nu iau in greutate ). Am o alimentatie oarecum acceptabila, incerca sa nu mananc fast food si mai mult mancare gatita ( nu cartofi, prajeluri ). Problema este ca am ramas cu surplus de piele, nu este foarte mult dar ma incomodeaza si vreau sa fac cumva sa scap de el. Am facut sala inainte si acum de o luna m-am reapucat si cresc in greutati la piept si tot dar in masa musculara nu prea. Plus ca surplusul de piele nu ma ajuta sa vad progresul de aceea m-am gandit sa-mi cumpar iWhey ca sa ajut procesul asta de a pune masa musculara ( ma gandesc ca daca pun mai repede masa musculara nu se mai observa asa surplusul de piele ). Vreau niste sfaturi despre cum pot trece de acest surplus in caz ca va aflati in aceeasi situatie sau ce proteine recomandati sa cresc mai repede in masa musculara.
Mersii anticipat pentru orice raspuns.

#2
Aldulescu

Aldulescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,794
  • Înscris: 04.01.2018
Ia legatura cu waterman.

#3
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Mersi Aldulescule.

În sfârșit cineva care mă apreciază și pe mine.

Deci. Operație estetică.

De la 135 de kile la 80 ai ceva piele pe tine.


Vorbesc despre inițiator aici nu despre Aldulescu.
Să n-avem discuții după aia. Posted Image

Quote




Scăderea masivă în greutate ca rezultat al chirurgiei bariatrice sau prin dietă şi exerciţiu fizic este o realizare importantă: starea generală de sănătate se îmbunătăţeşte, percepţia asupra propriului corp şi asupra vieţii în general , se schimbă şi noi posibilităţi pe plan personal sau social pot să apară.
Totuşi, ramân urme ale excesului ponderal anterior: falduri de piele în jurul abdomenului, pe coapse sau braţe, sâni cu aspect flasc, goliţi de conţinut, fese căzute. Pielea îşi pierde elasticitatea datorită faptului că a fost extrem de întinsă o lungă perioadă de timp, nereuşind să se retracteze suficient după pierderea în greutate.
În plus, excesul de piele poate cauza probleme la îmbrăcat, poate limita mobilitatea şi cauza o igienă defectuoasă. Dermatitele şi infecţiile sunt frecvente datorită frecării şi contactului prelungit între pliurile de piele. Nu în ultimul rând intervine problema cosmetică: pacienţii care au pierdut mult în greutate îşi doresc ca modul în care arată să reflecte imaginea pozitivă pe care o au despre ei.
În toate aceste situaţii singura soluţie de a îndeparta excesul de piele este reconturarea corporală prin chirurgie estetică.
Obţine cele mai bune rezultate!

Cele mai bune rezultate se obţin când:
  • Greutatea ta a rămas stabilă în ultimul an, fără să ai intenţia viitoare de a slăbi mai mult. Pentru rezultate optime pielea trebuie să-şi revină cât de mult posibil, iar starea de nutriţie trebuie optimizată pentru a avea o recuperare rapidă. Daca vei continua să slăbesti, vor reapare pliuri de piele, iar dacă te vei îngrăşa din nou, pielea, deja având o calitate proastă, se va întinde şi va prezenta vergeturi, iar cicatricile se vor lăţi

  • Starea ta generală de sănătate este bună. Dacă suferi de diabet sau ai probleme cardiace, acestea vor trebui tratate şi ţinute sub control.

  • Te hrăneşti adecvat. Anemia sau proteinele în cantitate mică interferă cu procesul de vindecare.

  • Nu fumezi. Fumatul trebuie oprit cu cel puţin 6 săptămâni înainte de operaţie, deoarece creşte riscul de apariţie a problemelor de vascularizaţie şi încetineşte considerabil vindecarea.

  • Ai o stare psihică bună. Orice intervenţie chirurgicală presupune un stres fizic şi psihic. Eşti pregatită psihologic?

  • Ai aşteptări realiste. Operaţia va îmbunătăţi enorm conturul corporal, dar nu vei ajunge la forma pe care o aveai înainte de îngrăşare.
Proceduri de remodelare corporală după scăderea masivă în greutate
ABDOMINOPLASTIA
Abdominoplastia implică îndepărtarea excesului de piele şi întărirea musculaturii abdominale. Incizia se plasează deasupra zonei pubiene şi merge de pe un şold pe altul, uneori putând fi prelungită spre spate dacă excesul de piele este circumferenţial şi nu doar pe abdomen. În cazurile cu exces mare se poate adauga o cicatrice verticală de la stern la pubis.
Când excizia pielii în exces se face circumferenţial, ca un brâu în jurul taliei, se obţine un lifting corporal inferior total cu efecte asupra abdomenului, părţilor laterale ale coapselor, feselor şi pliurilor toracice inferioare. Prin asocierea vibrolipoaspiraţiei pentru eliminarea grăsimilor, tehnica este mult mai puţin traumatică şi recuperarea este mai rapidă, cu rezultate estetice mai bune.
LIFTING DE BRAŢE
Remodelarea braţelor se obţine printr-un lifting de braţe: pielea şi grăsimea în exces se elimină cu preţul unei cicatrici plasate pe faţa internă a braţului care merge din axilă până la cot. Efectul se observă imediat, braţele au aspect tonic şi aspectul de “aripi de liliac” dispare.
LIFTING DE COAPSE
Liftingul coapselor se face prin excizia surplusului de piele cu incizii plasate la baza coapselor (spre zona inghinală) şi uneori, în funcţie de necesităţi, pe faţa internă a coapselor, până la genunchi.
VIBROLIPOASPIRAŢIA
Pentru pliurile de piele şi depozitele de grăsime de pe spate (pe linia sutienului şi sub acesta), soluţia este în majoritatea cazurilor vibrolipoaspiraţia. Metoda permite aspirarea cu succes a grăsimii restante prin incizii de 3 mm plasate în axilă. Postoperator, pielea se retractă mult mai bine decât in cazul lipoaspiraţiei clasice. Scoaterea excesului de piele (lifting toracic superior) este rezervată cazurilor în care pielea este subţire, cu elasticitate proastă sau când faldurile de piele sunt foarte mari. Incizia va fi ascunsă sub partea din spate a sutienului.
LIFTING MAMAR
Remodelarea sânilor se face prin diferite tehnici de lifting mamar (mastopexie) cu sau fără mărirea acestora cu implanturi de silicon. Tipul de mastopexie, respectiv plasarea cicatricilor se aleg în funcţie de excesul de piele şi de poziţia areolelor. Pot rezulta cicatrici în jurul areolelor şi vertical, până în şanţul de sub sâni, dar cel mai frecvent cicatricea va fi în ancoră.   
La ce trebuie să mă aştept?

Majoritatea operaţiilor de reconturare implică incizii în părţile mai puţin vizibile ale zonelor care trebuie tratate, eliminarea excesului de piele cu sau fără lipoaspiraţia grăsimii restante şi sutura atentă a inciziilor pentru a minimiza cicatricile.
Pentru rezolvarea completă pot fi necesare mai multe operaţii, efectuate în etape sau asociate. Schema de tratament este strict personalizată şi se stabileşte împreună cu pacientul, în urma discuţiei pentru evidenţierea zonelor care cauzează cel mai mare disconfort.
Postoperator pacienţii rămân sub supraveghere medicală timp de 24-48 ore în funcţie de necesităţi. Durerea este combătută cu antialgice şi se indică mobilizarea rapidă, pentru scăderea riscului de tromboze. Se va purta  un corset pentru limitarea umflăturilor şi a vânătăilor, iar inciziile vor fi acoperite cu plasturi impermeabili pentru a permite duşul, începând cu a doua zi postoperator.
Vindecarea inciziilor se face în 2-3 săptămâni, iar aspectul cicatricilor se va îmbunătăţi treptat până la un an postoperator.
Reluarea activităţilor fizice care nu presupun efort depinde de tipul de operaţie practicat, mergând de la a doua zi în cazul mastopexiei, liftingului de braţe sau lipoaspiraţiei,  până la o săptămână în cazul abdominoplastiei sau liftingului corporal inferior. Fiecare tip de intervenţie are particularităţile ei de recuperare care vor fi detaliate la consultul preoperator.
Rezultatele sunt vizibile aproape imediat, însă vei putea aprecia rezultatul final doar după câteva luni.  Noul aspect se va menţine pe termen lung dacă greutatea rămâne constantă şi vei avea un stil de viaţă sănătos.
Ce riscuri presupune operaţia?

Datorită cantităţii semnificative de piele care trebuie îndepărtată, cât şi a particularităţilor organismului după slăbirea masivă, riscurile sunt mai mari decât la chirurgia cosmetică standard. Sunt posibile sângerări, infecţii, desfacerea suturilor, necroza pielii, cicatrizare inestetică, asimetrii, tromboze. Toate aceste complicaţii pot fi evitate sau ţinute sub control printr-o atentă evaluare preoperatorie a fiecărui caz, luarea măsurilor de profilaxie necesare (antibiotice, anticoagulante, mobilizare rapidă, etc.), precum şi prin folosirea unei tehnici chirurgicale atraumatice.

https://www.reginama...masiva-greutate

Dacă ești craiovean sau oltean, de fapt nu contează, dacă ții la sănătatea ta, întreabă la clinica Dr. Ianoși din Craiova dacă fac așa ceva.

http://www.drianosi.ro/contact

Edited by waterman, 16 April 2019 - 12:23.


#4
Lipsum

Lipsum

    Moderator extrem de rău

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,722
  • Înscris: 29.01.2008
Din pacate, surplusul se va retrage in cativa ani. Cam intre 5 si 10 ani. Asta fara ajutor (operatie estetica).

#5
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Acestea sunt niște recomandări fără vreo valoare medicală. Mergi te rog la un consult de specialitate.

#6
bobitad

bobitad

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,383
  • Înscris: 24.09.2017
are dreptate waterman. cauta pe youtube obese to best. dupaia skin si o sa vezi ce si cum. omu ala trage de fiare de rupe si tot nu scapa de "loose skin".
eu as zice nu, la operatiile alea. ti-a expus si waterman efectele negative.

Edited by bobitad, 16 April 2019 - 12:34.


#7
TuryAK47

TuryAK47

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 16.04.2019
Multumesc mult pentru raspunsuri, banuiesc ca trebuie sa ma obinuiesc cu ideea ca asa o sa raman. Totusi as putea cumpara iWhey sau ce recomandati pentru proteine.

#8
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Stai bre potol cu chimicalele.
Fă sport și gata.

#9
TuryAK47

TuryAK47

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 16.04.2019
Ideea era ca nu le am cu alimentatia gen nu stiu ce ar trebui sa mananc sa cresc in masa musculara si ma gandeam ca nu imi iau destule proteine din mancare.

#10
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,863
  • Înscris: 20.10.2015
Mi se pare cam de necrezut 50kg + intr-un an
Daca stau sa ma gandesc ar insemna peste 10kg in prima luna...

#11
TuryAK47

TuryAK47

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 16.04.2019

 Tsunnnami, on 16 aprilie 2019 - 13:13, said:

Mi se pare cam de necrezut 50kg + intr-un an
Daca stau sa ma gandesc ar insemna peste 10kg in prima luna...
Chiar asa a fost. Am scazut foarte tare + fasting + calorii reduse la greu + cardio + program de sala si alergat separat.

#12
Menela0s

Menela0s

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 193
  • Înscris: 18.03.2019

 TuryAK47, on 16 aprilie 2019 - 13:02, said:

Multumesc mult pentru raspunsuri, banuiesc ca trebuie sa ma obinuiesc cu ideea ca asa o sa raman.
Flacau, trebuia sa te gandesti la consecinte INAINTE de a te indopa ca un porc. Acum, e cam tarziu...

#13
TuryAK47

TuryAK47

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 16.04.2019

 Menela0s, on 16 aprilie 2019 - 13:19, said:

Flacau, trebuia sa te gandesti la consecinte INAINTE de a te indopa ca un porc. Acum, e cam tarziu...
Eram inconstient si aveam o alimentatie foarte haotica, nu-mi pasa de aspect, stiu ca acum trebuie sa-mi port povara. Asta e macar acum decat niciodata.

#14
Menela0s

Menela0s

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 193
  • Înscris: 18.03.2019

 TuryAK47, on 16 aprilie 2019 - 13:18, said:

Chiar asa a fost. Am scazut foarte tare + fasting + calorii reduse la greu + cardio + program de sala si alergat separat.

De ce nu ai facut chestiile astea cand aveai 90 de kg?

#15
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,863
  • Înscris: 20.10.2015

 Menela0s, on 16 aprilie 2019 - 13:21, said:


De ce nu ai facut chestiile astea cand aveai 90 de kg?

In afara de flame, ce aduci pe subiectul asta?
Tu de ce n-ai fost destept acum 3 minute?
Intrebari de soimii patriei

#16
Menela0s

Menela0s

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 193
  • Înscris: 18.03.2019

 Tsunnnami, on 16 aprilie 2019 - 13:26, said:


In afara de flame, ce aduci pe subiectul asta?
Tu de ce n-ai fost destept acum 3 minute?
Intrebari de soimii patriei
Bai nene, eu am aproape 50 de ani de viata si peste 35 de ani de activitate sportiva. Niciodata nu am avut mai mult de 2 kg peste greutatea ideala.  Asa ca... ma lasi?

#17
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,863
  • Înscris: 20.10.2015

 Menela0s, on 16 aprilie 2019 - 13:34, said:

Bai nene, eu am aproape 50 de ani de viata si peste 35 de ani de activitate sportiva. Niciodata nu am avut mai mult de 2 kg peste greutatea ideala.  Asa ca... ma lasi?

Mi se ruoe in 14 de tine daca vii cu flame si cu critici proaste pe sunbiect.
CE VREI sa faca unu care are 135kg?????????????????
Ce rost are prostia aia de intrebare care mai si vine de un om de 50 de ani?
Vrei sa te lauzi? Fa-ti un subiect special si promit sa vin cu flori.
Il iau si pe AK47

#18
Kaffir2018

Kaffir2018

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 15.06.2018

 Menela0s, on 16 aprilie 2019 - 13:34, said:

Bai nene, eu am aproape 50 de ani de viata si peste 35 de ani de activitate sportiva. Niciodata nu am avut mai mult de 2 kg peste greutatea ideala.  Asa ca... ma lasi?

Perfectule!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate