Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amplificator auto

PC nu porneste dupa inlocuirea ba...

Recomandare intre 3060/3060 TI vs...

Boxa audio , avansat, RCF art 910...
 Concediere prin acordul partilor

Germana cuvantul "Gleich"

IPRS Baneasa - caracteristici SD...

Galaxy A13 5Gb probleme cu “...
 Termostat radiator blocat?

Radio FM prin Bluetooth catre Cas...

Intrebare concediu medical

Program editare video
 Montare tv pe perete

Partitionare mansarda

Recomandare casti in ear

Upgrade placa video onboard la AT...
 

Probleme cu un film

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
carstos

carstos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 07.02.2003
Salut,

Am un film cu extensia .mpg si se pare ca nu am codecul necesar.
Am incercat cu Gspot sa vad ce ii trebuie, dar degeaba.

Ce codec imi trebuie? Ma poate ajuta cineva?

#2
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,261
  • Înscris: 26.11.2001
MPG ?
Ar trebui sa mearga foarte bine cu Media Player.

Incearca si cu bsplayer dar dupa ce ai instalat ffdshow si l-ai setat pentru mpeg

#3
carstos

carstos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 07.02.2003
Am gasit. Se numeste Elecard. E prima oara cand aud de el.

#4
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
pai atunci poate vorba de mpeg2, la care trebuie instalate filtre de decodare. cele de la elecard sunt o varianta, dar daca ai placa nvidia (gef3,4) te sfatuiesc sa instalezi filterele care apeleaza rutinele hardware din ele (si deinterlace arata f. bine in cazul asta)

offtopic : poftim MTZ ca tot ma rugai mai demult sa iti dai o alternativa la Elecard...

Attached Files



#5
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Merci Gunx.
Intrebari: am instalat deja codecul de la elecard pe care il folosesc numai cand am nevoie (uneori se mai baga el peste divx-uri si de aia) si inca unul pe care il pun ca attachment. Daca instalez acest nou codec trebuie sa le "scot" pe celelalte sau numai unul dintre ele.
Daca da, cum e cel mai bine sa dezinstalez vechile codecuri (nu au uninstall, normal)?

Acest codec de la GunX contine si in iviaudio.ax. Acesta poate influenta sunetul AC3? Intreb asta deoarece am deja AC3 filter si as dori sa raman "pe el".

Astept un raspuns pana sa purced la instalarea acestuia.

enjoy,

Mtz

PS GunX, daca mai e ceva de zis pe aceasta tema si eu am omis, te rog...

Attached Files



#6
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
trebuie uninstalate alea logic...comanda regsvr32 necesita un /u in plus alaturi de numele *.ax-ului cu care ai instalat anterior celalalt filtru
abia apoi lansezi instalarea la cel nou. o sa vezi ca o sa-ti placa foarte mult...eu am mers cu cele de la main concept o vreme si sunt bunciele, dar astea sunt chiar super cool !

da, iviaudio se ocupa de redare pe mai multe canale, daca vrei sa ramai cu cel vechi, elimina-l din *.bat

#7
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
10x !

Mtz

#8
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Dar am o problema: filtrul pe care l-am pus in attachment (Ligos)si pe care il am instalat, contine Mpeg2Decoder.ax si Mpeg2Parser.ax si pe care nu le gasesc!
Singurul loc unde apar sunt in: C:WINDOWSLastGood.TmpSystem32 , dar nu aici ma asteptam sa fie. Le-am scos chiar si de aici, dar degeaba.

Cand deschid filmul mpeg2 cu BSPlayer sa zicem, la proprietati imi zice ca folosesc codecul de la Ligos si imi afiseaza fereastra cu setarile de la codecul Ligos MPEG Video Decoder si Ligos MPEG Splitter.

Daca folosesc optiunea MPEG-2.exe > remove codec, imi spune ca nu are ce sa dezinstaleze > codec files not found > nothing to remove.

Nu folosesc vreun filtru gen ffdshow dau vobsub si am instalalat WinDVD 4. Cam asta e.

Mtz

#9
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
trebuie sa umblii in registrii. fie cu comanda aia /u si numele *.ax fie manual cu search, cred

#10
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,261
  • Înscris: 26.11.2001
GunX nu pot instala filtrele atasate de tine pe WinXP.

Also.. merg si cu Geforce4 MX.. NU ? :)

Exista suport hardware si pentru mpeg 4 ?

#11
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,261
  • Înscris: 26.11.2001
am rezolvat..

in fisierul bat trebuie sa scrie asa:

Quote

if exist %SystemRoot%System32iviaudio.ax del %SystemRoot%System32iviaudio.ax
regsvr32 /s iviaudio.ax
regsvr32 /s /u nvauddec.ax
regsvr32 /s nvviddec.ax
pause


#12
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Courage > tot nu merge.

Mtz

#13
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
courage o sa razi dar pe gef4mx au suport hardware superior celui de pe gef4 ti 4200 :D

cum ti se par ? ;)

mtz vezi ca regsvr32 ala in win9x e in system si in winxp e in system32, ruleaza de acolo toata gramada de fisiere

#14
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,816
  • Înscris: 26.11.2001
install si uninstall pentru filtre

#15
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
am zis si pe CG, vedeti ca partea de decodare audio, deci fisierul cu "aud" in nume nu prea merge bine...se baga si peste decodari diferite de mpeg2 si este bugy la greu (cel putin la mine pe SBLive!)

atentie si testati inainte sa nu va dati SOul peste cap

#16
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
>Exista suport hardware si pentru mpeg 4 ?

no way

#17
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,261
  • Înscris: 26.11.2001
Ar fi o gaselnita extraordinara. Ma intreb daca va aprea vreodata :P

#18
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
stai, nu exista pe geforce-uri. in rest evident ca exista, de la placi pt tv-out la unitati stand-alone.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate