Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Cum de au ajuns tot felul de ... în conducerea P.S.D.-ului.

* * * * - 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
43 replies to this topic

#19
Imperathor

Imperathor

    Dictator perpetuu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,099
  • Înscris: 03.07.2008

View Postgeorge_alexandru, on 15 aprilie 2019 - 16:37, said:



Text simplu, concluzii anapoda.

Ie greu... data viitoare pune un desen.

Care-i definitia unui tip care poate citi un text simplu dar nu-l poate intelege?

#20
Trexman

Trexman

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,370
  • Înscris: 11.11.2017

View Postdjl, on 15 aprilie 2019 - 15:58, said:

Dar oricât de ... au fost vechii P.S.D.-işti, măcar aveau un minim de cultură generală sau cel puţin când ieşeau la interviuri nu scoteau pe gură non-stop prostii. Prefereau în general ca poporul să fie prost, dar atrăgeau în partid şi oameni mai educaţi.

Asta vor ei să percepi despre ei („gaslighting”) și să te fraierească în ultimul hal. Dacă Năstase ar fi ros la lucrarea de doctorat, m-aș mira să nu-l găsească cu lucrarea contrafăcută.   
Percepția că sunt deștepți a fost atent construită pe seama unor certificate (diplome), să arate că ce tari sunt ei și ce proastă e lumea (e mai ușor să-ți faci o diplomă de doctorat dacă ai pile, relații speciale și bani cu nemiluita furați; pe care omul de rând nu le are), numai ca la final să-ți virezi din miliardul ăla de dolari din off-shore, să faci o „asociație” cu un nume din politica veche românească, numai ca pe urmă să ți se îndeplinească râvna orgasmică de pigmeu, să fii apelat cu „domnule doctor”.

S-au săturat de vile, mașini și bani (bine, de bani nimeni nu se satură), așa că au urmărit de mai mult de un deceniu să devină „doctori” fiindcă trebuie, cumva, să aiureze lumea prin spălări personale cu tot felul de sofisticării ce țin de „nalta soțietate”. Ei, în sinea, inima & sufletul lor, tot nișe marțafoi & samsari ticăloși au rămas, nomenclaturiști și securiști, dar îi deranjează asta și au urmărit să se împletească cu tot felul de nuanțe ce ar da impresia de „spălare”, așa cum e titulatura de „doctor docent”.   
Așa vezi cum poliția și serviciile secrete s-au prostit pe aceeași speță: vor acum să fie doctori, nu să-și facă treaba, nu e bon ton dom'ne dacă nu-și bagă la pachet și un doctorat să dea bine la CV.

Nu te lăsa fraierit. Dacă ai ajuns să-i consideri pe PSD-iștii vechi drept oameni culți, înseamnă că, pentru tine și cazul tău, abureala & aiureala lor a avut succes. Mare greșeală.

Mare greșeală din partea ta să le dai nutrețul credibilității de oameni deștepți. Când au fost la guvernare, altceva în afară de „comisioane”, „mătuși/mame/bunici”, „industria românească e un morman de fier vechi” și „să vindem agenturililor, să mâncăm și noi ceva, să se ducă și copilu afară să învețe și să ne facem viloaie”, altceva ei n-au știu ce să facă pentru țară și oameni... dar acum, fiindcă în sufletul lor putret și inimă veninoasă, ei tot niște pigmei UTC-iști, sectoriști, tovarăși gardieni, adjuctanți (ș.a.m.d.) au rămas. Degeaba au doctoratele ălea dacă ei nu meritau să mai existe dacă se aplica lustrația împotriva lor și neamurile lor.

View PostWestPoint, on 15 aprilie 2019 - 16:13, said:

Simplu, si asta o spun din experienta proprie.
Fiecare in Romania care se inscrie intr-un partid o face din doua motive.

1. Sustinator pasiv a partidului si a politicii din programa acestuie

Pe scurt, fundamentaliștii și habotnicii.

View PostWestPoint, on 15 aprilie 2019 - 16:13, said:

2. Care spera sa ajunga in conducere si sa optina posturi mai cald decat inainte de inscriere. Asta inseamna, un loc mai bine platit si acces la osul pe care il rontaie partidul.
3. De obicei acestia de la 2. sunt oportunistii nu prea destepti, dar joaca in liga sefilor pentru ca sunt executanti. Astia sunt cei mai multi

Pe scurt, cozile de topor.

View PostWestPoint, on 15 aprilie 2019 - 16:13, said:

4. Daca se pierde vre-un tehnocrat sau un om inteligent, are si el 2 posibilitati. 1. Devine executant 2. Il dau ceilalti afara, sau atata umbla si il sicaneaza pana omul isi ia campii benevol.
5. De aceeia nici nu vezi in Romania politicieni prea destepti sau oameni de renume din alte domenii, pt. ca nu are chef sa stea la taklale si sa vada mizeriile unor persoane imbecile.

Mă îndoiesc de asta enorm, ba chiar insist să fie ștampilată drept un clișeu și un mit treaba asta cu oamenii deștepți & că nu vor să vadă mizeriile unor tâmpiți sau că n-au chef de trăncăneli în partid. Până și omul deștept are nevoie de ban să-și plătescă factura la curentul electric.   
Cunosc oameni care sunt membri ai clubului Rotary sau francmasoni & sunt niște scursuri. Îi duc căpățâna aia pe umeri, sunt oameni câtuși de isteți (genii nu sunt, totuși) pe care semidocții & cei ușor de impresionat i-ar respecta doar datorită năravului (o apucătură românească de pupat în cur cu alte cuvinte), dar sunt niște scursuri care se cred deasupra tuturor fiindcă umblă printre niște anturaje unde se umblă cu fumigene (un fel de „positive reinforcement” amestecat cu „[self-]confirmation bias”). Atât de rău au ajuns încât și-au dobândit aceleași apucături infecte pe care te-ai aștepta să le vezi la un grobian corupt, numai că ei se justifică în capul lor furtișagurile și mârșăviile deoarece că sunt „isteți” și că fac parte dintr-o formație exclusivă. „Affluenza” sau, mai românește spus, efectul „curtea regală franceză”

Așa că nu, eu nu cred asta că oamenii deștepți nu-i găsești în partide politice fiindcă sunt niște stâlpi ai integrității și demnității infailibile umile.

View PostWestPoint, on 15 aprilie 2019 - 16:13, said:

Dar asa a fost dintodeuna si in colectivele de lucru in societatea romaneasca. Daca nu te-ai dus la baut cu tot prostalaii de la servici, ai fost izolat si ti-au facut mizerii pana
te-ai saturat si ai plecat.

Sper că n-ai făcut aluzie ca oamenii să-și piardă din timp, să se ducă la birturile companiei, da? Sper că nu tragi de o fumigenă din asta insidioasă.

View PostWestPoint, on 15 aprilie 2019 - 16:13, said:

Si pentru ca eu am luptat ca in partdit sa ajunga cei mai destepti la conducere si delegati in Bucuresti, adica oamenii astia cu studii superioare si cu nume cunoscute, am fost invinuit ca fac pe intelectualul si am ceva impotriva proletariatului.

Constantinescu e văzut drept un om învățat. Degeaba.

Chiar și așa, sper că ai observat că strădania ta, să-i bagi pe cei deștepți, nu a avut rezultate. România nu și-a reconstruit economia cu ei în vârf. Oamenii deștepți, isteți, sunt oameni care nu vor să riște, nu vor să aibă responsabilități. Pe prost sau pe grobian, dacă îl faci în toate felurile, n-are probleme. Pe deștept, dacă nu i-a reușit sau a eșuat ceva, îi rămâne ștampila aia de „failure” tot restul vieții sale (din nou, exemplul Constantinescu) și-i afectează mai rău decât îl afectează pe grobian. Deci, automat, deștepții la care te referi tu nu vor să-și riște viața lor din împletiturile lor sofisticare desuete.

View Postbuyonevideo, on 15 aprilie 2019 - 16:15, said:

Romania chiar este tara tuturor posibilitatilor, poate mai ceva decis SUA.

Mai puțin atunci când e vorba să-i domini pe alții, în loc ca ei să te domine pe tine (geopolitic și geoeconomic, adică).

View Postgeorge_alexandru, on 15 aprilie 2019 - 16:16, said:

In trecut PSD fura mai cu stil, mai un comision, un contract cu dedicatie.... Guvernul Nastase era pe principiul "guvernam tara si ne tragem comision".

Nu s-a schimbat nimic. Același lucru l-a insinuat și Băsescu, că businessmanul care primește contracte trebuie ca o parte din bani să-i dea administrației pentru chefuri sau alte prostii (floricele, borduri), să-și facă plinul pentru campanii electorale.   
Chiar nu s-a schimbat nimic.
Însă, dacă tot l-ai dat pe Năstase exemplu, în ziua de azi nu se mai cântăresc televizoarele. Posted Image

View Post86-APP, on 15 aprilie 2019 - 16:30, said:

Așa este și în ziua de azi . Cu cît ești mai sus , cu atît ai legături mai puține cu viața reală , și viața este mai scumpă .

În ce sens „mai scumpă”?

Edited by Trexman, 15 April 2019 - 17:30.


#21
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,801
  • Înscris: 20.10.2015

View Postdjl, on 15 aprilie 2019 - 15:58, said:

Cum de au ajuns tot felul de ... în conducerea P.S.D.-ului

Simplu, pentru ca pesedeul a strans laturile ceausiste in randurile lor.
Lumea ii voteaza pentru ca .. sunt d-ai lor, multi il regreta pe Ceausescu, d-aia imi si pare bine ca l-au gaurit de i-a mers fulgii.
In randurile Partidului Comunist, nu se promova pe baza de competenta ci pe baza de lins, linguseli, santaj, spagi, nepotisme, orice in afara de competenta, fara rusine si pe fata.
O vezi pe tzatza de Dancila cat de proasta e de a ajuns CEO-ul Romaniei. Asta este ceea ce doreste poporul majoritar.
La fel Daea, Nicolicea.
Mai exista si cei mai isteti care se folosesc de prostia colegilor lor sa fure mai mult, folosindu-se de tantalaii din partid. Voiculescu, Valcov, Mazare, Ghita etc.

Totul incepe la politica cu care sunt apreciati si respectati membrii partidului.
Daca politica e competenta, atunci ai avea o tara ca Elvetia, daca politica sunt relatiile cu baronii, atunci ai ce vezi acum la PSD.
Lumea vede si voteaza dupa cat o duce mintea sau dupa interes

#22
morenno

morenno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 11.09.2007
...si care e rostul dezbaterii efectelor ad infinitum, ca nu ma prind?
cand te plangi devii o victima.
ignora, accepta, schimba situatia; in care din ele se incadreaza chestia de mai sus? in care se incadreaza cele mai multe mesaje?

ah, m-am prins, stiu care e rostul repetarii efectelor: sa arati ca nu controlezi situatia!
acum gandeste-te la majoritatea mesajelor...

miau, miau-ul este contagios.

Edited by morenno, 15 April 2019 - 18:33.


#23
EMotanuIO

EMotanuIO

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,497
  • Înscris: 05.07.2018

View Postciine, on 15 aprilie 2019 - 17:15, said:

E chestie de management .
Cand vrei sa stapanesti intodeauna pui in functii oameni slabi santajabili si supusi .
Uita-te in istorie cum procedeaza dictatorii, cum e organizata mafia, cum sunt organizate clanurile , nu au treaba cu competenta, decit cu loialitatea si interesul comun.

Smecherii acestia care conduc Romania sunt platiti sa o supuna , sa instaureze dictatura
Unde este chiodrutza si ue sa ne salveze?!?

#24
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,069
  • Înscris: 04.06.2007

View PostEMotanuIO, on 15 aprilie 2019 - 19:12, said:

Unde este chiodrutza si ue sa ne salveze?!?
La tine  nu e leac , nu te salveaza nimeniPosted Image [ https://4.bp.blogspot.com/-D-xA1R86hWY/WAtrmFaUOHI/AAAAAAAAImo/T5GXUE4EBZAOO5B6RT6qWjHgpktNDO19ACLcB/s1600/dlkq8ln2ypg.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://i.imgur.com/uyzFb4x.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by ciine, 15 April 2019 - 19:24.


#25
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,017
  • Înscris: 23.09.2005

View PostTsunnnami, on 15 aprilie 2019 - 17:49, said:

Lumea ii voteaza pentru ca .. sunt d-ai lor, multi il regreta pe Ceausescu, d-aia imi si pare bine ca l-au gaurit de i-a mers fulgii.

Culmea, de-aia s-au si grabit sa-l impuste, ca-l regretau. Posted Image

Aia care-l regreta pe Ceausescu sunt aia care nu conteaza.

Cat despre aia care conteaza... eu tare ma-ndoiesc ca soarecii care joaca pe masa isi doresc sa se-ntoarca stapanul casei.

Aici cred ca te-nseli, WestPoint a explicat mult mai bine ce se petrece in realitate.

Edited by Phobos, 15 April 2019 - 19:43.


#26
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,801
  • Înscris: 20.10.2015

View PostPhobos, on 15 aprilie 2019 - 19:35, said:

Culmea, de-aia s-au si grabit sa-l impuste, ca-l regretau. Posted Image

Aia care-l regreta pe Ceausescu sunt aia care nu conteaza.

L-au impuscat la revolutie pe Ceausescu, cativa doar, majoritatea au stat in case.
Iar revolutia pe 22 decembrie s-a petrecut in Bucuresti pentru ca au luat oamenii de la munca, daca 21 era vineri, pe 22 mai iesea dracu...

Chiar eu am auzit colegi d-ai mei, sa fie televiziune in culori, sambata liber, mancare, dar in rest sa nu se schimbe

View PostWestPoint, on 15 aprilie 2019 - 16:27, said:

Pai tu nu stii, ca pe vremea aia, cei mai descurcareti din localitate erau cei fara studii sau cel mult cu scoala generala terminata la FF?
Saracu inginer statea la carne la coada de seara pana dimineata pe scaunas.
Ala "descurcaretul" avea relatii si trecea pe la magazin seara dupa ce marfa se terminase, sa-si ridice partea "rezervata" din frigider.

Da, pentru ca e mai usor sa furi si sa inseli, prosti sunt destui, decat sa castigi onest.
Pentru ca asta se propaga si in ceausism si in pesedism

#27
Moinesti72

Moinesti72

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,026
  • Înscris: 30.07.2006

View Postdjl, on 15 aprilie 2019 - 15:58, said:

ca poporul să fie prost,

PSD-ul.este la fel de retard si de agramat ca si electoratul care il voteaza.

Intra intr-o institutie bugetara -alege-o tu - si vezi ce oameni lucreaza acolo.
"Lucreaza" e cam mult spus.

Edited by marius.bunu, 15 April 2019 - 20:02.


#28
EMotanuIO

EMotanuIO

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,497
  • Înscris: 05.07.2018

View Postciine, on 15 aprilie 2019 - 19:22, said:

La tine  nu e leac , nu te salveaza nimeniPosted Image [ https://4.bp.blogspot.com/-D-xA1R86hWY/WAtrmFaUOHI/AAAAAAAAImo/T5GXUE4EBZAOO5B6RT6qWjHgpktNDO19ACLcB/s1600/dlkq8ln2ypg.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://i.imgur.com/uyzFb4x.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
tu esti ursu da? :D

#29
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,017
  • Înscris: 23.09.2005

View PostTsunnnami, on 15 aprilie 2019 - 19:59, said:

L-au impuscat la revolutie pe Ceausescu, cativa doar, majoritatea au stat in case.

Asa e. Insa doar aia cativa au fost cei care au facut regulile jocului mai apoi, nu aia multi.

Multi se bucura ca Ceasca a fost impuscat, dar nu realizeaza ca tocmai impuscarea lui atat de rapida a permis gastii ce a preluat puterea sa conduca asa cum au condus, sa numeasca la putere pe cine au numit.

Nu vreau sa spun ca Ceasca n-a meritat sa fie executat, insa pentru Romania ar fi fost de departe mult mai bine ca el sa fie intemnitat si mass-media sa aiba acces la ceea ce ar fi avut si el de spus, ca sa poata sa auda oamenii si versiunea lui.

Sunt absolut sigur ca dupa o perioada, dupa ce-si revenea din socul initial si se consola cu gandul ca a pierdut definitiv puterea, ar fi avut multe de dat in vileag despre cei care au preluat puterea.

Eh, asta nu s-a dorit si asta a fost o mare pierdere pentru Romania.

De-aia s-au si grabit sa-l lichideze cat mai rapid.

De-aia ai si putut ei ca 10 ani sa faca absolut tot ce au vrut din tara asta, timp in care caracatita lor s-a intins si s-a intarit.

Abia dupa aia lumea a inceput incet-incet sa se mai trezeasca. Evident ca nu s-a trezit nici azi.

Insa daca am fi putut sa auzim ce are Ceasca de spus, eu zic ca ar fi accelerat mult procesul asta de trezire.

Nu degeaba pe Ceasca l-a asteptat la un aeroport (daca bine retin ce am auzit) un elicopter sau avion american in acele zile, ca sa-l scoata din tara, insa n-a mai ajuns sa se imbarce in el.

Edited by Phobos, 15 April 2019 - 20:23.


#30
MotanulAlb

MotanulAlb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 16.02.2019
Nu stiti nimic. Dar nimic. Spilul e sa completezi cap coada adeziunea psd:

Attached Files



#31
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,069
  • Înscris: 04.06.2007

View PostEMotanuIO, on 15 aprilie 2019 - 20:06, said:

tu esti ursu da? Posted Image
Nu te chinui, azi  te fac de bascalie de nu te mai spala nimeni.

#32
Hunor_66

Hunor_66

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,530
  • Înscris: 22.08.2016

View Postciine, on 15 aprilie 2019 - 17:15, said:

E chestie de management .
Cand vrei sa stapanesti intodeauna pui in functii oameni slabi santajabili si supusi .
Uita-te in istorie cum procedeaza dictatorii, cum e organizata mafia, cum sunt organizate clanurile , nu au treaba cu competenta, decit cu loialitatea si interesul comun.

Smecherii acestia care conduc Romania sunt platiti sa o supuna , sa instaureze dictatura
Exact cum lucreaza Securitatea.
Ce mai avem un pic de noroc, e ca se mananca si intre ei.

#33
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,801
  • Înscris: 20.10.2015

View PostPhobos, on 15 aprilie 2019 - 20:09, said:

Asa e. Insa doar aia cativa au fost cei care au facut regulile jocului mai apoi, nu aia multi.

Multi se bucura ca Ceasca a fost impuscat, dar nu realizeaza ca tocmai impuscarea lui atat de rapida a permis gastii ce a preluat puterea sa conduca asa cum au condus, sa numeasca la putere pe cine au numit.

Nu vreau sa spun ca Ceasca n-a meritat sa fie executat, insa pentru Romania ar fi fost de departe mult mai bine ca el sa fie intemnitat si mass-media sa aiba acces la ceea ce ar fi avut si el de spus, ca sa poata sa auda oamenii si versiunea lui.

Sunt absolut sigur ca dupa o perioada, dupa ce-si revenea din socul initial si se consola cu gandul ca a pierdut definitiv puterea, ar fi avut multe de dat in vileag despre cei care au preluat puterea.

Eh, asta nu s-a dorit si asta a fost o mare pierdere pentru Romania.

De-aia s-au si grabit sa-l lichideze cat mai rapid.

De-aia ai si putut ei ca 10 ani sa faca absolut tot ce au vrut din tara asta, timp in care caracatita lor s-a intins si s-a intarit.

Abia dupa aia lumea a inceput incet-incet sa se mai trezeasca. Evident ca nu s-a trezit nici azi.

Insa daca am fi putut sa auzim ce are Ceasca de spus, eu zic ca ar fi accelerat mult procesul asta de trezire.

Nu degeaba pe Ceasca l-a asteptat la un aeroport (daca bine retin ce am auzit) un elicopter sau avion american in acele zile, ca sa-l scoata din tara, insa n-a mai ajuns sa se imbarce in el.

Pericolul sa fie "reales" era mai mare decat aflarea secretelor despre Brucan si Iliescu.
Oricum dupa cate vad, lumea nu e impresionata cu ororile comunismului

Nu stiu ce-l astepta pe Ceausescu. Am auzit ca ar fi fost prins la Boteni, unde era un aeroport militar, de fugit a fugit cu elicopterul de pe cladirea parlamentului, ca aia am vazut "live".

#34
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,069
  • Înscris: 04.06.2007

View PostHunor_66, on 15 aprilie 2019 - 20:43, said:

Exact cum lucreaza Securitatea.
Ce mai avem un pic de noroc, e ca se mananca si intre ei.
Si cine e bree securitatea , lumineaza-ne ????

#35
Hunor_66

Hunor_66

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,530
  • Înscris: 22.08.2016

View PostTrexman, on 15 aprilie 2019 - 17:26, said:

Constantinescu e văzut drept un om învățat. Degeaba.
Pai o reusit Securitatea sa-l santajeze, dupa ce l-or bagat pe fiu-sau intr-o magarie de contrabanda.

Si o avut de ales: ori se retrage, ori fiu-sau face puscarie, ca probe erau beton.

View Postciine, on 15 aprilie 2019 - 20:45, said:

Si cine e bree securitatea , lumineaza-ne ????
Serviciile actuale.
SRI, SIE, SPP, STS, 2 si-un sfert, DGIA etc.
Construite pe bazele si pe oamenii fostului Departament al Securitatii din Ministerul de Interne al RSR.
Aia care si-or obtinut libertatea si is de capu' lor din '89 incoace.

#36
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,069
  • Înscris: 04.06.2007

View PostHunor_66, on 15 aprilie 2019 - 20:52, said:


Serviciile actuale.
SRI, SIE, SPP, STS, 2 si-un sfert, DGIA etc.
Construite pe bazele si pe oamenii fostului Departament al Securitatii din Ministerul de Interne al RSR.
Aia care si-or obtinut libertatea si is de capu' lor din '89 incoace.
Bingoo... ai nimerit cu rahatul in ventilatorPosted Imagece-mi placa fentele tale  in loc sa vedem esenta
https://www.libertat...ohannis-2602918
Stiu, si Ungaria vrea o ciosvarta din cadavru

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate