Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
NOI TESTE RO-ALERT! Daca prim...

Cum aflu in ce tara se afla o anu...

Cum scap de plata TVA-ului?

alcool etilic vs droguri ilegale
 WST - numar de inmatriculare

Schimbare Yala aplicata ciudata

Placa de baza pentru combo 3700x ...

Pachet la penitenciar
 Splitter tv - diferenta dintre fr...

Receptoare second-hand?

Conectare masina de spalat vase l...

Fast & Furious Presents: Hobb...
 probleme care se pot inrautati

Apartament cu modificari - releveu?

Viteza upload 4G

Recomandare hamac in camera
 

Terminal pentru interfon de bloc electra pam 255

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
GabyF

GabyF

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 27.09.2006
Se pare ca n-am interfon, cum pot sa bag un terminal in casa ? Firele sunt trase in casa, ce terminal sa iau, eventual daca se poate si cu un telefon normal ? De curand sunt mutat aici, mai multe informatii n-am, fostul proprietar avea un telefon din acela care se agata in perete, ma gandesc ca era pe post de telefon.

Pe interfonul de jos scrie electra PAM 255 - BREVET RO 113510 pe cartele scrie 05959

#2
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,202
  • Înscris: 31.03.2012
Intreaba aici:

SUPORT TEHNIC
Telefon/Fax 0232 241.923
Mobil 0756 135.156 | 0749 146.702
suport@electra.ro
cornel.sales@electra.ro

#3
rumegus

rumegus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,527
  • Înscris: 03.04.2011
Ar trebui sa mearga un telefon normal. Vezi sa aiba comutator pt puls/tone.

#4
Pololica

Pololica

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,653
  • Înscris: 04.01.2015
Interfoanele Electra sunt cele mai raspandite prin Bucuresti (probabil si prin tara, dar trebuie sa confirme si colegii de forum).

In teorie, poti sa bagi orice interfon compatibil cu firele.

#5
corinadaniela

corinadaniela

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 6,373
  • Înscris: 05.06.2009
discuta cu administratorul sau casierul blocului, te vor pune in legatura cu firma care a instalat sistemul si care asigura mentenanta/reparatiile.

#6
GabyF

GabyF

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 27.09.2006
Comanda de deschidere de pe telefon este cumva tasta 0, cu tel setat pe puls ?

#7
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,122
  • Înscris: 25.01.2007
in principiu da.

#8
GabyF

GabyF

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 27.09.2006
Nu merge, nici macar nu suna

#9
gabimilo1

gabimilo1

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 10.01.2011
salut,

nu stiu daca te ajuta - vezi ca unele telefoane functioneaza cind le alientezi pe firele de la exterior iar altele pe cele de la interior.

vezi daca mufa care intra in telefon are 4 fire sau doua

daca are doua, vezi daca sint cele de la nterior sau cele de la exterior (de obicei sint cele de la interior).

Edited by gabimilo1, 15 April 2019 - 16:44.


#10
GabyF

GabyF

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 27.09.2006

View Postgabimilo1, on 15 aprilie 2019 - 16:43, said:

salut,

nu stiu daca te ajuta - vezi ca unele telefoane functioneaza cind le alientezi pe firele de la exterior iar altele pe cele de la interior.

vezi daca mufa care intra in telefon are 4 fire sau doua

daca are doua, vezi daca sint cele de la nterior sau cele de la exterior (de obicei sint cele de la interior).

mersi, o sa verific

Tot nu merge :( O sa iau un terminal de aici https://www.a2t.ro/i...audio-ia02.html

Nu inteleg cum se face separarea apelurilor cu doar doua fire. Acest terminal trebuie programat cumva sa sune cand e apelat ap meu ?

#11
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,186
  • Înscris: 22.07.2004
Nu merge cu un telefon normal.
    Trebuie sa ai buton care comanda deschiderea usii si buton cu care raspunzi sa poti vorbi cu cel care asteapta la interfon.
     Telefonul si interfonul sunt 2 aparate complet diferite.
     In plus interfonul are mai multe fire.


Suni la un vecin si intrebi ce aparat are.
     Cu montatul o sa fie mult mai dificil.

#12
eugeniusro

eugeniusro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 21.08.2005
Ai patru fire acolo, o masă , date, comunul la date și tensiunea de alimentare, poate te ajută manualul ăsta dar primul lucru care trebuie să îl faci este să vezi ce aparat are vecinul și poate e de acord să te lase să vezi și cum sunt conectate firele fiindcă indiferent ce scrie în manual depinde ce a fost în capul meseriașului care a legat instalația.

#13
gabimilo1

gabimilo1

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 10.01.2011
e cam asa cum zice @cspot mai sus, si eu stiam ceva ca nu ar merge pe interfon de electra un telefon obisnuit (tot pe aici citisem ) dar m-am gindit ca intre timp a aparut vreun model mai nou care sa suporte un telefon dar se pare ca nu e asa...

probabil electra vinde un model cu terminalele aferente dedicate - prosti ar fi sa faca altfel...

solutia cea mai buna e tot la colegul de mai sus - vezi ce terminale au vecinii si iei la fel - eu am de exemplu unul diferit de cel din linkul tau - am din ala paralelipipedic cu buton de volum cu 3 pozitii.

la legaturi e mai dificil putin.

#14
tytysor

tytysor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,587
  • Înscris: 02.09.2006

View Postcspot, on 15 aprilie 2019 - 18:29, said:

Nu merge cu un telefon normal.
Trebuie sa ai buton care comanda deschiderea usii si buton cu care raspunzi sa poti vorbi cu cel care asteapta la interfon.
Telefonul si interfonul sunt 2 aparate complet diferite.
In plus interfonul are mai multe fire.


Suni la un vecin si intrebi ce aparat are.
Cu montatul o sa fie mult mai dificil.
Prostii! majoritatea instalatiilor de interfonie merg pe doua fire si destule folosesc un terminal telefonic obisnuit!

#15
GabyF

GabyF

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 27.09.2006
Am gasit cartea tehnica pentru tipul de interfon la https://elektrotanya...f/download.html

Vad ca sunt chiar 5 fire pentru terminalul de apartament Posted Image

#16
acstech

acstech

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 08.04.2019

View PostGabyF, on 15 aprilie 2019 - 13:34, said:

Se pare ca n-am interfon, cum pot sa bag un terminal in casa ? Firele sunt trase in casa, ce terminal sa iau, eventual daca se poate si cu un telefon normal ? De curand sunt mutat aici, mai multe informatii n-am, fostul proprietar avea un telefon din acela care se agata in perete, ma gandesc ca era pe post de telefon.

Pe interfonul de jos scrie electra PAM 255 - BREVET RO 113510 pe cartele scrie 05959

Va trebuie un post de interior ELECTRA IA 02. Mergeti la un vecin si desfaceti postul si legati IDENTIC. Asta e tot, alt model nu va merge, gen telefon. Doar ce v-am zis eu e compatibil! Succes! Sau sunati la o firma specializata daca nu doriti sa il montati dvs.

Edited by acstech, 15 April 2019 - 22:05.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate