Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
NOI TESTE RO-ALERT! Daca prim...

Ajutor in excel

Solutie wireless sau poate wire

Cum aflu in ce tara se afla o anu...
 Cum scap de plata TVA-ului?

alcool etilic vs droguri ilegale

WST - numar de inmatriculare

Schimbare Yala aplicata ciudata
 Placa de baza pentru combo 3700x ...

Pachet la penitenciar

Splitter tv - diferenta dintre fr...

Receptoare second-hand?
 Conectare masina de spalat vase l...

Fast & Furious Presents: Hobb...

probleme care se pot inrautati

Apartament cu modificari - releveu?
 

Folosire card Raiffeisen Romania in Anglia

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
EarthMuziq

EarthMuziq

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 25.08.2008
Buna seara,

De aproape o luna, ma aflu in Anglia, avand in vedere ca tocmai vineri imi intra salariul, am vrut sa iau niste banii de pe cardul de Raiffeisen pe care l-am luat cu mine, pe card mai am aproape 1.000 lei, am fost la un bancomat de la Lloys Bank ca e chiar in zona unde stau, am introdus cardul, am tastat pinul si nu mergea sa fac nimic, imi tot aparea sa fac PIN-ul. Am fost la alta banca si apoi imi spunea PIN gresit.

Are cineva vreo idee? A mai patit cineva la fel?

#2
Lex404

Lex404

    Spune NU abuzurilor ⛔

  • Grup: Moderators
  • Posts: 29,785
  • Înscris: 19.04.2009
Poate ai PIN-ul blocat.

Cardurile de debit merg by default oriunde. Nu-i cine stie ce tehnologie spatiala.

#3
Kres

Kres

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,587
  • Înscris: 21.03.2019
Cred ca ai blocat cumva cardul prin introducerea unui PIN gresit. Incearca sa-l folosesti la cumparaturi sa vezi daca merge, apoi, dupa ce il deblochezi fa un card CURVE sau Revolut, ca sunt mai potrivite pentru bancomatele din UK.

#4
wiseguy76

wiseguy76

    just don't

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,865
  • Înscris: 24.05.2006
Daca e in lei, o sa platesti vreo 6 lei lira, pentru ca iti face conversie lei-euro-lire.

#5
pisty16

pisty16

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 381
  • Înscris: 01.02.2008
Ia in calcul faptul ca daca ai blocat PIN-ul este fff posibil sa fie nevoie sa ajungi intr-o sucursala Raiffeisen. Mai bine suna la ei.

#6
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 15,917
  • Înscris: 22.05.2003
1. Daca zice PIN Incorect, insemna ca nu e corect
2. Daca zice card blocat, atunci ai bagat de prea multe ori PIN-ul gresit.
3. Rzb va dori semnatura si prezenta ta fizica in Romania, pt ca asa e la romani, vrei sa scapi?

#7
buyonevideo

buyonevideo

    MV13 P5D :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,117
  • Înscris: 06.02.2016
Am folosit Reiffeisen acum 10 ani in Spania si BT anul trecut in Bulgaria, la bancomate, POS-uri... a mers lacrima.
Suna la banca si intreaba, asta trebuia sa faci imediat, nu sa intrebi pe forum.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate