Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Intoxicatie de la aliment din piata, ce e de facut ?
Last Updated: Apr 25 2019 10:49, Started by
alexander11
, Apr 13 2019 17:52
·
0
#19
Posted 13 April 2019 - 18:42
alx42, on 13 aprilie 2019 - 18:37, said:
Lasa ca nici la hypermarket nu e mai roza situatia. Acolo ti-o iei pe termen lung de la chimicale (pesticide, antibiotice..) Daca vrei sa fi linistit iti cresti tu animalele, sau macar ajuti o ruda de pe la tara sa o faca |
#20
Posted 13 April 2019 - 18:46
#21
Posted 13 April 2019 - 18:47
La tv ai vazut oricum cat de cat cizelat! Eu am vazut pe viu cum un nespalat, cu hainele de ziceai ca nu au fost spalate de vreun an, face branza!
Eu am 2 cunostinte de la care mai iau branza, dar de obicei din magazin. |
#22
Posted 13 April 2019 - 18:47
Menela0s, on 13 aprilie 2019 - 18:36, said:
Tu compari hypermaketul cu nespalatii care vand in piete? Branza din hypermarket nu e atinsa de mana de om. Ai auzit de HACCP? Stie nespalatul de cioban care face branza cu mana, ce-i aia? Dar, din nou: care este hipermarketul care ti-a garantat ca nici un produs nu prezinta sau nu poate prezenta probleme? |
#23
Posted 13 April 2019 - 18:48
#24
Posted 13 April 2019 - 18:49
Menela0s, on 13 aprilie 2019 - 18:42, said:
Prefer sa manananc "chimicale" decat sa stiu ca a pus un jegos mana pe alimentul pe care urmeaza sa-l ingurgitez (asa-zise produse "traditionale"). Am vazut la TV cum mulg animalele si fac branza cu mainile goale. |
#25
Posted 13 April 2019 - 18:51
#26
Posted 13 April 2019 - 18:52
Sincer, nu pre ai ce sa faci, pentru ca nu ai nicio dovada.
Desigur, poti merge la DSV, apoi sa speri ca vei merge cu ei de mana pana la vanzator (sperand ca il gasesti) si ii vor face ce? Il intreaba daca se spala pe maini dupa ce se duce la buda din funcdul curtii? Sau daca oaia e curata/spalata? Trebuie sa fii teribil de naiv sa crezi ca nenea care vinde in piata are notiuni si mijloace de implemetarea igienei. Chiar daca productia ar fi OK, ramane transportul, manevrarea si depozitarea. Foarte multi considera ca nu se intampla nimic pt ca inca suntem pe planeta, doar ca unii mai mor, aptii se kaka pe ei pana la moarte, dar spera ei ca o fac BIO! |
#27
Posted 13 April 2019 - 18:53
#28
Posted 13 April 2019 - 18:55
dexterash, on 13 aprilie 2019 - 18:47, said:
Eu cred ca ai mici probleme de viziune/intelegere. Exista destui "mici producatori" care respecta HACCP si pe care nu ii gasesti in hipermarketuri pentru ca, pur si simplu, nu pot produce volumele cerute de hipermarketuri. Dar, din nou: care este hipermarketul care ti-a garantat ca nici un produs nu prezinta sau nu poate prezenta probleme? Tu stii ce inseamna HACCP? Cum garanteaza aia de la tarabe, cand ei aduc marfa cu "papucul" si o bazaie musca toata ziua? Cat de "scarbosi" pot fi unii, de cumpara de la astfel de "comercianti" si "mici producatori"? |
|
#29
Posted 13 April 2019 - 18:57
pasilla, on 13 aprilie 2019 - 18:51, said:
Nici un hipermarket nu isi permite asa ceva. Acolo treburile sunt foarte stricte, desi mai pot exista si greseli, dar se corecteaza. pasilla, on 13 aprilie 2019 - 18:53, said:
De acolo de unde stiu ca sunt respectate normele sanitare. Menela0s, on 13 aprilie 2019 - 18:55, said:
Tu stii ce inseamna HACCP? Menela0s, on 13 aprilie 2019 - 18:55, said:
Cum garanteaza aia de la tarabe, cand ei aduc marfa cu "papucul" si o bazaie musca toata ziua? Cat de "scarbosi" pot fi unii, de cumpara de la astfel de "comercianti" si "mici producatori"? Edited by dexterash, 13 April 2019 - 18:58. |
#30
Posted 13 April 2019 - 18:59
Menela0s, on 13 aprilie 2019 - 18:36, said:
Tu compari hypermaketul cu nespalatii care vand in piete? Branza din hypermarket nu e atinsa de mana de om. Ai auzit de HACCP? Stie nespalatul de cioban care face branza cu mana, ce-i aia? Daa, daa, stim legendele astea... On suna neaparat la salvare, chiar si cu riscul sa te besteleasca aia nitel Si poate obtii si un certificat ceva de la ei.Dar important este sa fie vazuti toti de un cadru medical. |
#31
Posted 13 April 2019 - 18:59
Am inteles, e nasol sa cumperi din piata...dar, mie imi place branza de burduf ..nu se compara la gust cu cea din magazin....e altceva, total altceva ...acum, ce fac daca vreau sa cumpar branza de burduf ?
Edited by jimi91, 13 April 2019 - 19:00. |
#32
Posted 13 April 2019 - 19:00
#33
Posted 13 April 2019 - 19:00
dexterash, on 13 aprilie 2019 - 18:49, said:
Si zi asa - de unde crezi ca au producatorii de branzeturi laptele? [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Gtln3qWt9ic?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Cine a trait la tara si a avut vaci a baut lapte direct din tata vacii si nu sa mai imbolnavit....da acu cica daca bei asa nu e igienic Nu o fi tata igienic,dar una e sa simti gustu ala de aliment adevarat si una e sa bei apa colorata de la magazin... Edited by I2O, 13 April 2019 - 19:07. |
|
#34
Posted 13 April 2019 - 19:00
wb626ek, on 13 aprilie 2019 - 18:47, said:
La tv ai vazut oricum cat de cat cizelat! Eu am vazut pe viu cum un nespalat, cu hainele de ziceai ca nu au fost spalate de vreun an, face branza! Eu am 2 cunostinte de la care mai iau branza, dar de obicei din magazin. |
#35
Posted 13 April 2019 - 19:01
HAACP este un flux minim ce garanteaza procesarea unui produs de la ingrediente, pana la produsul final, respectand norme elementare de igiena, precum si transportul + depozitarea.
Toti pasii sunt controlati si reglementati. Ex: - oaia/vita este crescuta in conditii naturale/civilizate si e hranita in anumiti parametri. - mulsul este realizat automat, in conditii de igiena severa - laptele / produsul final este sterilizat (pasteurizare, sarare, afumare etc) - depozitare si manevrare in conditii igienice stricte si temperaturi controlate. Daca stiti voi ce cer Supermarketurile de la furnizori, ce controale sunt si ce certificari, ati ramane cu gura cascata. Daca iei produsul X de la supermarket si se intampla ceva, ei sunt in prima linie, de aceea sufla si in iaurt. |
#36
Posted 13 April 2019 - 19:02
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users