![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Care m-ati pus pe lista de ignorare ?
Last Updated: Oct 25 2021 11:44, Started by
Bursul
, Apr 12 2019 14:16
·
0

Posted 12 April 2019 - 20:41

Posted 12 April 2019 - 22:39

Eu am avut momente in care vroiam sa pun pe lista de ignore moderatorii . Habar nu aveti cat am incercat. Am facut si o sesizare la administratori sa permita asta ...da' na , nu-i democratie .I-am amenintat ca raman , i-am amenintat ca plec , i-am amenintat ca ma intorc ...nimic nu a avut efect . Tu oricum ești un simpatic. A, stai, nu vezi ce am postat acum ![]() |
Posted 13 April 2019 - 08:41

Nu stiu daca mai sunt si altii curiosi daca sunt pe lista de ignore a altora, dar eu vreau sa aflu sa nu ma mai obosesc sa le raspund. A fost alegerea lor, o respect. Pana la urma sper sa vada toata lumea titlul asta, chiar si cei care ma ignora si sa scrie aici. Multumesc pentru efort ![]() ![]() |
Posted 13 April 2019 - 08:46

Posted 13 April 2019 - 16:14

Lista de Ignore e utila mai mult pentru a scurta paginile, altminteri postarea "ascunsa" poate fi usor deschisa. Daca am ignora toti userii, ar iesi un soi de file manager
![]() Adesea citez mai mult pentru a oferi celorlalti useri un reper pentru propria postare si nu pentru interpelarea celui citat, insa ma enerveaza cand unii ma interpeleaza repetat si cu idei fixe. Mai interesanta ar fi intelegerea felului in care sunt selectate notificarile, dar nu vreau sa fac offtopic pe aceasta noua arie. |
Posted 13 April 2019 - 16:23

Bursule doar daca te apuci sa postezi mult si prost o sa ajungi in lista de ignore . deocamdata esti la grupa mica fata de altii
![]() |
Posted 13 April 2019 - 17:43

Nu stiu daca mai sunt si altii curiosi daca sunt pe lista de ignore a altora, dar eu vreau sa aflu sa nu ma mai obosesc sa le raspund. A fost alegerea lor, o respect. Pana la urma sper sa vada toata lumea titlul asta, chiar si cei care ma ignora si sa scrie aici. Multumesc pentru efort ![]() Edited by tfmercedez, 13 April 2019 - 17:44. |
Posted 17 April 2019 - 17:13

Quote Pai normal.. ti-am dat ignore de mult... pe linie.. nu de ieri sau de azi.. Ma enerveaza faptul ca nu pot sa dau ignore si moderatorilor.. ca si unora dintre ei le-as da ignore.. ![]() |
Posted 23 December 2019 - 01:31

cum dai ignore ca am cautat de mi-au iesit ochii?
n-am ce face ma silesc vreo doi... inteleg si respect orice parere dar mistocareala si cearta ieftina aduc in derizoriu ideea de dezbatere. donc? cine-mi spune? |
Posted 23 December 2019 - 02:02

Hai că m-ai făcut să mă uit prin lista de ignora(n)ţi, că ştiam că erau vreo doi pe-acolo, da' văd că le-am dat drumul să mişune liber prin Poiană...
|
Posted 25 October 2021 - 11:44

odastramosilor, on 23 decembrie 2019 - 01:31, said:
cum dai ignore ca am cautat de mi-au iesit ochii? n-am ce face ma silesc vreo doi... inteleg si respect orice parere dar mistocareala si cearta ieftina aduc in derizoriu ideea de dezbatere. donc? cine-mi spune? Vreau si eu sa stiu cum sa ignor pe Nea Ceasca si pe Bucsamobil . Sunt de departe cei mai nesuferiti . Multumesc anticipat ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users