![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Fumatorii de tigari home made / injectate
Last Updated: Sep 22 2023 15:34, Started by
argonaut
, Mar 15 2019 12:03
·
97

Posted 03 January 2023 - 11:17

An nou fericit .....referitor la Powermatic 3 + ...cam la 10000 de tigari de desfacut suruburile ( bineinteles dupa ce iese din garantie ....eu am avut 6 luni garantie la el ) si suflat cu aer comprimat.....
|
Posted 07 January 2023 - 12:22

Salutare si La multi ani!
A incercat cineva aceste tigari de foi https://www.tuburiap...sic-red-100-buc |
Posted 07 February 2023 - 16:41

niste tuburi care face tigara mai lite imi recomandatsi mie,multumesc
|
Posted 07 February 2023 - 22:46

Rothmans multifilter sau alte marci de tuburi multifilter.
|
Posted 08 February 2023 - 17:59

multumesc de raspuns
Edited by mihaiLLL, 08 February 2023 - 17:59. |
Posted 11 March 2023 - 09:51

Am mai spus, este ultima data cand spun.
Este disponibil putin peste1 kg de tutun foite rezultate din tigarile de foi. L-am adunat si pastrat inchis in pungi (vezi foto) si intr-o cutie (aroma de vanilie, miroase foarte bine) pentru un amic care voia sa il toace. Nu il mai vrea, iar eu cu toate ca ma tenta ideea, nu am timp de asa ceva. Prin urmare, urgent, cat se poate de urgent (maxim 10 zile), daca este cineva care le vrea (Bucuresti), sa lase un mesaj privat pentru a discuta cum intra in posesia lor. In lipsa unui doritor, cu certitudine va ajunge la gunoi. Multumesc. Attached FilesEdited by radudd, 11 March 2023 - 09:51. |
Posted 11 March 2023 - 16:41

radudd, on 11 martie 2023 - 09:51, said:
Am mai spus, este ultima data cand spun. Este disponibil putin peste1 kg de tutun foite rezultate din tigarile de foi. L-am adunat si pastrat inchis in pungi (vezi foto) si intr-o cutie (aroma de vanilie, miroase foarte bine) pentru un amic care voia sa il toace. Nu il mai vrea, iar eu cu toate ca ma tenta ideea, nu am timp de asa ceva. Prin urmare, urgent, cat se poate de urgent (maxim 10 zile), daca este cineva care le vrea (Bucuresti), sa lase un mesaj privat pentru a discuta cum intra in posesia lor. In lipsa unui doritor, cu certitudine va ajunge la gunoi. Multumesc. Sunt inetresat. |
Posted 14 March 2023 - 10:06

dar de ce nu folosesti frunzele?
iti cade jarul ?....eu le folosesc...ce am desfacut de pe tigari las la uscat dupa care le sfarm peste tutun ......ptr ca daca as folosi numai firicel imi ies tigarile cam " creioane " si trag greu din ele. |
Posted 18 March 2023 - 11:35

Salut,
Am si eu o intrebare, se pare ca forumul mai prinde viata, tacut pe aici in ultima perioada ![]() Am acasa mai multe tigari de foi din care tot fac mixuri dar pana acum nu am incercat sa le mixez cu tutun de rulat, motivul este ca imi tot cade jarul si as vrea o recomandare la ce tutun de rulat sa cumpar care are firul mai lung. 1 - golden virginia 2 - mac baren 3 - Bali Shag Ma gandesc sa pun tutunul de rulat in capatul tigari dupa care sa pun tutunul din tigari de foi pana la filtru, sper ca m-am facut inteles. |
Posted 19 March 2023 - 10:35

Si eu folosesc tutun din tigarile de foi dar nu cade jarul niciodata. E posibil sa ai problema asta din cauza aparatului cu care injectezi, daca este din cel cu arc sau a densitatii tutunului din tub, daca nu este distribuit uniform sau nu pui suficient tutun.
In ceea ce priveste tutunul de rulat, toate sortimentele pe care le-am incercat sunt de calitate, fine si aromate. Informatii specifice poti afla de pe topicul de rulate, cei de acolo cunosc mai bine caracteristicile marcilor de tutun. |
Posted 23 March 2023 - 11:25

Va salut,
Aveti o sursa de actualitate pentru tutun de injectat de calitate? Folosesc PM3+ pe nivel minim al densitatii cu tutun "kent" vrac la galeata. Tutunul este light, perfect petru mine, dar necesita tualetat( de bete,cotoare) si chiar umezit cu propilenglicol+aroma virginia pentru a-l tine legat cat de cat pentru ca se usuca in tigara si se goleste tubul in pachet. Aromatizarea cu solutia respectiva ii da un gust precum tigarile din comert si irita putin. Cel putin tutunul nu este puturos iar mirosil nu persista in masina sau in casa cum se intampla la tigarile din magazin. |
Posted 28 April 2023 - 13:38

Buna ziua, o intrebare pentru cunoscatori in aproximativ 2 saptamani voi merge la turci si ma gandeam sa imi iau tutun am vazut ca au pungi sigilate la 1kg dar nu stiu exact ce tutune este cum sunt cu marcile am vazut ca ar fi watson si alte nume de ale lor eu fumez senator white aveti idee ce tutun e mai bun si asemanator ca si tarie ? Va multumesc!
|
Posted 29 April 2023 - 20:18

zgm, on 28 aprilie 2023 - 13:38, said:
Buna ziua, o intrebare pentru cunoscatori in aproximativ 2 saptamani voi merge la turci si ma gandeam sa imi iau tutun am vazut ca au pungi sigilate la 1kg dar nu stiu exact ce tutune este cum sunt cu marcile am vazut ca ar fi watson si alte nume de ale lor eu fumez senator white aveti idee ce tutun e mai bun si asemanator ca si tarie ? Va multumesc! |
Posted 05 May 2023 - 11:39

flavyus1987, on 23 martie 2023 - 11:25, said:
Va salut, Aveti o sursa de actualitate pentru tutun de injectat de calitate? Folosesc PM3+ pe nivel minim al densitatii cu tutun "kent" vrac la galeata. Tutunul este light, perfect petru mine, dar necesita tualetat( de bete,cotoare) si chiar umezit cu propilenglicol+aroma virginia pentru a-l tine legat cat de cat pentru ca se usuca in tigara si se goleste tubul in pachet. Aromatizarea cu solutia respectiva ii da un gust precum tigarile din comert si irita putin. Cel putin tutunul nu este puturos iar mirosil nu persista in masina sau in casa cum se intampla la tigarile din magazin. |
Posted 06 June 2023 - 12:33

Buna ziua, o intrebare pentru cunoscatori in aproximativ 2 saptamani voi merge la turci si ma gandeam sa imi iau tutun am vazut ca au pungi sigilate la 1kg dar nu stiu exact ce tutune este cum sunt cu marcile am vazut ca ar fi watson si alte nume de ale lor eu fumez senator white aveti idee ce tutun e mai bun si asemanator ca si tarie ? Va multumesc! ce ai mai facut cu tutunul de la turci?ai reusit sa iesi cu el ?cum este calitativ? |
Posted 10 June 2023 - 05:02

Posted 11 June 2023 - 12:30

A încercat cineva noile țigări de foi Senator Torpedo CLASSIC și White produse în Germania?
Eu acum fumez țigări de foi Zimbru și as dori sa comand și senator torpedo. |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users