![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
T-34 (2018)
Last Updated: Apr 25 2019 11:36, Started by
tehnics
, Apr 01 2019 12:18
·
0

Posted 02 April 2019 - 09:20

Tancul T34 ca si Kalasnikovul sunt arme copiate, asta ca sa eliminam orice dubiu cu privire la ingeniozitatea sovieticilor. Problema este ca atunci cand produci mii de tancuri nu te mai intereseaza pierderile, de aceea sovieticii au iesit in avantaj numeric. Idem si cu conservele yakeilor Sherman care se aprindeau ca niste torte, degeaba un singur Tiger scotea din lupta 4-5 tancuri Sherman daca ele soseau pe front in numar urias. Daca vreti sa vedeti un film obiectiv despre WWII vi-l recomand pe acesta( e o mini serie compusa din 3 filme)... https://www.imdb.com/title/tt1883092/ Spionajul pe vremea WWII era la fel de mare ca in ziua de astazi doar ca metodele au evoluat. Informatia era si inca este mai pretioasa decat gramul de aur. |
Posted 02 April 2019 - 10:02

Panther a fost puternic inspirat de T34. A fost printre primele tancuri germane cu motor diesel.
Modelul anterior ,Panzer IV , tancul produs de nemti in cele mai multe exemplare ,avea motor cu benzina Maybach. |
Posted 02 April 2019 - 10:40

Nu stiu cat s-au inspirat nemtii dupa T-34, dar Panther NU a avut motor diesel.....A avut motoare pe benzina.
Chiar sunt curios de unde stii ca Panther au avut motoare diesel? (WOT nu e o sursa credibila) Tancul Panther s-a vrut un tanc care sa contracareze T-34, si s-a reusit asta. Un Panther era mult mai bun decat un T-34. Dar T-34 avea avantajul numarului net superior...si asta a fost decisiv. Edited by Malus_Dacus, 02 April 2019 - 10:46. |
Posted 02 April 2019 - 11:02

Da corect. Proiectul DB(Daimler Benz) propus era diesel. Proiectul castigator MAN era pe benzina.
|
Posted 02 April 2019 - 12:55

Panther a fost puternic inspirat de T34. |
Posted 02 April 2019 - 13:06

Tancurile nemtesti erau superioare la:
- antrenamentul echipajelor - comunicarea intre tancuri + organizare - tunurile montate pe tanc (la panther si tiger) + optica folosita, care permitea lovituri precise la distante mari (peste 800 ... 1000 ... 1200 m) -blindaj Tancurile rusesti erau mai bune: - ca manevrabilitate - aveau motoare si tren de rulare (suspensii+senile) mai fiabile si mai potrivite pentru zonele in care luptau. - erau mult mai multe Si pana la urma, numarul a facut diferenta... Edited by Malus_Dacus, 02 April 2019 - 13:21. |
Posted 02 April 2019 - 13:43

Ca sa va faceti o idee hai sa facem un exercitiu de imaginatie....sa zicem ca mergem impreuna in excursie, eu vin cu Maybach sau Porsche si prietenul vine cu Logan sau Volkswagen, desi masina mea este net superioara decat a prietenului, ei bine pe mine ma costa de 10 ori mai mult reparatia plus durata reparatiei....plus ca prietenul isi mai poate cumpara inca un Logan sau chiar doua pe cand eu nu....
Cam asa au stat lucrurile si cu T34 vs.Panther sau Tiger |
Posted 02 April 2019 - 13:51

Ca sa va faceti o idee hai sa facem un exercitiu de imaginatie....sa zicem ca mergem impreuna in excursie, eu vin cu Maybach sau Porsche si prietenul vine cu Logan sau Volkswagen, desi masina mea este net superioara decat a prietenului, ei bine pe mine ma costa de 10 ori mai mult reparatia plus durata reparatiei....plus ca prietenul isi mai poate cumpara inca un Logan sau chiar doua pe cand eu nu.... Cam asa au stat lucrurile si cu T34 vs.Panther sau Tiger Este interesant un clasament al modelelor avute pe front si inter-operabilitatea pieselor. |
Posted 03 April 2019 - 12:17

Eu l-am vazut acum 2 zile.
Film rusesc dupa tipar americano-chinez. Dar este facut meserias si este chiar placut de vazut. Mai ales ca nu moare nimeni(important).Happy-end. |
|
Posted 03 April 2019 - 12:21

Sincer sa fiu, mie imi place cum suna limba rusa...acel accent. Are un farmec anume pentru mine.
|
Posted 03 April 2019 - 18:28

Posted 03 April 2019 - 19:20

Iata filmul pe youtube: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/BE6jkA56I-o?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 03 April 2019 - 20:32

Posted 03 April 2019 - 22:26

Asa, nu-i acelasi film.
![]() L-am vazut, a fost bun. Ma refer la cel pus de initiator. |
Posted 04 April 2019 - 09:58

Nu stiu dar cel de pe YT nu este acelasi cu cel din trailer. Poate sunt doua variante. Desi actorul principal pare fi acelasi.
Am mai vazut faza asta la un alt film suedez - Girl with Dragon Tatoo (cartea originala Barbati care urasc femeile - Stieg Larsson). La filmul asta exista si o varianta americana care diferea de cea suedeza. Oricum varianta suedeza a fost mult mai buna. Uite aici. Varianta suedeza este cea din 2009. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/et6Zr9ZoR9Y?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by tehnics, 04 April 2019 - 09:58. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users