![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Plic Metropolitan Life Ajutor
Last Updated: Mar 31 2019 15:31, Started by
IulianXD
, Mar 31 2019 14:35
·
0

Posted 31 March 2019 - 14:35

Salut am recitit din nou acea scrisoare si zice în felul următor "ne bucurăm să vă anunțăm că in data de 15 03 2019 dumneavoastră ați dobândit calitatea de participant la fondul de pensii administrat metropolitan life in baza procesului de repartizare aleatoriu ..... .Ca urmare a dobîndirii calității de participant la fond o parte din CAS-UL platit lunar de dumneavoastră catre sistemul public de pensii respectiv 3.75% va fi virat in contul dvs individual de pensie de la Fondul de pensii administrat ..Metropolitan life numărul contului fiind ... ! Are idee cineva ce poate fi? Mentionez ca nu am fost angajat până acuma dar sunt in luna a 5 a de șomaj..Imi cer mii de scuze daca deranjez cu ceva ..puteam atașa o liza dar nu stiu cum sau nu se poate. (Am 20 ani)
|
Posted 31 March 2019 - 14:57

Felicitari. Este exact ce scrie acolo.
De ce nu continui aici? https://forum.softpe...e-plic-ajutoor/ Edited by buyonevideo, 31 March 2019 - 14:57. |
Posted 31 March 2019 - 14:58

intrebarea mea e, de ce esti o putoare si ai somaj in loc sa muncesti la 20 de ani?
|
Posted 31 March 2019 - 15:01

ai un numar unic acolo si maine le dai un telefon.asta daca ti-e adesata tie scrisoarea te uiti la cnp parca este trecut acolo undeva
|
Posted 31 March 2019 - 15:02

Pupama da ce te intereseaza ? Dacă ai de raspuns concret la intrebare daca nu , nu mai comenta
|
Posted 31 March 2019 - 15:04

Salut am recitit din nou acea scrisoare si zice în felul următor "ne bucurăm să vă anunțăm că in data de 15 03 2019 dumneavoastră ați dobândit calitatea de participant la fondul de pensii administrat metropolitan life in baza procesului de repartizare aleatoriu ..... .Ca urmare a dobîndirii calității de participant la fond o parte din CAS-UL platit lunar de dumneavoastră catre sistemul public de pensii respectiv 3.75% va fi virat in contul dvs individual de pensie de la Fondul de pensii administrat ..Metropolitan life numărul contului fiind ... ! Are idee cineva ce poate fi? Mentionez ca nu am fost angajat până acuma dar sunt in luna a 5 a de șomaj..Imi cer mii de scuze daca deranjez cu ceva ..puteam atașa o liza dar nu stiu cum sau nu se poate. (Am 20 ani) S-a intamplat asta pentru ca nu ai optat tu pentru una din companii, si s-a ales de catre stat una pentru tine. S-a intamplat asta pentru ca ai inregistrat venituri (chiar si din somaj).
intrebarea mea e, de ce esti o putoare si ai somaj in loc sa muncesti la 20 de ani? Si pentru ca asa e legea. |
Posted 31 March 2019 - 15:05

Si daca nu ma prezint la sediu la ei se va întâmpla ceva? Ca trebuie sa ies din țară cu niste probleme .Mersi mult un rasp concret
|
Posted 31 March 2019 - 15:10

Nu trebuie sa te prezinti nicaieri. Nu ai de ce. Procedura e completa.
Ei doar te-au instiintat ca esti deja repartizat la ei si esti clientul lor de acum incolo si ca la ei va vira statul acei banuti. Doar daca vrei sa schimbi compania trebuie sa te duci sa faci o solicitare de a te muta la compania aleasa de tine, dar nu iti recomand sa faci asta deoarece sunt comisioane de transfer si oricum nu are rost pentru cativa lei care o sa fie depusi la ei de stat. Anual, primavara vei primi cate o instiintare de la ei cu soldul tau de pensie, asta daca nu vor fi nationalizate cum se aude ca e planul guvernului. Edited by projectfp, 31 March 2019 - 15:12. |
Posted 31 March 2019 - 15:16

am inteles , si am mai primit in plic o foaie ceva cu actulizare date, pe moment m-am speriat si eu si mama credeam ca m-a pensionat de la vârsta asta =))
|
|
Posted 31 March 2019 - 15:22

Asa, si ce, erau rau daca te pensionai ?!
Altii ar vrea asta de urgenta !!! Poti sa pleci unde vrei tu. Astia doar iti IAU bani deocamdata. Si, daca ai noroc, cind te pensionezi, iti DAU ceva bani inapoi. Deci.... deocamdata... te doare la basca. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users