Incarca imagini pe un subdomeniu pe domeniu
Last Updated: May 03 2019 18:00, Started by
printzul69
, Mar 27 2019 16:06
·
0

Posted 27 March 2019 - 16:06

Salut prieteni am tot cautat pe domnul google pe la americani ca romanii nu fac tutoriale de genul .. si nu am gasit o rezolvare la problema mea am un domeniu live si am foarte multe poze pe el si am vazut cateva idei faine cum ca faci un subdomeniu si cand incarci pozele pe domeniul respectiv ele se incarca pe subdomeniu. Siteul detine foarte multe poze imi ingreuneaza websiteul. Imi poate da cineva cateva exemple ? cum am spus si la inceput am gasit dar mereu diferite si voiam sa stiu varianta corecta mai pe romaneste. Va multumesc frumos !!!!
|
Posted 27 March 2019 - 16:12

treci resursele statice pe cedene, bos
Edited by laffin, 27 March 2019 - 16:13. |
Posted 27 March 2019 - 16:43

Folosește CloudFlare sau orice alt CDN. Dacă ai WordPress, folosește-te și de EWWW Image Optimizer, Photon de la JetPack
|
Posted 27 March 2019 - 19:53

Posted 27 March 2019 - 21:01

Pai ca să ne înțelegem, dacă o să pui imaginile pe un subdomeniu, site-ul tău se va încărca la fel de greu, în primul rând pentru că vor fi găzduite pe același server, în al doilea rând, oriunde le vei găzduii, dacă nu le vei optimiza cum trebuie, tot greu se vor încărca, chiar dacă le afișezi doar cu un link pe site.
|
Posted 27 March 2019 - 21:06

Pai ca să ne înțelegem, dacă o să pui imaginile pe un subdomeniu, site-ul tău se va încărca la fel de greu, în primul rând pentru că vor fi găzduite pe același server, în al doilea rând, oriunde le vei găzduii, dacă nu le vei optimiza cum trebuie, tot greu se vor încărca, chiar dacă le afișezi doar cu un link pe site. |
Posted 27 March 2019 - 21:10

Păi ok, am înțeles, dar nu este necesar să le afișezi pe toate
Folosește-te de jQuery și bagă cu Read More, așa vei afișa câteva poze și când vrei să vezi mai multe apeși pe buton și mai afișezi înca 10 sau câte vrei tu. https://codepen.io/maxds/pen/jgeoA |
Posted 27 March 2019 - 21:26

Păi ok, am înțeles, dar nu este necesar să le afișezi pe toate Folosește-te de jQuery și bagă cu Read More, așa vei afișa câteva poze și când vrei să vezi mai multe apeși pe buton și mai afișezi înca 10 sau câte vrei tu. https://codepen.io/maxds/pen/jgeoA |
Posted 28 March 2019 - 08:52

Cred că asta vrei să faci, un fel de CDN propriu: https://seo-hacker.c...cdn-site-speed/
|
Posted 28 March 2019 - 14:12

Cred că asta vrei să faci, un fel de CDN propriu: https://seo-hacker.c...cdn-site-speed/ |
|
Posted 28 March 2019 - 18:10

Pai ca să ne înțelegem, dacă o să pui imaginile pe un subdomeniu, site-ul tău se va încărca la fel de greu, în primul rând pentru că vor fi găzduite pe același server, în al doilea rând, oriunde le vei găzduii, dacă nu le vei optimiza cum trebuie, tot greu se vor încărca, chiar dacă le afișezi doar cu un link pe site. imaginile sunt pe server, dar ele se trimit pe CDN și de acolo se servesc vizitatorilor. se trimit o singură dată și pot fi servite către milioane de utilizatori din CDN, nu de pe serverul-mamă. |
Posted 29 March 2019 - 12:31

tu nu știi cum funcționează un CDN, este? imaginile sunt pe server, dar ele se trimit pe CDN și de acolo se servesc vizitatorilor. se trimit o singură dată și pot fi servite către milioane de utilizatori din CDN, nu de pe serverul-mamă. |
Posted 29 March 2019 - 17:23

tu nu știi cum funcționează un CDN, este? imaginile sunt pe server, dar ele se trimit pe CDN și de acolo se servesc vizitatorilor. se trimit o singură dată și pot fi servite către milioane de utilizatori din CDN, nu de pe serverul-mamă. la noțiuni sunteți toți experți ![]() |
Posted 29 March 2019 - 19:32

Posted 30 March 2019 - 07:15

De ce nu încarci pozele asincron adică nu tot o data cu site-ul...? Adică lazy load image: sa folosesti plugin de WordPress numit BJ lazy load...
Site-ul va merge mai rapid iar pozele se vor încărca separat... nu trebuie mutat nicăieri pentru performanța crescută .... Încearcă așa și vezi |
|
Posted 03 May 2019 - 18:00

De ce nu încarci pozele asincron adică nu tot o data cu site-ul...? Adică lazy load image: sa folosesti plugin de WordPress numit BJ lazy load... Site-ul va merge mai rapid iar pozele se vor încărca separat... nu trebuie mutat nicăieri pentru performanța crescută .... Încearcă așa și vezi |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users