Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ora exacta. Dar exacta, sa fie!

Problema golire butelie GPL ptr c...

Make Bucharest Great Again
 Cum cereti de la farmacie asa cev...

Aflare date card vechi

Inca un erou ucis - Justitiarul d...

Ceva in gat?
 Sistem de constructie UniBlock, e...

Probleme Gestiunea Financiara a În...

Ce masina AWD sa aleg?

Nu mai pot accesa anumite site-ur...
 Apartament 2 camere 1 singur apom...

Digionline nu merge cu fix sau mo...

schema corecta de conectare backu...

Cost utilitati
 

Incarca imagini pe un subdomeniu pe domeniu

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
printzul69

printzul69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 24.09.2013
Salut prieteni am tot cautat pe domnul google pe la americani ca romanii nu fac tutoriale de genul .. si nu am gasit o rezolvare la problema mea am un domeniu live si am foarte multe poze pe el si am vazut cateva idei faine cum ca faci un subdomeniu si cand incarci pozele pe domeniul respectiv ele se incarca pe subdomeniu. Siteul detine foarte multe poze imi ingreuneaza websiteul. Imi poate da cineva cateva exemple ? cum am spus si la inceput am gasit dar mereu diferite si voiam sa stiu varianta corecta mai pe romaneste. Va multumesc frumos !!!!

#2
laffin

laffin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,678
  • Înscris: 16.03.2007
treci resursele statice pe cedene, bos

Edited by laffin, 27 March 2019 - 16:13.


#3
marianwz

marianwz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 09.03.2019
Folosește CloudFlare sau orice alt CDN. Dacă ai WordPress, folosește-te și de EWWW Image Optimizer, Photon de la JetPack

#4
printzul69

printzul69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 24.09.2013

View Postmarianwz, on 27 martie 2019 - 16:43, said:

Folosește CloudFlare sau orice alt CDN. Dacă ai WordPress, folosește-te și de EWWW Image Optimizer, Photon de la JetPack
am la bunnycdn dar eu vreau sa scot pozele de pe domeniu pe subdomeniul. multumesc frumos

#5
marianwz

marianwz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 09.03.2019
Pai ca să ne înțelegem, dacă o să pui imaginile pe un subdomeniu, site-ul tău se va încărca la fel de greu, în primul rând pentru că vor fi găzduite pe același server, în al doilea rând, oriunde le vei găzduii, dacă nu le vei optimiza cum trebuie, tot greu se vor încărca, chiar dacă le afișezi doar cu un link pe site.

#6
printzul69

printzul69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 24.09.2013

View Postmarianwz, on 27 martie 2019 - 21:01, said:

Pai ca să ne înțelegem, dacă o să pui imaginile pe un subdomeniu, site-ul tău se va încărca la fel de greu, în primul rând pentru că vor fi găzduite pe același server, în al doilea rând, oriunde le vei găzduii, dacă nu le vei optimiza cum trebuie, tot greu se vor încărca, chiar dacă le afișezi doar cu un link pe site.
servarul este foarte bun este un vps puternic. imaginile sunt optimizate. dar din cauza pozelor foarte multe domeniul este incetinit

#7
marianwz

marianwz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 09.03.2019
Păi ok, am înțeles, dar nu este necesar să le afișezi pe toate

Folosește-te de jQuery și bagă cu Read More, așa vei afișa câteva poze și când vrei să vezi mai multe apeși pe buton și mai afișezi înca 10 sau câte vrei tu.
https://codepen.io/maxds/pen/jgeoA

#8
printzul69

printzul69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 24.09.2013

View Postmarianwz, on 27 martie 2019 - 21:10, said:

Păi ok, am înțeles, dar nu este necesar să le afișezi pe toate

Folosește-te de jQuery și bagă cu Read More, așa vei afișa câteva poze și când vrei să vezi mai multe apeși pe buton și mai afișezi înca 10 sau câte vrei tu.
https://codepen.io/maxds/pen/jgeoA
degeaba am peste 20 de mii de poze trebuie pe un subdomeniu sa usureze domeniul principal ..

#9
marianwz

marianwz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 09.03.2019
Cred că asta vrei să faci, un fel de CDN propriu: https://seo-hacker.c...cdn-site-speed/

#10
printzul69

printzul69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 24.09.2013

View Postmarianwz, on 28 martie 2019 - 08:52, said:

Cred că asta vrei să faci, un fel de CDN propriu: https://seo-hacker.c...cdn-site-speed/
moamaaa bai baiatule esti o mina de aur cu asta nu m-am gandit la asa ceva . ms frumos

#11
vali

vali

    forumist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,628
  • Înscris: 03.12.2001

View Postmarianwz, on 27 martie 2019 - 21:01, said:

Pai ca să ne înțelegem, dacă o să pui imaginile pe un subdomeniu, site-ul tău se va încărca la fel de greu, în primul rând pentru că vor fi găzduite pe același server, în al doilea rând, oriunde le vei găzduii, dacă nu le vei optimiza cum trebuie, tot greu se vor încărca, chiar dacă le afișezi doar cu un link pe site.
tu nu știi cum funcționează un CDN, este?

imaginile sunt pe server, dar ele se trimit pe CDN și de acolo se servesc vizitatorilor. se trimit o singură dată și pot fi servite către milioane de utilizatori din CDN, nu de pe serverul-mamă.

#12
printzul69

printzul69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 24.09.2013

View Postvali, on 28 martie 2019 - 18:10, said:

tu nu știi cum funcționează un CDN, este?

imaginile sunt pe server, dar ele se trimit pe CDN și de acolo se servesc vizitatorilor. se trimit o singură dată și pot fi servite către milioane de utilizatori din CDN, nu de pe serverul-mamă.
da dar eu vreau sa usurez si siteul mama am cumparat de la o firma spatiu cdn dar vreau ca imaginile din domeniul principal (uploads) sa se incarce pe un subdomeniu sa fie mai usor.

#13
marianwz

marianwz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 09.03.2019

View Postvali, on 28 martie 2019 - 18:10, said:

tu nu știi cum funcționează un CDN, este?

imaginile sunt pe server, dar ele se trimit pe CDN și de acolo se servesc vizitatorilor. se trimit o singură dată și pot fi servite către milioane de utilizatori din CDN, nu de pe serverul-mamă.

la noțiuni sunteți toți experți :)

#14
printzul69

printzul69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 24.09.2013

View Postmarianwz, on 29 martie 2019 - 17:23, said:

la noțiuni sunteți toți experți Posted Image
eu nu sunt ... daca eram nu mai cere-am ajutor aici !!!

#15
Sonic3R

Sonic3R

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 819
  • Înscris: 02.02.2011
De ce nu încarci pozele asincron adică nu tot o data cu site-ul...? Adică lazy load image: sa folosesti plugin de WordPress numit BJ lazy load...

Site-ul va merge mai rapid iar pozele se vor încărca  separat... nu trebuie mutat nicăieri pentru performanța crescută ....

Încearcă așa și vezi

#16
printzul69

printzul69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 24.09.2013

View PostSonic3R, on 30 martie 2019 - 07:15, said:

De ce nu încarci pozele asincron adică nu tot o data cu site-ul...? Adică lazy load image: sa folosesti plugin de WordPress numit BJ lazy load...

Site-ul va merge mai rapid iar pozele se vor încărca  separat... nu trebuie mutat nicăieri pentru performanța crescută ....

Încearcă așa și vezi
thema pe care o folosesc are lazi load am avut lazi load dar mai rapid vreau ..

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate