![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Huawei P30 Pro
Last Updated: Nov 30 2023 09:03, Started by
sergiu_gh
, Mar 26 2019 15:58
·
99

Posted 09 June 2023 - 15:27

Voi ce huse mai folosiți? Ringke ul meu începe sa se strice, mi-a salvat de multe ori telefonul in cei 3 ani de cand o folosesc, a meritat banii.
|
Posted 12 June 2023 - 08:43

Tocmai am luat ultimele 2 Nillkin nature de pe un site. E transparenta si sta putin peste camera si peste ecran(nu mult, dar are o buza. Daca nu trebuie sa fie transparenta, mai exista ceva variante, posibil pe stoc. Am avut experiente bune cu Ringke, Spigen si Nillkin, le consider peste medie. Nu prea se mai gasesc huse de calitate pentru el, mai ales transparente...majoritatea ar sunt okish, dar nu protejeaza camera.
Nillkin transparenta mai figureaza ca fiind in stoc pe utafan.ro si smartmobile.ro Edited by andrei80, 12 June 2023 - 08:43. |
Posted 15 June 2023 - 20:49

Vad ca de vreo săptămână nu mai funcționează scanarea codurilor qr cu aplicatia nativă (swipe in jos din homescreen si apasat pe penultimul buton din dreapta sus). Imi da un mesaj de eroare de retea...
Attached Files |
Posted 15 June 2023 - 23:04

Am update-uri disponibile vad la phoneclone si WhatsApp. Am vazut niste sugestii la ei pe forum cu clear cache pentru aplicatia de camera, adaugat de permisiuni sau chiar folosirea unui vpn, dar n-a rezolvat nimic.
|
Posted 16 June 2023 - 09:58

Vad ca de vreo săptămână nu mai funcționează scanarea codurilor qr cu aplicatia nativă Ca si hint: dacă codul QR duce către un link de site, acesta va fi deschis automat cu browser-ul nativ Android Viewer care nu are/nu știe history. Așa că dacă ai nevoie ulterior de acel link, e bine ca imediat să fie selectată optiunea din Android Viewer de a fi deschis cu browser-u tău uzual care iti inregistreaza si istoricul! |
Posted 16 June 2023 - 10:11

Posted 16 June 2023 - 18:11

Weather nu mai face update și site-ul spre care duce dacă dai cu degetul pe ceva zice că are certificatul expirat și nu merge. Ca să fie treaba bună, dimineață am remarcat că nu mi-a sunat alarma, pentru că a rămas doar o alarma ciudată pentru azi la 19, alarma principală pentru trezit și mers la muncă dispăruse...wtf se întâmplă?
Edited by andrei80, 16 June 2023 - 18:11. |
Posted 16 June 2023 - 19:37

Vad ca si la mine e fix la fel, last update e la 9:33, iar daca vreau să fac refresh primesc eroare de certificat ...
|
|
Posted 23 June 2023 - 09:32

Salutare. Înainte de a ieși din garanție în octombrie am schimbat bateria ocazie cu care au schimbat și carcasa. Practic telefonul e nou mai ales ca are folie și husa originala tip carte. Am pe drum un resigilat OPPO Find X5Pro la 2600.Daca OPPO arata impecabil voi a-ți face trecerea? Nu știu mai nimic despre OPPO acum ma pun pe studiat. Din ce am auzit cică Find X6/X6 pro deocamdată nici nu o sa îl livreze în EU.
Edited by L_aurentiu, 23 June 2023 - 09:32. |
Posted 23 June 2023 - 11:44

Find x6/pro este doar in China momentan. Din pacate grupul BBK (Oppo, 1+, Realme, Vivo) se retrag din Germania din cauza unor procese pierdute catre Nokia pentru patente de GSM, WiFi, etc. Sunt procese pe rol si in alte tari din Vest, cu sanse mari de retragere si de acolo daca pierd in continuare. Afacerile si viitorul raportat la Europa este foarte incert in acest moment. Ei spun (si momentan asa e) ca asta nu afecteaza suportul acordat terminalelor ce inca functioneaza pe acest continent. Acestea fiind spuse, Find x5 Pro este mult peste p30Pro, eu as face trecerea. Din pacate, alegerea este extrem de limitata in ceea ce priveste producatorii de telefoane de varf in acest moment. In afara de Samsung si Apple nu prea ai ce alege fara sa faci compromisuri mai mari/mici la ceva, iar acest lucru este in detrimentul utilizatorilor.
|
Posted 23 June 2023 - 21:55

Mare adevar ai spus.Samsung nu sunt fan /nu doresc pentru ca si fiindca (nu intram in detalii ca iar incepem discutii fara sfarsit). Oppo au probleme juridice , Huawei a pierdut GMS..... ori sunt eu hater ori.....dar mi se pare ca tot ce vine din China si are succes (P20PRO ,P30 PRO ,OPPO FIND X3PRO,OPPO FIND X3PRO, OnePlus 7 Pro sunt doar ultimele castigatoare ale smarphone-ul anului cum a zis https://eisa.eu/history/ ) se loveste de un zid. Asadar si prin urmare am o mare teama ca in ritmul asta vom avea exclusiv Samsung care datorita marketingului bun castiga mereu ca fiinb best -buy NU best product dar sper sa ma insel.Gata m-am decis in proportie de 90% ....vand p30 PRO pe Flip fara bataie de cap (iau intre 850-1000) si mai pun 1500 -1800 cash pentru un BEST SMARTPHONE nu pentru un BEST BUY ( fanii Samsung sa se abtina ).Multumesc inca odata pentru ajutor.
Edited by L_aurentiu, 23 June 2023 - 21:57. |
|
Posted 25 June 2023 - 06:16

Daca elimini din calcul Samsung si Apple, poti alege din : Motorola, Asus, Xiaomi.
Personal nu as alege un Xiaomi. Motorola au soft curat dar la camere sunt mid-range at best. Asus in schimb, cu al sau Zenfone 9 are cam de toate: ecran, baterie, camere, procesor, etc. A fost laudat de mai toti youtuberii din toate punctele de vedere. Mai ales ca are un corp relativ mic (nu este o paleta) la 5.9 inch diagonala ecran. Google dpmdv este exclus pentru ca nu se aduce oficial la noi in tara, si nu ai garantie cum trebuie la el. Telefoanele lor au avut tot timpul diverse probleme si abia acum au dat drumul (intr-un mod mai primar) la VoLTE. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users