![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Razvan Marin la Ajax pentru 12 mil de euro,in locul lui de Jong!
Last Updated: May 03 2019 08:46, Started by
Vlad_22
, Mar 25 2019 22:43
·
0

Posted 25 March 2019 - 22:43

"Ajax Amsterdam a ajuns la un acord cu Standard Liege pentru transferul lui Răzvan Marin, anunţă cotidianul olandez De Telegraaf.
Sursa citată susţine că mijlocaşul român îi va lua locul lui Frenkie de Jong, pe care "lăncierii" l-au vândut deja la FC Barcelona, în schimbul a 86 de milioane de euro. Suma de transfer ar fi de aproximativ 12 milioane de euro, potrivit unor surse apropiate clubului belgian, iar fotbalistul de 22 de ani ar urma să semneze un contract pe cinci sezoane. Olandezii scriu despre Răzvan Marin că este un fotbalist dinamic, un învingător şi că are un picior drept foarte bun. Pe scurt, genul de jucător potrivit pentru Ajax şi pentru ceea ce înseamnă mijlocaş modern. Răzvan Marin are un sezon foarte bun la Standard, echipă pentru care a marcat 5 goluri în 28 de meciuri, în actuala ediţie de campionat." Daca nu era roman,probabil ar fi dat vreo 30-40 milioane de euro pe el,dar e foarte bine si asa.De Telegraaf este cea mai importanta publicatie batava de sport,deci e cat se poate de serioasa mutarea. Articol original: https://www.digispor...-de-jong-633077 Articolul celor de la De Telegraaf: https://www.telegraa...de-jong-in-luik Edited by Vlad_22, 25 March 2019 - 22:54. |
Posted 26 March 2019 - 08:50

Sa-i fie de bine!
Sa speram ca va fi constant, nu ca altii care dupa ce se muta nu mai auzi de ei numai cand se duc la arabi pe bani multi, ca de altceva nu mai sunt buni. |
Posted 26 March 2019 - 10:25

Foarte bine. Mi se pare cel mai bun jucator al echipei nationale in acest moment. Produs al lui Hagi, sa nu uitam.
|
Posted 26 March 2019 - 11:27

Bravo lui.
Din punctul meu de vedere merita si sunt sigur ca nu o sa se opreasca aici. Sa speram ca nu o sa aibe parte de accidentari. Cred ca o sa fie peste Ianis de-a lungul carierei. |
Posted 03 May 2019 - 00:23

Bravo lui. Din punctul meu de vedere merita si sunt sigur ca nu o sa se opreasca aici. Sa speram ca nu o sa aibe parte de accidentari. Cred ca o sa fie peste Ianis de-a lungul carierei. Edited by Vlad_22, 03 May 2019 - 00:28. |
Posted 03 May 2019 - 08:46

Nu-l va da Gica la o echipa de doi bani, aia e sigur. Dar nici la Real, Barcelona, Juventus, Bayern, etc. nu va ajunge. Cam e ultimul tren daca vrea sa ajunga vreidata la o super-echipa. Acolo nu ajungi decat tot de la o echipa tare sau foarte tanar. Sau din pepiniera proprie, ceea ce nu e cazul.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users