![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Matriciala Epson LX-300+ si WinXP-Problema
Last Updated: Mar 07 2006 20:52, Started by
general
, Mar 07 2006 18:29
·
0

Posted 07 March 2006 - 18:29

A,m o imprimanta Epson LX-300+ pe care incerc sa o cuplez cu un computer cu XP. Nu vrea sa o vada nicicum. Am setat din bios Bi-direct si 378 dar nu vrea sa o vada nicicum. Cand scot cablul din computer se misca ceva in imprimanta (cam jumate de secunda misca tamburul/capul). Am pus ultimii dirveri pe LPT Prin 1, am mai schimbat prin bios cu ECP EPP dar ABSOLUT nimic.
Vreo idee? Mersi |
Posted 07 March 2006 - 19:15

Nu stiu daca exista driveri pentru LX-300+ si pentru xp. Ai incercat sa cauti?
|
Posted 07 March 2006 - 20:14

Sigur ca sunt, i-am instalat. O ignora total, ca si cum nu ar fi conectata. Am inteles ca si pe paralel cand gaseste un device nou apare mesajul cu New Hrdware Detected, la mine nu o aparut....
|
Posted 07 March 2006 - 20:52

deci lasa portul EPP+ECP ....normal epson-ul LX300+ este detectat automat de la win98 incoace.....cel mai probabil ai ars portul de pe imprimanta/calculator....
pune-i o hartie(bineinteles sa fie online imprimanta...adica ledul de la pause sa fie stins) si din windows dai start>run>cmd tastezi dir >prn si enter.......daca nu misca inseamna cel mai sigur portul de pe imprimanta ars(poti face incercari cu o alta imprimanta pe acel calculator si/sau imprimanta Epson pe alt calculator) P.S: cablul paralel se deconecteaza de la imprimanta doar cand aceasta este oprita pentru a evita acest gen de probleme |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users