Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Multicooker
Last Updated: Jun 28 2020 06:32, Started by
exydos
, Mar 23 2019 13:42
·
0
#1
Posted 23 March 2019 - 13:42
Pentru ca multicooker-ul vechi s-a stricat. Cand aleg sa fierb ceva orez , paste , fierbe apa 2-3 minute apoi se opreste , si daca il reconectez fierbe mai departe si gen ca sa fiarba apa trebuie de vreo 5 ori sa-l scot si sa-l pun in priza si sa aleg optiunea/ programul de orez , respectiv pasta . Din ce cauza face asta si ce i-as putea face ? Sau deja mai bine cumpar unul nou? ( l-am luat cel mai ieftin)
La ce ar trebui sa ma uit la achizitionarea unui multicooker nou pana pe la 250 lei ? La astea am pus ochiul. //https://www.kitchentools.ro/multicooker/310-multicooker-argintiu-zephyr-cu-18-programe-putere-700w-i-volum-5-l.html http://www.victronic...-700w-834-.html https://www.emag.ro/...0/pd/DT7GJZBBM/ P.S De ce nu ma lasa sa dau link de la bucatarietools? Edited by exydos, 23 March 2019 - 13:43. |
#2
Posted 23 March 2019 - 14:16
Pentru mine, cel mai important criteriu este puterea - W putere.
Alea din link-urile tale sunt la 700W Cam mici zic eu. Ar trebui sa fie minim 1000W dintr-un motiv foarte simplu. Gateste mai repede Pe locul 2 conteaza numarul de programe de gatit. Cam asta ar fi |
#3
Posted 23 March 2019 - 14:37
#4
Posted 23 March 2019 - 16:10
#5
Posted 23 March 2019 - 16:18
pentru cazul asta extrem de particular as recomanda mai repede o plita electrica cu "un ochi"
la lucru am o situatie relativ asemanatoare cu cea din camin, ture, chestii, si ne-am incropit un fel de bucatarie unde nu numai incalzim mincarea "la sufertas", dar uneori ne mai si prostim si mai trintim cite o tocanitza de diverse animale, tochituri de organe, mamaligi, omlete, uite, spaghete nu am facut pina acum .. dar totul la o plita electrica (de pe la sfirsitul anilor 70), iar ca vase, avem o tigaie teflonata si o oala smaltuita. este mai mult decit de ajuns. exact ca asta .. https://www.olx.ro/o...hi-IDbsVOv.html Edited by r_murphy, 23 March 2019 - 16:21. |
#6
Posted 23 March 2019 - 16:37
r_murphy, on 23 martie 2019 - 16:18, said:
pentru cazul asta extrem de particular as recomanda mai repede o plita electrica cu "un ochi" la lucru am o situatie relativ asemanatoare cu cea din camin, ture, chestii, si ne-am incropit un fel de bucatarie unde nu numai incalzim mincarea "la sufertas", dar uneori ne mai si prostim si mai trintim cite o tocanitza de diverse animale, tochituri de organe, mamaligi, omlete, uite, spaghete nu am facut pina acum .. dar totul la o plita electrica (de pe la sfirsitul anilor 70), iar ca vase, avem o tigaie teflonata si o oala smaltuita. este mai mult decit de ajuns. exact ca asta .. https://www.olx.ro/o...hi-IDbsVOv.html Lucrezi la "stat"? E vorba de timp. Apesi pe buton si in timpul in care se fierbe faci altceva |
#7
Posted 23 March 2019 - 16:53
Repara-l. Verifica termostatul.
Sau senzorul de temperatura. Edited by dorin_2k, 23 March 2019 - 16:56. |
#8
Posted 23 March 2019 - 18:20
Nu e cam mare oala de 5l pentru o singura persoana? Ar merge doar daca vrei sa gătești pentru intreaga saptamana . Vezi ca sunt si oale mai mici.
Nu crezi ca ar fi mai buna asta, mai ale ca are pretul de doar 104 lei? E slow cooker, pui mancarea in ea si iti vezi de treaba iar peste 5 ore e gata fara riscul de a se arde. https://s12emagst.ak...e96ca7_full.jpg Attached FilesEdited by Freddy12, 23 March 2019 - 18:27. |
#9
Posted 23 March 2019 - 18:25
Cine mananca mancare gatita cu o saptamana in urma? Mancarea este gustoasa 1-2 zile, maxim 3, iar unele feluri de mancare doar pe loc.
Edited by razor01, 23 March 2019 - 18:25. |
#10
Posted 23 March 2019 - 18:28
|
#11
Posted 23 March 2019 - 19:34
Freddy12, on 23 martie 2019 - 18:20, said:
Nu e cam mare oala de 5l pentru o singura persoana? Ar merge doar daca vrei sa gătești pentru intreaga saptamana . Vezi ca sunt si oale mai mici. Nu crezi ca ar fi mai buna asta, mai ale ca are pretul de doar 104 lei? E slow cooker, pui mancarea in ea si iti vezi de treaba iar peste 5 ore e gata fara riscul de a se arde. https://s12emagst.ak...e96ca7_full.jpg Edited by exydos, 23 March 2019 - 19:35. |
#12
Posted 23 March 2019 - 21:31
Pui ingredientele inainte sa pleci la cursuri si cand te întorci, gasesti mancarea gata. Cam asta e ideea cu slow-cookerul. Eu nu am dar stiu pe cineva care punea in oala carnea legumele, sarea, piperul inainte sa plece la serviciu.
|
#13
Posted 23 March 2019 - 21:40
razor01, on 23 martie 2019 - 18:25, said:
Cine mananca mancare gatita cu o saptamana in urma? Mancarea este gustoasa 1-2 zile, maxim 3, iar unele feluri de mancare doar pe loc. la ce fac eu, merge. In ultimul rand ma cert cu nevasta la mancare, asa ca mai imi gatesc si singur. Cea mai noua mancare e un fel de varza a la Cluj. Carnea tocata de curcan cu putina ceapa calita si orez. Varza, o juma de kil, proaspata, taiata gata (da, gasesc si d-aia) si cam o juma de kil murata Pusa la presiune cu ceva suc de rosii, pana incepe sa iasa aerul sub presiune apoi o opresc Dupa o juma de ora, cimbru, un layer de varza, carnea cu orezul, o juma de cutie de rosii, restul de varza, cealalalta juma de cutie de rosii si niste bacon, sa fiarba vreo juma de ora mananc din ea vreo 2 saptamani, fara probleme |
#14
Posted 24 March 2019 - 00:16
Daca vrei sa gatesti simplu, repede si economic atunci incearca sa treci la nivelul urmator (si ultimul) adica o oala electrica sub presiune.
O astfel de oala iti schimba viata si modul de a gati. Gateste foarte repede, cel putin injumatatesti timpul de gatire, mancarea este f buna, si o poti programa. E pe principiul masinii de paine, arunci ingredientele in ea, alegi programul si apesi start. Atata tot. N-ai cum si n-ai ce gresi. Uite aici un exemplu, cu precizarea ca e primul gasit pe emag, eu am alt model care nu se gaseste in Ro dar principiul e la fel la toate. https://www.emag.ro/...rch-Action=view |
#15
Posted 24 March 2019 - 05:58
danaciu, on 24 martie 2019 - 00:16, said:
Daca vrei sa gatesti simplu, repede si economic atunci incearca sa treci la nivelul urmator (si ultimul) adica o oala electrica sub presiune. O astfel de oala iti schimba viata si modul de a gati. Gateste foarte repede, cel putin injumatatesti timpul de gatire, mancarea este f buna, si o poti programa. E pe principiul masinii de paine, arunci ingredientele in ea, alegi programul si apesi start. Atata tot. N-ai cum si n-ai ce gresi. Uite aici un exemplu, cu precizarea ca e primul gasit pe emag, eu am alt model care nu se gaseste in Ro dar principiul e la fel la toate. https://www.emag.ro/...rch-Action=view Si cum faci tu varza mea la masina aia? |
|
#16
Posted 24 March 2019 - 19:11
Tsunnnami, on 24 martie 2019 - 05:58, said: Si cum faci tu varza mea la masina aia? Eu am varianta asta. E smecher rau deoarece gateste sub presiune fara sa faca aburi. Presiunea e mentinuta din temperatura. |
#17
Posted 24 March 2019 - 23:21
maccip, on 24 martie 2019 - 19:11, said:
Faci orice doar ca e cantitatea s-ar putea sa fie mai mica decat la o oala sub presiune. La dracu.. 2saptamani mi se pare enorm pentru o mancare. Eu am varianta asta. E smecher rau deoarece gateste sub presiune fara sa faca aburi. Presiunea e mentinuta din temperatura. Nu, nu reusesti pentru ca varza are un timp de procesare, carnea altul, nu merge sa le pun pe ambele intr-un loc sa apas pe buton |
#18
Posted 24 March 2019 - 23:44
Pai tocmai asta e ideea unui slow-cooker. Sa pui chestiile acolo si sa nu-ti pese de timpii de coacere. Un slowcooker coace lent, fara sa fiarba, dar sigur.
Nevasta-mea a facut tot felul de chestii la slowcooker, e functia preferata a ei pentru ca nu trebuie sa pui ingredientele pe rand sa-ti pape timpul. Le pui pe toate acolo si... astepti. Nici nu tre sa stii sa bucataresti. Cica! hahaha Multicookerul asta are si slowcooker si cu aburi si sub presiune, si prajeli si tot felul de chestii. Sub presiune a facut friptura de vitel foarte foarte buna. Moale si gustoasa de au putut-o manca si copiii. Aprajit-o un pic si apoi a baga-to la presiune. Singura chestie pe care a ratat-o a fost fasolea. A ratat-o adica nu merge fara sa schimbi apa deoarece dai basini cat sa umpli o butelie, te sparge la burta. Ea e excelenta la gust si arata bine gatita, dar beşi de te rupi. Eu credeam ca prin slow cook se elimina necesitatea de a schimba apa. Dar se pare ca nu-i asa. Si e o mare dezamagire pentru mine. Eu pentru fasole i-am luat multicookerul. Atat sub presiune (fierbe f. repede) cat si slowcook (a stat peste 12 ore), fasolea iese basinoasa. Trebuie schimbate apele alea, deci nu faci o mare afacere cu multicookerul la fasole. De fapt nu sunt sigur, tare mi-as dori sa gasesc o modalitate de a face iahnia de fasole intr-un timp mai scurt fara sa fie basinoasa. Daca schimba 3 ape, dureaza mult procesarea ei si asta-i motivul principal pentru care nu face fasole. Eu si fii-mea suntem mari amatori de fasole. Ea si fii-miu... ceva mai putin. Poate mai intra colegul @richelieu, am vazut ca se pricepe la gatit la modul profesional. Ma gandesc ca poate cunoaste vreo solutie de gatit iahnia mai repede si mai.. safe, fara sa necesite aviz de la ISU. hahaha |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users