![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Airpods 2
Last Updated: Jan 27 2023 20:36, Started by
jericho
, Mar 21 2019 11:09
·
5

Posted 21 March 2019 - 11:09

https://www.apple.com/airpods/
Cip audio H1 la bord, soluție dezvoltată specific pentru căști care promite o îmbunătățire la nivel de performanță audio, timp redus de conectare, mai multă autonomie în regim de apelare și suportarea comenzii vocale "Hey Siri". Căștile livrează cu 50% mai multă autonomie pentru apeluri comparativ cu prima generație AirPods. Trecerea de la streaming-ul audio de pe un iPhone către un Apple Watch sau iPad este acum de două ori mai rapidă decât la generația predecentă. Folosind comanda vocală "Hey Siri" putem schimba rapid melodiile, realiza un apel, ajusta volumul sau primi indicații de navigare. Apple AirPods 2 pot fi achiziționate în varianta standard cu o cutie de reîncărcare via port Lightning, dar și într-o versiune nouă ce suportă încărcare wireless Qi. Cutia de purtare odată încărcată oferă autonomie suficientă pentru 24 ore de playback audio.Vestea bună este că posesorii primei generații AirPods își pot achiziționa o asemenea cutie de reîncărcare cu suport wireless separat. AirPods 2 + cutie încărcare standard: 179 eur AirPods 2 + cutie încărcare wireless: 229 eur Cutie încărcare wireless: 89 eur |
Posted 21 March 2019 - 12:02

Eu am v1 si sunt foarte multumita de ele (le folosesc doar cand alerg).
Nu ma tenteaza v2. |
Posted 21 March 2019 - 12:09

stiti cumva daca in ro exista optiunea de a fi inscriptionate?
ca sa stiu de unde le comand ![]() Attached Files |
Posted 21 March 2019 - 12:17

Incarcarea wireless e mai comoda. M-am obisnuit cu ea, singurele pe care le mai incarc cu fir sunt castile. Avand in vedere ca sunt la fel de bune castile, o cutie de incarcare wireless nu mi-ar strica.
Edited by 2Unlimited, 21 March 2019 - 12:18. |
Posted 21 March 2019 - 18:00

Dupa atatia ani un model nou si nicio inovatie (nici macar cutia de incarcare wireless nu e standard) . Asadar ma bucur ca am prins de acum o luna airpods 1 la 134 CHF .
|
Posted 21 March 2019 - 18:05

Posted 21 March 2019 - 18:49

Dupa atatia ani un model nou si nicio inovatie (nici macar cutia de incarcare wireless nu e standard) . Asadar ma bucur ca am prins de acum o luna airpods 1 la 134 CHF .
Dupa atatia ani un model nou si nicio inovatie (nici macar cutia de incarcare wireless nu e standard) . Asadar ma bucur ca am prins de acum o luna airpods 1 la 134 CHF . |
Posted 21 March 2019 - 19:17

Posted 21 March 2019 - 22:59

Cam cati ani? Ce inovatie ai fi vrut la niste casti Cam 34 de ani. Asa ca lasa intrebarile arogante. Eu personal nu imi doresc mai nimic in plus. Ca si imbunatatiri ar fi noise cancelling, calitate mai buna a sunetului, rezistenta la apa, se gaseste. De asemenea o singura cutie era suficient. Dar .. profit profit profit. |
Posted 22 March 2019 - 06:55

Nu e nicio intrebare aroganta, mai citeste inca o data sj poate intelegi
![]() Noise cancelling nu reprezintao imbunatatire pentru toata lumea. Rezistenta la apa, da. La sunet am inteles ca s-a umblat. |
Posted 23 March 2019 - 14:29

La istyle vor aparea pe 28 martie. Neexistand apple store in ro, nu vor putea fi gravate.
|
|
Posted 01 April 2019 - 20:03

Cand ti se pune piticul, inevitabilul se produce
Attached Files |
Posted 02 April 2019 - 14:38

Lasa-ma ca-s la o fractiune de secunda sa le comand si eu. De unde le-ai luat?
|
Posted 02 April 2019 - 18:21

Posted 26 April 2019 - 00:28

Fiecare e liber sa-si chelutiasca cum vrea banii dar parerea mea e ca 220 de euro pentru o pereche de casti e enorm de mult...oricat de bogat ai fi.
Edited by doxan, 26 April 2019 - 00:31. |
Posted 14 June 2019 - 12:15

Geniale! Nici nu le simti in ureche. Sunet f ok, atat la apeluri cat si la redat muzica. Iar interactiunea cu Siri prin "Hey Siri..." e un mare plus.
La fel ca restul produselor Apple, creeaza dependenta ![]() |
Posted 10 October 2019 - 08:20

Mi-am pierdut (ratacit prin casa?) castile de la iPhone si tot enerva nevasta-mea ca i le luam pe ale ei. Asa ca m-a cadorisit si pe mine cu niste AirPods-uri cu incarcare wirelles
![]() doxan, on 26 aprilie 2019 - 00:28, said:
220 de euro pentru o pereche de casti e enorm de mult Ieftine nu-s, in mod clar... |
|
Posted 11 October 2019 - 19:41

Dupa 2 luni de utilizare cea din dreapta se incarca full, apoi se descarca singura in cutie, in timp ce stanga era fully charged.
Dupa alte 2 luni dreapta a murit de tot, nu se mai incarca deloc si nici iphone-ul n-o mai vede. Nu le-am scapat pe jos sau in apa, n-am mers cu ele la sala sa zici ca de la transpiratie. Le-am curatat periodic, inclusiv in interior cu periuta interdentara, conform https://appletoolbox...s-not-charging/ Frustrant, cand platesti 190 EUR pe un produs premium. Astept sa vad ce rezolutie dau cei de la Depanero. S-a mai lovit cineva de probleme similare? Edited by macsfx, 11 October 2019 - 19:42. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users