Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie

CM de snooker 2024

Scot penele dupa montajul tamplar...
 Masina de spalat vase si grasimea

Noua lege de acces in paduri

Sunt ouale proaspete?

Aplicatie invatare limba Germana
 Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 

Este USR-PLUS o formatiune de extrema stanga?

* * - - - 12 votes
  • This topic is locked This topic is locked
308 replies to this topic

#217
Epdm

Epdm

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,586
  • Înscris: 15.01.2017

View PostEpdm, on 21 martie 2019 - 08:56, said:

Doar de stanga, nu extrema stanga.



Extrema dreapta ....= stanga(extrema).

Reconsider ce am scris mai sus, usr tinde catre extrema stanga, intradevar.

#218
Sakara

Sakara

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,597
  • Înscris: 24.08.2010

View PostMotanulAlb, on 23 martie 2019 - 18:22, said:

Da-mi un lin cu tehnicile de penetrare, ca m-ai facut curios cum dracu niste comunisti iubeau gayi
Fiecare are curiozitatile sale, eu nu am asemenea curiozitati asa ca nu am cautat.
Poti sa incerci sadisfacerea doleantei adresand un mail la Kaufland sau ONG-urile care promoveaza educatia sexuala prin scolile din Romania.
Sau prin scrierile lui Leon Trotki
„La Congresul al III-lea al Partidului Muncitoresc Social-Democrat Rus, chiar lui Leon Trotki i-a fost incredintat sa dezvolte o noua teorie a relatiilor dintre sexe, in cazul in care bolșevicii caștiga. Iar Vladimir Lenin inca in 1904 scria ca„emanciparea spiritului de senzualitate, energie, indreptat nu spre valorile pseudofamiliale, va arunca acest  strop de energie spre cauza socialista a victoriei”.
„..Familia, ca institutie burgheza, și-a trait complet traiul. Trebuie de spus mai mult despre asta muncitorilor… ”. Lenin a raspuns: „… Și nu numai familia. Toate interdictiile cu privire la sexualitate ar trebui sa fie eliminate..
chiar interzicerea dragostei intre persoanele de același sex ar trebui sa fie eliminata”.
Ori:
„Revoluţia sexuală din Rusia sovietică este analizată pe larg în cartea psihanalistului german socialist Wilhelm Reich „Die Sexualität im Kulturkampf: Zur sozialistischen Umstrukturierung des Menschen”, (Sexualitatea în războiul cultural: pentru restructurarea socialistă a oamenilor) apărută în 1936. De remarcat că aflăm încă din titlul cărţii aflăm două lucruri esenţiale: că stânga a declarat război vechii societăţi umane şi că sexualitatea este una dintre armele sale principale. De fapt, acest titlu este înlocuit la ediţiile de după 1945 cu mai puţin belicosul şi explicitul Revoluţia sexuală."
https://evz.ro/amor-...v=347635&page=1

Proprietatea pt. dreapta este ca si libertatea de exprimare pt. democratie adica fundamentala. In lipsa lor nu se poate discuta despre democratie sau doctrina de dreapta. Fara prorietate nu ai nimic deci dependet de cel care o are. In special dreapta inseamna independenta nu dependeta.

Edited by Sakara, 24 March 2019 - 22:37.


#219
MotanulAlb

MotanulAlb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 16.02.2019
Tot nu vad care e legatura dintre educatia sexuala si sexul ala de il blamati voi.

#220
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,803
  • Înscris: 20.10.2015

View PostBalamache, on 24 martie 2019 - 16:23, said:

S-au terminat spitalele si autostrazile?

Le-a terminat pesedeul p-alea la propriu

View PostBalamache, on 24 martie 2019 - 18:11, said:

Serviciile vor să spele imaginea

Imaginea pesede n-o mai spala decat o justitie independenta cu javrele si jigodiile lor de copii, la puscarie

#221
figo1988

figo1988

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,874
  • Înscris: 10.10.2003

View Postlupini, on 22 martie 2019 - 17:10, said:

Cu o condiţie: rădăcina să fie bună. Rădăcina e în cazul de faţă personalitatea care se fundamentează în primii ani de viaţă. Această personalitate se dezvoltă mult dacă se pune în valoare talentul. Însă oricât talent ar fi, nu prea se izbuteşte în viaţă dacă nu există relaţii.

Personalitatea se fundamenteaza in primii ani de viata? Posted Image Omule, tu ce carti de psihologie ai citit? Ce inseamna pentru tine talent? Tu stii ca astea sunt concepte de acum zeci de ani, care intre timp au fost demontate? Personalitatea se dezvolta o perioada indelungata de timp, in primul rand e influentata puternic de hormoni, care nu apar in cantitati semnificative decat de la pubertate incolo. In al doilea rand, poate doar in padure sau in comunitati inchise sa fie influentata de familie, un copil din 2019 petrece mai mult timp cu alti oameni, decat cu proprii parinti. Asa ca personalitatea ajunge sa se dezvolte pe o combinatie intre valorile insuflate de parinti, propriile mecanisme biologice ale copilului si interactiunile cu cei din jur. Degeaba ii spun parintii acasa "nu minti", daca traiesc intr-o comunitate unde mintitul este singurul mod de a se descurca.

Iar talentul e un concept care a fost depasit in timp, s-a demonstrat stiintific ca e mai mult o parghie psihologica pentru a da incredere cuiva in propriile abilitati. Adica nimeni nu se naste cu abilitati iesite din comun la matematica, ci acestea ii sunt dezvoltate permanent, iar ceea ce unii ajung sa numeasca "talent" ascunde de fapt mii de ore suplimentare de exercitii care au influentat direct si indirect abilitatea respectivului om de a fi bun la matematica. Uita-te din curiozitate unde au ajuns toti copilasii aia prezentati la 4-5 ani pe la Stirile ProTV ca fiind viitoare genii. Absolut toti oamenii care au realizat ceva extraordinar intr-un domeniu si despre care toti se minunau cat de talentati sunt, ascund de fapt in spate mii de ore de munca si sacrificii.

Relatii? Daca te referi la "pile", atunci se explica tot mesajul tau prin "altii sunt de vina" si "eu nu am avut relatii, deci nu m-am putut ajuta singur" si te voi ruga sa ignori tot ce ti-am scris mai sus pentru ca e clar ca ai deja mintea setata pe ideea ca nu e in puterea ta sa faci nimic.

Edited by figo1988, 03 April 2019 - 13:47.


#222
asul

asul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,489
  • Înscris: 24.12.2005
De extremă stânga nu știu dacă este, dar că sunt o varză nu intră în discuție. Pe pagina lor identitatea e ceva relativ - ”În USR sunt şi oameni de stânga si de dreapta şi de centru. Este un moment crucial în care se va alege între vechiul mod corupt de a face politică şi o altfel de politică bazată pe integritate şi competenţă, făcută în interesul cetăţenilor. Problemele importante ale României sunt corupția generalizată și transpartinică și ruptura între politică și societate, iar USR își propune să rezolve aceste urgențe, obiectiv care-i unește pe oameni indiferent de valorile ideologice. Nu avem dreptul să ratăm acest moment şi să ne împărţim pe criterii ideologice”. Mulți dintre suporterii lor vehiculau intens ideea conform căreia politica modernă nu mai implică un spectru stânga-dreapta, doar că președintele partidului vrea să orienteze barca politică. Doar nu credea cineva că în grupul lui Macron va fi acceptat un partid care poate fi acuzat că e de stânga tocmai pentru că nu are orientare doctrinară: „Dan Barna declanșează un referendum intern pentru poziționarea USR ca partid de centru-dreapta”.

#223
neur0

neur0

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,795
  • Înscris: 01.11.2011
"Este USR-PLUS o formatiune de extrema stanga?"

Cred că este evident că USR și PLUS sunt de extrema stângaă. Ca și Demos, dar măcar ăia recunosc.

#224
geo76com

geo76com

    Maninc clone fara memorie si stresez userii bugetari

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,914
  • Înscris: 14.09.2004
La tine s-au taiat fondurile de medicamente compensate ?
Ca vad ca suferi rau de tot.
PS
Cica te-a auzit Barna si a zis sa iti dea putin Posted Image . Asa ca face referendum pentru pozitionare centru dreapta a partidului. Teapa....Posted Image

#225
Imperathor

Imperathor

    Dictator perpetuu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,099
  • Înscris: 03.07.2008

View Postneur0, on 17 decembrie 2019 - 15:07, said:

"Este USR-PLUS o formatiune de extrema stanga?"

Cred că este evident că USR și PLUS sunt de extrema stângaă. Ca și Demos, dar măcar ăia recunosc.

Pana una - alta usr vorbeste de reduceri de taxe (politica de dreapta) in timp ce pnl vb de introduceri de taxe (politica de stanga).

#226
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
Dincolo de imaginea de așa-zisă „dreaptă” pe care vor să și-o creeze mai nou, realitatea este că această alianță, prin ambele partide, comportă elemente ideologice și practice de extremă stîngă, spre exemplu susținerea fățișă a agendei homosexualiste și adiacent acesteia susținerea „re-educării” sociale (parțial ilegitime, avînd în vedere caracterul imoral al tematicii și în sine a agendei homosexualiste) prin mijloace de dominație socială, inclusiv constrângătoare anti-liberale. Printre mijloacele simbolice de dominație este deversarea constantă în media a propagandei abjecte a agendei homosexualiste, tentativele prin așa-zisă „rectitudine politică” de a stigmatiza opiniile morale și moral-sociale împotriva acestor idei și pervertiri imorale, care nu au în realitate nicio susținere în vreun „drept al omului”.

Această insistență cu „re-educarea” socială, inclusiv cu valența disperării unora de a băga oameni normali în pușcărie pentru normalitatea unor opinii sau atitudini de-ale lor, și mai ales mijloacele prin care se desfășoară, inclusiv manevre de așa-zisă „rectitudine politică”, legi date tot mai dure care atentează la libertatea de exprimare, de conștiință și de gândire (inclusiv din perspectivă morală), demonstrează că avem de a face cu manevre specifice extremei stîngi. Tentativa de anihilare a criteriului moral în această „discuție” este clar semnul că avem de a face cu manevre punctuale de extremă stîngă. Iar unul dintre cele mai elocvente exemple în spațiul românesc este susținerea la un moment dat de către un jurnalist la televiziunea unui bișnițar ungur (televiziune de altfel disperată în susținerea acestei alianțe politice, parcă îmi și aduc aminte ce „doliu” au ținut ăia când a intrat Dăncilă în turul doi anul trecut la alegeri, luându-i fața actorașului care reprezenta USR+) a „ideii” cum că homosexualitatea nu ar fi imorală.

Caracterul stîngist, extremist-stîngist și care arată că este un mit că USR+ ar fi de centru-dreapta, cel puțin din punctele ăstea de vedere, se vede și din atitudinea anti-liberală de a stigmatiza și poate pe viitor chiar penal-iza, adică să nu fie exprimarea unor opinii doar așa un „limbaj al urii” ci inclusiv condamnată penal, adică atac anti-liberal la adresa libertății de gândire, de conștiință și de exprimare. Faptul că nu sînt încă penal-izate „opiniile urii” nu înseamnă însă că nu se poate ajunge acolo, și oricum marea manipulare socială prin manevrele „rectitudinii politice” este în esență o strategie de extremă stîngă care vizează în esență eliminarea, distrugerea acestor opinii, convingeri, atitudini luate pe bazele spre exemplu ale moralei și gândirii creștine.

www.activenews.ro/stiri-politic/Entuziasm-european-pentru-sustinerea-homosexualitatii.-Mesaje-de-sprijin-de-la-membrii-USR-si-Dacian-Ciolos-declaratie-comuna-de-la-Reprezentanta-CE-si-alte-misiuni-diplomatice-161542

www.activenews.ro/stiri-politic/Nicu-Stefanuta-europarlamentar-USR-anunta-semnarea-unui-angajament-european-pentru-promovarea-homosexualitatii-Sunt-mandru-ca-la-prezidiu-a-fost-azi-Dacian-Ciolos-care-isi-asuma-cu-curaj-lupta-pentru-egalitate-160411

#227
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
A revenit în scenă dezbaterea despre presupusul neomarxism (deci și caracter de extremă stîngă) al USR+. (detalii într-o postare ulterioară)

În considerațiile mele, avînd în vedere că marxismul a avut, dincolo de critica și politica sa economică colectivistă, ca scopuri atacarea, alterarea sau chiar distrugerea credinței religioase în general și a creștinismului în special, inclusiv în dimensiunea moravurilor, a familiei și a națiunii (și implicit a statului, promovând un evident soi de globalism), și neomarxismul sau curentele care dețin elemente de neomarxism (și deci de extremă stîngă) este ceva care asumă astfel de scopuri, chiar dacă voalat sau sub acoperămîntul unor false pretexte precum așa-zisele „drepturi” ale unora.

Din această perspectivă,
- susținerea agendei homosexualiste, a teoriei „genurilor nonbinare” (ăsta este un concept folosit de activiști), care sînt atacuri clare la adresa familiei tradiționale și a moralei creștine,
- susținerea diverselor atacuri din partea unora de la USR+ sau din partea unor organe media, mai mult sau mai puțin partenere informal ale USR+, la adresa Bisericii, a unor ierarhi, preoți sau chiar la adresa credinței (există exemple chiar destul de recente), care sînt atacuri și ele clare la Biserică și la religie,
- precum și susținerea imigrației masive de alogeni în România, concomitent cu susținerea „libertății” românilor de a dispărea din România, factori care împreună sînt un risc la adresa deznaționalizării și implicit a dispariției statului român pe termen lung,
- coroborate cu susținerea unei „rectitudini politice” la cote înalte
de către USR+, precum și alte aspecte și argumente care se pot aduce în discuție și pe care poate le-am uitat momentan, fac din USR+ în mod evident, un partid care, chiar dacă nu este totalmente neomarxist, totuși deține elemente doctrinare și politice din sfera neomarxismului, a extremei stîngi.

#228
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
nu sunt așa-zise drepturi, ci sunt chiar drepturi pe care Romania, că parte a uniunii europene, trebuie sa le recunoască.

atacurile împotriva Bisericii sunt firești, din moment ce biserica a devenit o instituție fundamentalistă cu accente grotești de lăcomie și anumiți înalți prelați care sunt dispuși să recurgă la genocid, riscând sănătatea oamenilor pentru a ține niste evenimente care le aduc bani



#229
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
Pentru că am spus că revin, subiectul a fost adus din nou pe agendă de o emisiune, dar nu doar de ea, de la Realitatea Plus, moderată de Oreste, la care a participat și useristul G. Seidler.

Useristul a încercat să invoce că aceste „atacuri” vizavi de elementele de neomarxism ale USR+ ar origina din zona PSD și ar fi fosr apoi apropriate și de zone „nonpesediste”. Realitatea însă la nivel public, este că inițial astfel de critici și sinteze tematice, care au fost inițial la nivel european, au venit din partea conservatorilor și chiar din zona extremei drepte (la nivel european în general), doar ulterior în timp fiind apropriate doar de fațadă de cameleonicii de la PSD la adresa USR+, deși e posibil ca înainte să fi fost apropriate pe bune de alte forțe, imitate apoi de cameleonii PSD.

https://www.g4media....-pesediste.html

Emisiunea de la Realitatea Plus despre elementele de neomarxism (extremă stîngă) ale USR+
https://www.realitat..._12_02_22_59_00

#230
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

View PostIochanan, on 04 decembrie 2020 - 18:34, said:

Realitatea Plus, moderată de Oreste, la care a participat și useristul G. Seidler.

De ce insista astia sa-si trimita oamenii sa "dezbata" pe la diverse ghene cu diversi bizari dracu stie.

Edited by shefu_de_combinat, 04 December 2020 - 18:36.


#231
pro-civilizatie

pro-civilizatie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,012
  • Înscris: 19.02.2011
desfiintarea vietii de cuplu si adoptarea vietii de grup- de acord.gata cu egoismul in 2
avortul obligatoriu pentru cuplurile care nu stau prea bine cu banii.-...n-ai bani nu faci copii

View PostMotanulAlb, on 24 martie 2019 - 22:42, said:

Tot nu vad care e legatura dintre educatia sexuala si sexul ala de il blamati voi.
Cel mai bine ar fi daca am fii toți gay. Multe probleme s-ar rezolva.nu înțeleg de ce unii se opun unei lumi mai bune

#232
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

View Postpro-civilizatie, on 04 decembrie 2020 - 18:40, said:

avortul obligatoriu pentru

Avand in vedere ca pe n alte threaduri ne vorbesti de pericolul dictaturii, ma vad nevoit sa te intreb (iar) daca esti ok la...stii tu.

#233
geo76com

geo76com

    Maninc clone fara memorie si stresez userii bugetari

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,914
  • Înscris: 14.09.2004

View Postpro-civilizatie, on 04 decembrie 2020 - 18:40, said:

desfiintarea vietii de cuplu si adoptarea vietii de grup- de acord.gata cu egoismul in 2
avortul obligatoriu pentru cuplurile care nu stau prea bine cu banii.-...n-ai bani nu faci copii


Cel mai bine ar fi daca am fii toți gay. Multe probleme s-ar rezolva.nu înțeleg de ce unii se opun unei lumi mai bune

Visele tale umede sint de dreapta nu de stanga. Nu stiam pina la tine ca starea de ebrietate se prelungeste si in vise....;)

Edited by geo76com, 04 December 2020 - 18:47.


#234
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,725
  • Înscris: 06.08.2004

View PostIochanan, on 04 decembrie 2020 - 17:54, said:

A revenit în scenă dezbaterea despre presupusul neomarxism (deci și caracter de extremă stîngă) al USR+. (detalii într-o postare ulterioară)

În considerațiile mele, avînd în vedere că marxismul a avut, dincolo de critica și politica sa economică colectivistă, ca scopuri atacarea, alterarea sau chiar distrugerea credinței religioase în general și a creștinismului în special, inclusiv în dimensiunea moravurilor, a familiei și a națiunii (și implicit a statului, promovând un evident soi de globalism), și neomarxismul sau curentele care dețin elemente de neomarxism (și deci de extremă stîngă) este ceva care asumă astfel de scopuri, chiar dacă voalat sau sub acoperămîntul unor false pretexte precum așa-zisele „drepturi” ale unora.

Din această perspectivă,
- susținerea agendei homosexualiste, a teoriei „genurilor nonbinare” (ăsta este un concept folosit de activiști), care sînt atacuri clare la adresa familiei tradiționale și a moralei creștine,
Unde ai vazut asa ceva? E pe site? In programul de guvernare? Concret.

Quote

- susținerea diverselor atacuri din partea unora de la USR+ sau din partea unor organe media, mai mult sau mai puțin partenere informal ale USR+, la adresa Bisericii, a unor ierarhi, preoți sau chiar la adresa credinței (există exemple chiar destul de recente), care sînt atacuri și ele clare la Biserică și la religie,
Ce inseamna in acest context "atac"?
De ce crezi ca ierarhii trebuie sa aiba imunitate chiar si la critici? Poate ca sunt necesare si corecte.

Quote

- precum și susținerea imigrației masive de alogeni în România, concomitent cu susținerea „libertății” românilor de a dispărea din România, factori care împreună sînt un risc la adresa deznaționalizării și implicit a dispariției statului român pe termen lung,
La ce te referi? Concret.

Quote

- coroborate cu susținerea unei „rectitudini politice” la cote înalte
de către USR+, precum și alte aspecte și argumente care se pot aduce în discuție și pe care poate le-am uitat momentan, fac din USR+ în mod evident, un partid care, chiar dacă nu este totalmente neomarxist, totuși deține elemente doctrinare și politice din sfera neomarxismului, a extremei stîngi.
Nu exista asa ceva in Romania.

Edited by Cris007, 04 December 2020 - 18:57.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate