![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sunet AC3 in filme DivX - CUM?
Last Updated: May 21 2003 08:47, Started by
umax15
, Mar 26 2003 10:11
·
0

Posted 26 March 2003 - 10:11

Salutari,
Am cateva nelamuriri cu privire la filmele DivX: 1. Cu ce program pot sa vad daca un film DivX are coloana sonora codata in formatul AC3? 2. De ce filtru/program am nevoie pentru a reda coloana sonora AC3 pe o placa de sunet care suporta 5.1 canale? Astept sugestii... Multumesc. :yeah baby :oK: :yeah baby |
Posted 26 March 2003 - 10:24

1. Gspot 2.1
http://www.softnews....11-2-7-12.shtml 2. Filtru AC3 http://www.softnews....&threadid=11263 - vezi instructiunile pentru BSPlayer |
Posted 26 March 2003 - 10:31

Uite de-asta voi utiliza INTODEAUNA acest forum: Pentru ca cineva, acolo ..., ne urmareste si ne ajuta rapid!
Multumesc mult. |
Posted 26 March 2003 - 11:56

Da, dar nu aita sa folosesti search mai intai.
Poti afla raspunsul mai repede si mai complet. (Nu e cazul de fatza) enjoy, Mtz PS Fa o proba cu search AC3 pe sectiunea video... |
Posted 19 May 2003 - 22:50

SAL
Ma confrunt cu aceeasi problema. Desi rezolvarea pare simpla...se pare ca nu e asa. Am sistem 5.1 (Audigy si de curand boxe Creative 5.1), BSplayer-ul si am instalat ac3_filter_06b. Am un film DivX cu coloana sonora AC3 si vreau sa aud sunetul pe 5 canale! (boxa centrala e "taiata"). Desi acum e in mod stereo - si sunetul e impartit in 5 boxe - se simte ca e altceva....(la sunet ma refer). Dupa ce am instalat filtru AC3 amintit mai trebuie facute ceva setari??? Am verificat in Control Panel sa fie activ modul 5.1....m-am uitat in help-ul filtrului in care iti explica cum sa "pupi" BSplayer-ul cu filtrul AC3. In setari la audio, la FOR AC3 DECODING USE am de ales intre: CyberLink si InterVideo. Oricare as alege....nu se aude boxa centrala!!! (ca asa verifici cel mai bine - cred daca ai sau nu sunet 5.1). Aveti ceva idei??? |
Posted 19 May 2003 - 23:24

Vezi ca la AC3 0.68b iti apare in Control Panel un "link" catre setarile cosecului. Acolo la tabul Main, in stanga jos ai output, si de acolo trebuie sa pui 5.1.
|
Posted 20 May 2003 - 08:37

Normal ca am setat acel "Output" la 5.1 ... m-am uitat si eu prin setari mai intai... nu am postat asa...din prima da' tot nu merge....am facut si restart de sistem. M-am uitat si cu programul ala de verificare a sunetului ..... GSpot... si daca inainte de instalarea AC3-ului imi detecta doar 2 tipuri de filtre (intervideo si inca unul)...acum il am si pe al treilea. (adica AC3 filter) :confused:
|
Posted 20 May 2003 - 13:00

Pt: Courage
Am vazut pagina respectiva inainte de a posta aici ceva. Banuiesc ca acolo unde scrie "Audio->For AC3 decoding use: '--' " cele doua -- trebuie inlocuite cu AC3 filter sau ceva de genul asta dar nu apare asa ceva in acel meniu "drop down". Scuze daca sunt prea pisolog dar este enervant faptul ca e o chestie super simpla si nu-i dau de cap :( . |
Posted 21 May 2003 - 08:47

Am rezolvat problema. Vina era a programului BSplayer (aveam o versiune din nov 2002). Am pus una din ianuarie 2003 si totul e ok. :cya:
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users