![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cum inlatur oamenii de pe langa mine?
Last Updated: Mar 19 2019 04:45, Started by
PopaXXX
, Mar 18 2019 10:44
·
0

Posted 18 March 2019 - 13:22

E adevarat proverbul: "cine se aseamana se aduna".
Sau varianta directa: "kk la kk trage". ![]() Stii ce zic? |
Posted 18 March 2019 - 13:52

Ma angajezi pe mine si imi dai 300 euro. Te scap imediat de ei.
Ma pricep de minune sa-i enervez pe toti la modul elegant si subtil. Cateodata, jignesc si enervez subtil persoanele fara sa-mi dau seama sau fara sa vreau. ![]() Dar iti garantez ca pleaca. Ah, stai, acum am citit..........boschetari, aurolaci? Credeam ca vorbesti de rude sau prieteni mai enervanti din clasa de sus. ![]() Stii cum ii indepartezi pe aurolaci?Sa te speli cu sapun si sa te dai cu parfum din ala care sa-i irite olfactiv. Sa le provoace alergie! Pe batrani ii poti alunga daca scandezi ceva anti-PSD sau anti-biserica. Trebuie sa te imbraci portocaliu si sa te tunzi chelios ca Basescu. Le amintesti imediat de pensii taiate. Edited by eINSTEINmc2, 18 March 2019 - 13:55. |
Posted 18 March 2019 - 15:17

Pot sa fiu eu singur in parc, si o gramada de banci libere si imediat dupa ce ma asez, ca prin minune in cateva minute o sa apara cineva din senin si o sa se aseze chiar langa mine! Nu inventez, nu exagerez, chiar asa se intampla! Cind se mai intimpla asta, incearca sa le vinzi ceva: - Buna ziua, va intereseaza sa aflati despre Domnul Nostru Salvator ?! - Buna ziua, v-ar interesa un set de oale si cratiti minune ?! - Buna ziua, doriti sa aflati cea mai noua oferta de telefonie mobila ?! |
Posted 18 March 2019 - 16:48

Posted 18 March 2019 - 17:56

Doar te crezi asa. Adevarul e altul.
![]() Vezi semnatura mea. ![]() |
Posted 19 March 2019 - 04:45

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users