Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Picaturi in nasuc

Sfarsitul Universului

Husa si folie S9

Am citit o carte
 Ce nota ii ofera societatea lui T...

Once upon a time in Hollywood

Mutare magnolie

Ce parere aveti despre Vladimir P...
 Fortnite pe Samsung Galaxy J3

Adrese din U.K. pentru locuri de ...

Copiere elemente pare in alta lista

Lungime maxima secventa descresca...
 SmartThings pentru SAMSUNG WW 90M...

Am nevoie de ajutor cu sfaturi de...

Trump pune capat cenzurii stangis...

Facultatea de Limbi si Literaturi...
 

TV Plasma LG 50pk590 no picture

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
a13cs

a13cs

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 30.01.2009
Buna seara!


Sper ca postez unde trebuie, daca nu, rog moderatorii sa mute topicul.


Nu sunt electrician de meserie, ci doar un mic hobby :) Am un TV, plasma, marca LG, model 50pk590. Nu are imagine. L-am desfacut, am masurat VZB,VA, VS, 5V spre Y sus si cei 3 rezistori ceramici de pe power board, pana acum totul este ok. Insa VSC, -VY, de pe Y-sus, are o problema. Cand Y buffer este deconectat, VSC, -VY sunt in parametri. Cand conectez Y buffer, VSC si VY fluctueaza intre 0 si 300V. Am comdant alte placi Y Buffer, le'am inlocuit, aceleasi simptome. Am incercat sa fac TEST PATTERN, conectand cei 2 pini de pe control board, nimic. Am facut totusi acest test, fara Y Buffer conectat si mi'au aparut pixeli colorati, foarte haotici, insa dupa 30 de secunde, TV'ul s'a inchis. Ce pot sa mai fac?


Multumesc!

#2
ursamajor

ursamajor

    Anonymous

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,780
  • Înscris: 08.12.2005

View Posta13cs, on 14 martie 2019 - 20:32, said:

Ce pot sa mai fac?
Posted Image

#3
MixYourMind

MixYourMind

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 27.04.2007
Buna seara, daca il dezmembrati, ma intereseaza placa de baza. Ofer 300 lei.

multumesc anticipat.

#4
mihaicozac

mihaicozac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,058
  • Înscris: 05.12.2005
Poate ai problemă cu sursa de alimentare, sau partea cealaltă, ZSUS. Am avut un model asemănător care avea lipituri reci de la ciclurile termice la nişte bobine şi până la urmă au străpuns nişte IGBT-uri. Al meu însă bâzâia 2-3 secunde la pornire după care se oprea.

Edited by mihaicozac, 14 March 2019 - 22:29.


#5
amelio

amelio

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 26.12.2018
Eu as tinde sa cred ca s-a dus display-ul. Este o problema curenta la aceste tv-uri dupa un numar de ani.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate