Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD
 Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...
 Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit
 

Incompatibil cu femeile

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
70 replies to this topic

#55
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Topic de fun, cineva cu probleme adevarate nu ar fi postat pe un forum public despre bataia primita toata viata de la sexul opus, mai ales daca initiatorul este mascul.

@Initiator: Da-ti 2 palme si revino-ti. Smiorcaiala asta de 2 bani nu ne face bine, deh suntem satui, eu cel putin, de cei care bocesc de le sare camasa de pe ei. Crezi ca ai o problema? Care e? Stii? Ai facut ceva legat de asta? Nu ai muiere la 30 de ani, fuck it, considera ca esti mai bun decat ele si nu te merita gasesti tu pe cineva. Nu esti in stare sa vorbesti cu ele, sa te bagi in seama, sa conversezi. Fuck it twice, da-o in mistocareala ieftina, prostestete, zi orice tampenie iti trece prin cap, castigi experienta si sigur gasesti pe cineva care te va placea.

Edited by MembruAnonim, 13 March 2019 - 23:46.


#56
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Pai daca fetele il bat asta e semn ca e simpatic si sunt atrase de el. Da lui nu-i pasa... O lupta greco romana cu gagici e priceless!
Omu e gay dar nu se accepta asa...

Edited by MembruAnonim, 14 March 2019 - 09:16.


#57
jobist

jobist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,746
  • Înscris: 23.04.2010
@initiator: Ai un job? Te descurci cu banii? Ai unde să locuiești? Dacă DA x 3 atunci umblă îngrijit(chiar și-n casă), respectă-te, fii calm, sigur pe tine, chip senin(nu posomorât), demn, mergi "bățos" și nu te benocla la oameni(tipe)(nici pe stradă, nici în tramvai, nici la muncă) -- adică poartă-te ca un om normal; în acest fel vei constata că orice sac își găsește peticul.

#58
depressiveUser

depressiveUser

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 13.03.2019
Nu pot sa ma abtin de la holbat.
Ma excita cand vad atatea femei imbracate provocator pe strada.De aia nici nu ies din casa prea des decat la munca.



Nici nu stiti ce umilitor e  cand te duci zilnic , dimineata vezi tipe sexy cu iubitii lor si eu singur si ducandu-ma sa fiu  umilit la serviciu  pe un salariu de cacat de 1200 lei de team-leaderul (tot femeie) si de managera  zilnic la firma.
Evident ca managera ma saboteaza sa ma faca sa plec ca in curand urmeaza sa faca angajari si probabil o sa-mi intinda in curand foaia de demisie.  
Nu stiu ce sa ma fac ca in curand raman somer si nu o sa mai am cu ce plati chiria.  
Ma gandesc ca iar o sa trebuiasca sa ma intorc in provincie sa stau cu parintii, sa dau ochii cu morocanoasa de maica'mea.
Iar o iau de la capat.....

Zici ca sunt pedepsit de divinitate.
Poate ca reincarnarea exista si am fost ofiter nazist sau comisar sovietic in viata anterioara care a umilit si exploatat alti oameni si violat multe femei si sunt pedepsit acum ca toate sa mi se intoarca.

Edited by depressiveUser, 14 March 2019 - 12:19.


#59
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
A scazut calitatea trollilor.

#60
christinne69

christinne69

    Viva la revolution!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,832
  • Înscris: 23.09.2016
Asta numesc eu trolling de calitate, am ras cu lacrimi, keep it up! :D

#61
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,850
  • Înscris: 27.01.2016

View PostdepressiveUser, on 13 martie 2019 - 20:03, said:

Am 28 de ani si sunt tare deprimat din cauza femeilor. Ma simt total incompatibil cu ele. Nu pentru ca sunt gay, pentru ca chiar  imi plac femeile frumoase,  dar nu reusesc sa ma inteleg cu ele.  Nu reusesc sa-mi gasesc  o partenera cu care sa ma iubesc si sa ma inteleg.
Nu ma inteleg bine nici cu mama, nici cu bunica'mea care imi tot zicea ca sunt lenes si prost  si nici sora'mea nu ma suporta si ma cam  detesta. Nu ne-am avut niciodata ca frati cat am stat la parinti.Mama a fost closca casei, mai autoritara decat taica'miu,  furioasa mereu, dar macar mi-a oferit o educatie.  
La scoala, din clasa I,  colegele isi bateau joc de mine.  In clasele V-VIII, daca nu le bagam in seama si stateam cuminte la locul meu, ma luau de bleg si faceau misto de mine, mai ales tocilarele clasei. Daca incepeam sa fiu dur, ma acuzau ca-s marlan si violent si ma luau la bataie. Si tot eu eram invinuit si cu nota scazuta la purtare.    Le spuneam la diriginta, dar ea nu ma ajuta cu nimic. Iar parintii fetelor respective erau patronasi care contribuiau cel mai mult la fondul clasei si meditatiile profesorilor si se cunosteau cu directorul.  Nu avea ce sa le faca.
La liceu la fel, eram cu vreo 24 de colege in clasa si doar 6 baieti.  Ma terorizau psihic, ma acuzau ca-s lenes in cadrul proiectelor de la ora de limba si literatura romana, ca nu ma implic, ca sunt prea prost, zilnic ma injurau si tipau la mine, iar daca indrazneam sa le zic ceva sau sa le contrazic, ma luau la bataie. Degeaba le reclamam la diriginta ca ea le lua apararea.  Altele, alea mai pitipoance, care ma vedeau atragator, isi bateau joc de mine, pretinzandu-se "prietene false" pentru ca aveau iubiti cu care mergeau in cluburi. Iar eu ma indragosteam ca fraieru' de ele si ma culcam in fiecare noapte  cu ideea  ca ele ma iubesc.
Fiindca am ramas virgin, cand am inceput facultatea, eram disperat si incercam sa agat fetele - le pupam pe obraz sau le imbratisam de fiecare data cand le salutam. La un moment dat nu m-au mai suportat si au inceput sa ma evite.Ajungeam sa stau singur pe tot randul in amfiteatru. M-am imprietenit cu una, dar la un moment dat, din cauza ca am vazut-o ca avea prieten si ma barfea pe la spate, am devenit gelos si furios si am insultat-o pe Facebook. Ea m-a amenintat ca ma va reclama la politie. Nu s-a intamplat nimic, dar de atunci am evitat sa-mi mai fac prietena.  
Sa nu mai zic ca nici cu profesoarele nu m-am inteles bine. Am ramas la toate restant de am ajuns sa trebuiasca sa sustin a doua oara examenul in toamna, dar numai la ele.
Am mai facut workshopuri si cursuri de cariera si cand prezentam ceva cu idei mai progresiste sau mai ciudate, dar constructive, fetele incepeau sa se uite urat la mine sau sa rada.
Lucrez in call center in prezent de vreo 5 luni, am o managera care ma face de tot rahatul zilnic, ma umileste cand ma cheama in WarRoom, desi ea nu stie prin ce trec eu, ca sunt injurat de clienti prosti pe care ii tot conving sa cumpere.Dupa ce mi-am gasit job, m-am orientat spre prostituate. M-am dus cam de vreo  3 ori la prostituate diferite ,toate frumoase,  si de fiecare data am plecat si mai deprimat de acolo, pentru ca nu-mi ofereau dragostea de care aveam nevoie.  Una facea misto de mine si imi cerea bacsis, alta era mai ofuscata si nervoasa, alta mai indiferenta si rece.
Altadata, cand am mai lucrat la un cinematograf, am mai avut o alta managera care m-a jignit ca din vina mea se formeaza cozi de clienti, dar ea nu stie ca un singur casier  nu poate sa faca fata 13 ore pe zi pe un salariu de 8 lei pe ora la 500-700 de clienti intr-o zi de sambata. Nu-mi oferea deloc suport, astepta doar sa-i aduc profit, iar pentru o defectiune tehnica datorita aparatelor, ma invinuia pe mine pentru tot ce se intampla.  
Nu m-am simtit niciodata fericit langa o femeie. Femeile frumoase ma ignora sau fac misto de mine, iar alea urate ma bat si ma injura.  
Doar cand am avut fantezii sexuale, cand eram indragostit prosteste de una sau cand ma uitam la filme porno.
M-am apucat de sala , sperand ca poate ma schimb si fac ceva muschi, poate devin mai dur, nimic, ca am vazut ca majoritatea baietilor consuma steroizi, sa faci miscare nu te ajuta cu nimic.
M-am dus si la psiholog  la vreo 10 sedinte  deci am cheltuit pana acum 1000 lei si NIMIC!
Ma culc in fiecare noapte plangand stiind ca nu o sa ma iubeasca nicio femeie.   N-am fost niciodata singur cu o fata la film sau la un teatru, n-am tinut niciodata o fata de mana sa ma plimb prin parc, n-am luat niciodata cina in oras cu ea la vreun fast-food.  
Mi-e ca o sa ajung sa trec pe medicamente si poate o sa fac o supradoza.
Sau o sa ajung sa innebunesc si sa ma iubesc cu o papusa gonflabila.
Du-te la masaj erotic.

#62
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,493
  • Înscris: 29.10.2017
Salariu mic si te vaiti ca o muiere ca te da afara.
Macar daca ti-ar fi placut locul de munca, sau de vreo colega.
Constat ca diavolul e al naiba de negru si e de secs feminin.

#63
YourFan

YourFan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,326
  • Înscris: 30.01.2017

View PostdepressiveUser, on 14 martie 2019 - 12:20, said:

Ma excita cand vad atatea femei imbracate provocator pe strada.De aia nici nu ies din casa prea des decat la munca.
Si ia spune, ti s-a facut ca de cal cand le-ai vazut? Posted Image

Little trolll Posted Image

#64
descended

descended

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 07.10.2016

View PostdepressiveUser, on 13 martie 2019 - 20:03, said:



. Daca incepeam sa fiu dur, ma acuzau ca-s marlan si violent si ma luau la bataie.   
La liceu la fel, eram cu vreo 24 de colege in clasa si doar 6 baieti.  Ma terorizau psihic, ma acuzau ca-s lenes in cadrul proiectelor de la ora de limba si literatura romana, ca nu ma implic, ca sunt prea prost, zilnic ma injurau si tipau la mine, iar daca indrazneam sa le zic ceva sau sa le contrazic, ma luau la bataie.

Un singur lucru din toata smiorcaiala asta a ta : toate ca toate dar cum dracu te bateau fetele ?????.....și eu am luat bataie când eram copil ....de multe ori....... dar de la fete ????? daca nu e al misto.....vai de curu tau!!!!!!!.. esti un caz  pierdut......

#65
descended

descended

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 07.10.2016

View PostdepressiveUser, on 13 martie 2019 - 20:58, said:


Eu zic sa te gandesti bine.
Niciodata nu stii cum se intoarce roata.
Am mai avut colegi care se dadeau zmei si faceau misto de oameni slabi si cu probleme si la un moment dat au dat de belea.
Au ajuns si ei sa ceara ajutor si nu l-au primit, in schimb au ajuns mistocariti.
Dumnezeu vede tot, nu uita si nu iarta!


Mersi.
Dar nu citesc carti religioase scrise acum 2000 de ani  de salbatici primitivi. Ce scrie acolo nu se aplica in zilele noastre. Sa citesti Biblia azi e ca si cum ai citi Legendele Olimpului, e cam totuna. De exemplu, peste 2000 de ani voi ati lua pe bune ce scrie prin Stapanul Inelelor si Harry Potter?  Chiar asa rau suntem ca specie sa ne modelam viata si societatea dupa niste mituri?


Ia citeste si pune cap la cap cele doua fraze ..mai ales ce e scris ingrosat....... pai cum e ?????.... macar fii consecvent.....

#66
jakota

jakota

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,649
  • Înscris: 22.05.2011

View Postdescended, on 15 martie 2019 - 12:58, said:

Un singur lucru din toata smiorcaiala asta a ta : toate ca toate dar cum dracu te bateau fetele ?????.....și eu am luat bataie când eram copil ....de multe ori....... dar de la fete ????? daca nu e al misto.....vai de curu tau!!!!!!!.. esti un caz  pierdut......

E trolling fin, cu trend dominatrix ...

#67
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,493
  • Înscris: 29.10.2017
Si pe baiatul asta il bateau fetele, dar a gasit solutia.

[ https://i.ibb.co/m9yNTMG/boc-la-coasa-0-0.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#68
cipri2bau

cipri2bau

    Violonist sarac care nici nu mai canta de disperat ce e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,857
  • Înscris: 30.11.2017
A mai devenit compatibil intre timp?

E ceva defect la setări poate.

Sau dacă chiar e incompatibil e clar, nu e cale de eliminat incompativilitatea, asa cum nici la pc nu poti pune piese nepotrivite că nu merg deloc.

Mai pe româneşte eşti nasol şi fizic şi jalnic şi ca temperament. Bine că nu eşti mai rău. Cei 10-15 ani pierduţi în casă la pc îşi spun cuvântul. Şi ai ajuns un banal angajat de call center. Treapta de mai jos e la betoane, dar acolo îţi trebuie muşchi şi forţă dar şi deşteptăciune ca să ai un salariu mare de tot, treapta superioară nu ştiu care o fi.

Edited by cipri2bau, 15 March 2019 - 23:14.


#69
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,989
  • Înscris: 16.07.2015

View PostdepressiveUser, on 13 martie 2019 - 20:31, said:


Adica, vrei sa spui ca sunt incompatibil cu romancele?
Eu, in tara mea, sa nu ma pot iubi  cu una din cele 10 milioane de romance?
Nu stiu cum m-as putea intelege cu o asiatica sau cu o europeanca sau americanca. Vorba aia,  nu ma pot intelege cu romancele care sunt mai putin pretentioase.
Europencele nici vorba sa ma bage in seama, astea-s mai bogate, mai cu nasul pe sus. De ce ar baga in seama  un roman deprimat si mai sarantoc cand au atatea optiuni, precum arabi bogati sau africani dotati ?
De ce ești așa negativist? Încearcă să fii tu și totul va fi bine.

#70
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Daca nu-i pui cu dedicatie “Hi-Q - Totul va fi bine”, n-ai facut nimic.

#71
valirex

valirex

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,739
  • Înscris: 30.07.2006

View PostdepressiveUser, on 13 martie 2019 - 20:18, said:

Inca n-am ajuns internat la psihiatrie, dar cine stie...
Poate gasesc acolo o femeie ca mine care sa ma iubeasca.
Adevarul e ca am vazut prin curte pe la Obregia niste bunaciuni,ma intrebam ce cauta acolo,apoi am aflat ca erau drogate.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate