Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Montare aplica tavan fier planseu
 O parere din punct de vedere prof...

plata eronata

Accident poarta batanta 3000 euro?

Everything Everywhere All at Once...
 cati ani considerati ca e decent ...

Adaptare remorca pentru drumetii

sfat benzi etansare tamplarie pvc

Dinte pierdut dupa un retratament...
 Ford Focus Titanium 2.0 TDCi 150CP

Aer conditionar fara unitate exte...

Virus/Malware? Ceva avertizare cu...

Despre tricouri
 

Problema linii peste poze?!

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
darkpanda

darkpanda

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 06.03.2014

Salut, am un D3300 si ma ocup in special de evenimente mici dar si de peisaje. Folosesc obiectivul de kit. Totul good pana acuma cateva zile cand am instalat din nou win 10 si am descarcat imaginile de la ultimul eveniment. toate bune pana cand deschid prima poza si pe toate pozele dintr-o data apar aceste linii
[ https://i.imgur.com/0eIee1z.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Stie cineva care ar fi problema? la celelalte evenimente au iesit toate. La fel mereu pe Auto :-D



#2
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,599
  • Înscris: 31.03.2012
Pare a fi o problema cu cardul de memorie.

#3
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 112,432
  • Înscris: 07.02.2003
E din partea de date, erori pe card/fisier corupt.

#4
darkpanda

darkpanda

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 06.03.2014
Si mai e vre-o sansa sa salvez ceva din ele? Deci daca le mut dintr-un folder in altul apar iarasi ok pana in momentul cand deschid prima poza si o iau toate pe dungi. se poate sa fie de la pc?

#5
GUP

GUP

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,168
  • Înscris: 24.03.2006
E cardul corupt. Schimba-l de urgenta, nu mai fa alte poze pe acelasi card.

Sanse mici sa mai recuperezi pozele deja corupte.

#6
Paz

Paz

    Kitzbühel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,942
  • Înscris: 29.04.2018
Ai incercat pe un alt PC ? Cand le vizualizezi pe aparat cum se vad ? Pe PC cum se vad alte poze ? Alt card sa faci o proba, ai ?

Ai o mie de posibilitati ca sa pricepi unde e problema. Pe urma, vezi daca se pot recupera sau nu.

#7
darkpanda

darkpanda

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 06.03.2014
Am rezolvat, tot ce era de facut a fost sa bag cardul in tel si sa mut pozele in pc si a functionat. nu mai folosesc acel card never pe aparat dar il schimb cu cel din tel :))

#8
EMPP

EMPP

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,614
  • Înscris: 12.01.2018
Inainte de a folosi un card de pe un aparat pe alt aparat trebuie formatat cardul.faci o poza si formatezi cardul pt a nu aparea erori

#9
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,137
  • Înscris: 23.10.2006
Daca tot te ocupi de evenimente ar fi indicat sa folosesti un aparat foto care permite scrierea simultana pe 2 carduri... Altfel risti sa ramai fara pozele de la eveniment si urmarile pot fii destul de naspa...

#10
mircea812

mircea812

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,517
  • Înscris: 08.06.2005
Ca o regula simpla formateaza cardul in camera dupa fiecare umplere.

Faci asta dupa ce ai salvat pozele in PC Posted Image

Edited by mircea812, 11 March 2019 - 08:09.


#11
DannyMC

DannyMC

    Bug freak

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,533
  • Înscris: 09.05.2009
Si cel mai bine ar fi ca in aparat sa folosesti doar carduri SD nu microSD cu adaptor!

#12
darkpanda

darkpanda

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 06.03.2014
Am rezolvat, tot ce era de facut a fost sa bag cardul in tel si sa mut pozele in pc si a functionat. nu mai folosesc acel card never pe aparat dar il schimb cu cel din tel :))


#13
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 112,432
  • Înscris: 07.02.2003

View Postdarkpanda, on 10 martie 2019 - 22:49, said:

Am rezolvat, tot ce era de facut a fost sa bag cardul in tel si sa mut pozele in pc si a functionat. nu mai folosesc acel card never pe aparat dar il schimb cu cel din tel Posted Image)
Era Hama ? :P

#14
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,582
  • Înscris: 03.12.2014

View Postdarkpanda, on 11 martie 2019 - 20:54, said:

Am rezolvat, tot ce era de facut a fost sa bag cardul in tel si sa mut pozele in pc si a functionat. nu mai folosesc acel card never pe aparat dar il schimb cu cel din tel Posted Image)
o idee proastă.
Nu folosi carduri micro SD.

#15
darkpanda

darkpanda

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 06.03.2014
Era un SANDISK Extreme®, Micro-SDXC Speicherkarte, 64 GB, 160 MB/s

#16
DannyMC

DannyMC

    Bug freak

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,533
  • Înscris: 09.05.2009
Mai scriu o data: NU MAI FOLOSI carduri microSD cu adaptor! Cumpara un SDHC de calitate.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate